misko016 21 Napisano Jul 13, 2022 U prolazu, 32 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebno je da zamenim na motoru prednju gumu dimenzije 110/90-12 u pitajnu je motor Yamaha Majesty 250 iz 1997 godine, raspon cena gume je od 5000 pa naviše, mislim da dosta ima neke kineske i neki nepoznati proizvođači. Moje pitanje bi bilo šta mi preporučujete da cena nije "bolesna" i gde da kupim/naručim gumu? Ja znam da je najskuplja guma možda i najbolja ali ajmo da nađemo neku sredinu... :) Unapred hvala na odgovorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7180 Napisano Jul 13, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 6240 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti citave teme o Gumama za Maxije: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataJova 277 Napisano Jul 29, 2022 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan A ovo sam kasno video, mozda si i uzeo do sad... Ali ja sam stavio Pirelli angel scooter i jako sam zadovoljan, a pogotovo na kisi, komplet ti je oko 15000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...