zemunac72 1453 Napisano Avgust 29, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Dejan88 je napisao: Pricao sam u CG sa covekom, koji je isao ovih dana za Srbiju kanjonom. Kaze da nema skoro nikog, zato se i pravi guzva do autoputa. Licno ne znam, nisam isao, ali predpostavljam da je tako. Vracao sam se ja kanjonom pre 10ak dana. Ima kola,ima kamiona,recimo da je saobracaj kao nekada van sezone. Restoran na Crkvinama pun. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Avgust 29, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, drmilan_ je napisao: Ja stigao iz Petrovca do Subotice za 8.5h sa granicom i cekanjem pola sata Vazi vazi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Avgust 30, 2022 (promenjeno) Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, zemunac72 said: Vazi vazi Zasto mislis da bih lagao? Do tamo sam imao vecu guzvu na putu i stigao sam za 9h, nazad za 8.5h sa cekanjem na grani. Napisao sam da sam stao jednom za pišanje i to je to. U 18:30 izasao na magistralu iznad Petrovca, u 03:00 usao u Suboticu. Imao sam ENP, isao preko AP u CG, sve ostalo su svakako krivina na krivinu vise od 80kmh i da hocu ne mogu, posebno sa galaxyjem, na AP 130kmh konstantno na celom Milosem i posle do SU Promenio Avgust 30, 2022 član drmilan_ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Avgust 30, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim da lazes,mislim da se salis ili nisi dobro gledao na sat. Imam pod guzicom sigurno 400 Crnih Gora kolima i kombijem ,i 30ak motorom... Nije ni bitno, vazno da si fino putovao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7772 Napisano Avgust 30, 2022 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa nista nije preterao, standardno vreme kad ne stajes svaki cas da zderes i srces kafe... Petrovac - Bgd 7h i jos posle sat i po do Subotice (i manje, jer uopste i ne prolazi kroz Bgd). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Avgust 30, 2022 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Autom iz Šapca 8-9 sati bez nekih problema motor odprilike sat kraće. Više puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Novembar 13, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan On 19.7.2022. at 23:14, punisa 16 je napisao: Samo hocu da isprovociram onog Travelmana,on je strastveni branilac Jugoslovenske zaostavstine Yuga. Njega treba da ubedimo da odvoza ovu deonicu da nas vise ne smara sa neunistivim Yugom. ... ... ... ... ... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7772 Napisano Novembar 13, 2022 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan A za nazad? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Novembar 13, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je nazad za bg, uz brdooo. Nisi valjda mislo da mi je dozivljaj voziti niz vetar ... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6070 Napisano Novembar 13, 2022 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, travelman said: Pa to je nazad za bg, uz brdooo. Nisi valjda mislo da mi je dozivljaj voziti niz vetar ... Ne znam za voznju niz vetar, al pisanje obavezno tako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4282 Napisano Novembar 13, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... ... ... ... @travelman , ako dobro vidim, da li je realno da su otvorili haubu u voznoj traci na auto-putu, a 20m ispred je deo za zaustavljanje?Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Novembar 13, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Vidis odlicno a i detaljno. Valjda ih muka naterala ... ludilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 178 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 170 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Titograda ka Kolasinu 20. Oktobra 22, akcenat na vetru ne na usponu. Duvalo je … Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...