darko dav 710 Napisano Decembar 14, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ste upoznati sa ovim izvanrednim materijalima.Kolko sam mogao da vidim,u Srbiji,veoma malo ljudi zna nesto onjima,a i oni koji znaju,prave neke nenormalne cena za njihov rad. Malo vise o chrom bojama moze te naci ovde www.darkodav.webs.com Sajt je jos uvek u pripremi,a mi se mozemo dogovoriti i o nekom popustu,za clanove foruma Iznesite i vasa misljenja,bilo bi mi drago da ih cujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Extra stvar, mislim da sam ovo video na jednoj hondi na skupu u Indjiji pre dve godine, mozda imamnegde sliku, nisam siguran da je to to, al ako nadjem postavicu da vidite. Inace ovo je resenje za mnoge starije custom motore kojima je hrom u losem stanju...pitanje je samo kolika je cena i koliko je isplativo ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6796 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 3054 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda sjajno. Nego, kako se to odrzava, hvata li se preko gita, tj, da li postoji razlika u sjaju ako je ispod git, je li boja samo hrom ili ima i hrom u boji, cena u odnosu na obicno farbanje. Takodje, imas li koga ko bi uradio brush ako donesem delove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6796 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 3054 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da, zaboravih, otoprnost na temperaturu, u slucaju farbanja cilindara ili auspuha, jednostavnije je nego da se ponovo hromiraju. Daj malo tehnickih detalja o samoj boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Extra izgleda pogotovo sa airbrush-om. Voleo bih da znam koliko to kosta i kako se odrzava. Dali to radi neko kod nas i ko??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Web sajt proizvodjaca: http://www.alsacorp.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 14, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Extra stvar, mislim da sam ovo video na jednoj hondi na skupu u Indjiji pre dve godine, mozda imamnegde sliku, nisam siguran da je to to, al ako nadjem postavicu da vidite. Inace ovo je resenje za mnoge starije custom motore kojima je hrom u losem stanju...pitanje je samo kolika je cena i koliko je isplativo ??? Verovatno mislis na hondu cbx 1000,crveni chrome Izgleda sjajno. Nego, kako se to odrzava, hvata li se preko gita, tj, da li postoji razlika u sjaju ako je ispod git, je li boja samo hrom ili ima i hrom u boji, cena u odnosu na obicno farbanje. Takodje, imas li koga ko bi uradio brush ako donesem delove? Moze se nanositi na svim povrsinama,i ako je lepo odradjen ceo postupak,ne moze se primetiti razlika dal je farban metal,plastika,staklo,keramika.... sto se tive aurbrusha,trenutno pregovaram sa najboljim u srbiji,mnogi ga odavde vec i znaju ;)i 99% ce raditi Sto se tice temperature,izdrzava prilicno visoke,ali ne bas za cilindre i auspuhe,jer se preko nje nanosi lak,koji pri vecim temperaturama,moze da pozuti.Mada,to nisam detaljno ispitao,provericu licno Web sajt proizvodjaca: http://www.alsacorp.com/ nije taj proizvodjac,ali su materijali jako slicni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa desi ti dosad sa ovim bio,ti mi trebas vise nego leba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Decembar 14, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio svoj motor da radim u tim bojama prvi put ali su nesto skupe bile pravo i dodatni problem je bio sto su imale mali rok od pravljenja do upotrebe(par dana) a trebale su da stignu iz njemacke ovde i tako da sam odustao.Otpirlike sa sam mislio ovom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 2758 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno da li ti prodajes chrom farbe ili i farbaš ? Ako farbaš postavi slike tvojih radova i cenovnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Extra stvar, mislim da sam ovo video na jednoj hondi na skupu u Indjiji pre dve godine, mozda imamnegde sliku, nisam siguran da je to to, al ako nadjem postavicu da vidite. Inace ovo je resenje za mnoge starije custom motore kojima je hrom u losem stanju...pitanje je samo kolika je cena i koliko je isplativo ??? Verovatno mislis na hondu cbx 1000,crveni chrome Jeste, ta je sigurno, redni sestak na njoj....izgleda extra! Znas li mozda ko je nju farbao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan nije taj proizvodjac,ali su materijali jako slicni A ko je poizvodjac ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno mislis na hondu cbx 1000,crveni chrome Tip se zowe Maxa, iz Stare Pazowe je. Inache se profesionalno bawi poliranjem (waljda?!) Ewo slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan To je ta. Evo nasao sam i ja sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko se ne waram, boja je radjena kod tipowa koji su na izlazu iz St.Pazowe sa desne strane kad se ide ka Indjiji. Koga zanima neka cima nekog odande da skokne po broj telefona or something... Lako cete im objasniti o kojoj boji je rech, samo recite Maxa iz St.Pazowe, CBX. To su mu neki prijatelji walda?! Ajd pa ako saznate neshto jawite cenu i ostale informacije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 14, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno da li ti prodajes chrom farbe ili i farbaš ? Ako farbaš postavi slike tvojih radova i cenovnik. I jedno i drugo ;D Sto se tice cena,mozete mi poslati sliku na dav8386@hotmail.com,i reci cu vam kolko sta izlazi,ali vas uveravam,da u Srbiji ne postoji niko ko ce vam jeftinije i kvalitetnije odraditi od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kako se postize ovaj efekat i kakav proces je u pitanju? Veoma zanimljivo izgleda, pa bi bilo lepo kada bi napisao nesto vise i o ovome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Kako se postize ovaj efekat i kakav proces je u pitanju? Veoma zanimljivo izgleda, pa bi bilo lepo kada bi napisao nesto vise i o ovome. Mislim da su pomocu ovoga u American chopper-ima farbali motor za vojsku, maskirni.... Fora je da se na nekoj ostampanoj foliji prska neka smesa koja je pravi tecnom i onda se delovi ubacuju u nju i dobije se takav efekat... Tako sam ja razumeo Evo video klipa pa vidite (nece da pusti na flash) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeonWalker 0 Napisano Decembar 16, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan nece da mi pusti daj link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan nece da mi pusti daj link klikni na ekran playera (bilo gde na crno ) posle onog "Embedding disabled by request" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 16, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto konkretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih mogu R6 uradio ovako. Koliko moze da me kosta to zadovoljstvo? plastike u CHROME PLAVA boja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan zeleni shlemic je krejzer ima na netu ... neko je okachio Alsacorp sajt pa pogledajte .... ja bih voleo da vidim kako to neko radi kod nas ... a ne slike sa neta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan maxa je farbao motoru kamenici.sremskoj kamenici!to su polimernehrom efekat boje .covek koji farba i koristi ove boje je Mile Janjic sremska kamenica.tel 0638021399 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan zeleni shlemic je krejzer ima na netu ... neko je okachio Alsacorp sajt pa pogledajte .... ja bih voleo da vidim kako to neko radi kod nas ... a ne slike sa neta ... Darko rece da nije Alsacorp nego neka druga firma. Koja je druga firma u pitanju, za sada, je izgleda tajna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...