mika 3 Napisano Avgust 21, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Sledeceg vikenda moto skup kod Manculinih u Cacku.Kod tih momaka trebalo bi da bude dobro ako ih posluzi vreme.Ja idem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano Avgust 21, 2006 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem sigurno ako ne bude kise Skup vam je bio super :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Avgust 22, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja ( samo da posla ne bude)!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1778 Napisano Avgust 22, 2006 Drug član, 896 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost necu moci da odem, ispitni rok se opasno priblizio... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 28, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bila! U subotu sam ustala oko 10 i vetj u 11 krenula put Chachka...Sve vreme me je pratilo lepo vreme, kap kishe nije pala...Ali zato kad sam stigla na skup, parkirala motor i podvukla se pod shatru, e tad se nebo otvorilo... Zbog kishe koja je padala u petak, a i u subotu kad sam stigla, dosta motorista je pobeglo iz kampa i rashtrkalo se po Chachku...Mada je i u kampu bilo dobrog zezanja pod shatrom ali i po kishi...ljudi su hodali po buritjima, igrali na kishi .... Gulash je bio extra Kad se kisha stishala i ja sam sa prijateljima iz Arhangela otishla do grada i tamo smo proveli vetji deo popodneva i vecheri...oko 10 smo se opet vratili u kamp, ali previshe blata nas je nateralo da opet pobegnemo u grad... Zahvalnicu nazalost nisam uzela jer nisam bila u kampu kad su ih delili... Evo i par slikica sa mobilnog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 28, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, bah, mora nekako da izostrimo socivo na tom mobilnom, da ne znam ljude, tesko bi ih poznao preko ovih slika Salim se ali zanima me ciji je taj GPZ koji se provlaci na vecini slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Avgust 29, 2006 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno bilo ekstra ali je kisa smorila!!! A gulas....bruka. Eh da mi je sada jedan tanjir!!! Stavicu i fotke ali malo kasnije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Septembar 6, 2006 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Evo i obecanih slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Septembar 6, 2006 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Evo i obecanih slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Septembar 7, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bas jasno sta se onoliko dimi na onoj travi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 7, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bas jasno sta se onoliko dimi na onoj travi? Xe, xe, da nije domaæica... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Septembar 8, 2006 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ma pokusavao je da pali gumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1778 Napisano Septembar 9, 2006 Drug član, 896 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bas jasno sta se onoliko dimi na onoj travi? Xe' date=' xe, da nije domaæica... :wink:[/quote'] U Cacku?!? Ma jok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Octobar 19, 2006 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pa, nije bilo lose, ako se izostavi ona provala oblaka u subotu popodne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...