Bane je 1433 Napisano Jul 10, 2022 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Mladić stradao u udesu u Kumboru WWW.VIJESTI.ME Dvadesetogodišnjak je upravljao motociklom kada je došlo do kontakta sa vozilom marke audi Mozda @Njaunjau zna nesto vise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Vecna mu pamjat. No, interesantan je komentar na izvestaj u vestima "da je motorciklistu udario automobil koji se kretao jednosmernom ulicom u suprotnom pravcu". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6248 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 1397 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda je to na donjem putu. Od 1 jula je dozvoljeno samo jednoserno kretanje vozila. Bio sam na odmoru tamo , i smetalo mi je sto uglavnom vozaci skutera voze brzo za te uslove. Gde je plaza blizu i ima dece. Ta kurcobolja mi govori da to nisu kolege motociklisti. Cesto pricaju na telefon dok jednom rukom upravljaju, kacige im otvorene. I eto nadje se jos jedna takva budala, samo u audiju. Bas sam govorio tamo ljudima o tom problemu. Gledaju me belo. Zabole njih, bitno da nije njihov poginuo. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Jul 16, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan On 12.7.2022. at 14:43, slave74 je napisao: Bio sam na odmoru tamo , i smetalo mi je sto uglavnom vozaci skutera voze brzo za te uslove. Gde je plaza blizu i ima dece. Ta kurcobolja mi govori da to nisu kolege motociklisti. Cesto pricaju na telefon dok jednom rukom upravljaju, kacige im otvorene. Од 2016 до 2019 летовах у Херцег Новом и тачно исто приметих да је пуно таквих као што си их споменуо, возачи кола још и воде рачуна о брзини али скутери, поготово они на мањим нимало не поштују прописе па чак их пуно вози у контра смеру, у пар наврата мо је било страшно и за погледати неколико ситуацију где је за длаку избегнуто најгоре, чак је и 2017те неки лик са еектро скутером возио шеталиштем уз плажу и причајући мобилним налетео на неке пролазнике, сва срећа па није ишао брзо па није било тежих последица а ту је срећом близу била и полиција па је ухапсила неодговорниоог и бахатог возача. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njaunjau 54 Napisano Jul 26, 2022 (promenjeno) U prolazu, 32 postova Lokacija: HN / NS Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan On 10.7.2022. at 21:29, Bane je je napisao: Mladić stradao u udesu u Kumboru WWW.VIJESTI.ME Dvadesetogodišnjak je upravljao motociklom kada je došlo do kontakta sa vozilom marke audi Mozda @Njaunjau zna nesto vise. Ćao društvo. Ja sam samo načula šta je bilo. Momak na skuteru mi je mlađi brat od drugarice ona nikad neće vjerovatno ni reći šta je bilo. Momak iz audija išao kontra smjer od jednosmerne a dečkić na skuteru dozvoljenim smjerom. Navodno pri sudaru se momak 'nasadio' na vizir od skutera i zaklao bukvalno i iskrvario. Ako neko zna nešto drugo nek me demantuje. Ovo mi je ispričao čovjek što drži lokal u blizini. Kaže prizor nikad neće zaboraviti. Praštajte na kasnom odgovoru tek sad sam ušla, posao obaveze i sl. Pozdrav za sve! Promenio Jul 26, 2022 član Njaunjau Nepravilno napisano 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 471 Napisano Jul 26, 2022 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Davno sam se odselio iz Novog, ali neke stvari se izgleda nikada ne mijenjaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 26, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Njaunjau je napisao: Ćao društvo. Ja sam samo načula šta je bilo. Momak na skuteru mi je mlađi brat od drugarice ona nikad neće vjerovatno ni reći šta je bilo. Momak iz audija išao kontra smjer od jednosmerne a dečkić na skuteru dozvoljenim smjerom. Navodno pri sudaru se momak 'nasadio' na vizir od skutera i zaklao bukvalno i iskrvario. Ako neko zna nešto drugo nek me demantuje. Ovo mi je ispričao čovjek što drži lokal u blizini. Kaže prizor nikad neće zaboraviti. Praštajte na kasnom odgovoru tek sad sam ušla, posao obaveze i sl. Pozdrav za sve! Cuo dosta slicnu pricu, gotovo identicnu ,od mestana i prijatelja koji su u CG trenutno....tako da je to 99%istina. Promenio Jul 26, 2022 član Eol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njaunjau 54 Napisano Jul 27, 2022 U prolazu, 32 postova Lokacija: HN / NS Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Eol je napisao: Cuo dosta slicnu pricu, gotovo identicnu ,od mestana i prijatelja koji su u CG trenutno....tako da je to 99%istina. Verujem i ja, tip koji mi rece nije da napucava price. Mozda samo sitni detalji razlika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6248 Napisano Jul 27, 2022 Drug član, 1397 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, Njaunjau said: Verujem i ja, tip koji mi rece nije da napucava price. Mozda samo sitni detalji razlika Ispred kojeg lokala se to desilo u Kumbor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njaunjau 54 Napisano Jul 27, 2022 U prolazu, 32 postova Lokacija: HN / NS Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, slave74 je napisao: Ispred kojeg lokala se to desilo u Kumbor? Koliko svatih nije bas ispred lokala, nego blizu hotela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...