boki94 2 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan ovako hteo bih da tokom zime ofarbam svoj sr i sredim ga malo. prvo bih ofarbao ove plastike najvece (prednju masku i ove sa strane) ja mislim da crna nije los izbor(ako ima neko bolji predlog neka mi obavezno javi da porazmislim ;D ;D ;D). e onda bih stavio alu gaziste, one alu mrezice na usisnike, promenio zmigavce, ofarbao zadnji far u onu srebrnu boju sto izgleda kao hrom i hteo bih da na far nalepim one crne trakice (znutra po ivici izgleda kao da ima obrvice). e sad: -gde da nabavim alu gaziste? -gde da nabavim alu mrezice i kako da ih nakacim na otvore uzisnika(cime)? -gde da nabavim taj sprej koji izgleda kao hromirano i da li to valja? -gde da nabavim zmigavce sa skuter koji pasu na sr(zadnji)? -gde da nabavim te crne trakice sto se lepe na far? -jel ima neko neku ideju u koju boju da ofarbam neke detalje(plastike)? molim pomoc unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan a mozda bih ga ofarbao i ovako :o :o ;D ;D ;): http://www.youtube.com/watch?v=nExNRTCUiXo inace ima sve delove kakve bih ja stavio sem zvucnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1964 Napisano Decembar 14, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koje OVE plastike i koju ovu apriliu posto nigde slike nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo tis lika moje bivse aprilie SR 50.... u pitanju je model SR50 replica. Tamno siva boja sa zutim i crvenim detaljima, fabricka...javi ako hoces jos neke slike ove boje ovog modela ( imam slika ove moje aprilie i jos neke druge sto sam skidao sa neta ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan otvori ovaj dokument, da vidis jos lepsu sliku moje sr50.... po meni je ova boja najlepsa, lepsa je od svih crveno crnih i ostalih peca.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan mozes na ovom sajtu videti sta sam ja radio... www.cardomain.com/id/mata16v Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Decembar 14, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Motocikl: Gilera GP800 Prijavi odgovor kao problematičan boki slikaj ga celog sa svih strana pa mi poshalji slike mozda dobijem neke ideje a moju necu smeti da kacim, ljudi ce odlepiti... hahahh shalim se :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan mata16v, gde si nabavio nalepnice za skuter. nakon sto si ga ofarbao. mislim na ove aprilia, aprilia racing? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan pravio po originalu, samo malo promenio boje.... podrep imas kod brrke, migavce zadnje imas da kupis skoro svugde, i sve ostalo je std. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan ok. hvala. boja ti je extra :o. nego ja se jos razmisljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan znate sta mi pade na pamet? sta mislite o onoj narandzastoj boji kao sto je ofarban Kawasaki zx 6r Ninja. evo link ninje sa tom bojom http://www.colchestermotorcycles.co.uk/uploader/thumbs/newbikes/ZX6R%20ORANGE.jpg jel bi ta boja bila skuplja nego ove ostale ili ne? kako bi to stojalo sr-u? moze neki savet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde mogu da nadjem prednji blatobran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedan savet;Ja licno nikada nebih farbao stop svetlo u bilo kakvu boju.Sigurno se slabije vidi pa samim tim postoje i vece mogucnosti da te neko odnazad pogura ;D nebaj boze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan ma odustao sam od farbanja stop svetla. nego mi treba prednji blatobran ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan da li mogu tockovi da se farbaju na sr-u? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da mogu,zasto ne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan mislim jel nesto komplikovanije, skuplje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...