Igor86 361 Napisano Jul 8, 2022 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, imam problem sa koferom. Kad god ga otvorim, oseca se neki miris, kao nesto ustajalo ili sta vec, svakako neprijatno. Opran kofer vise puta, kao i sve sto je stavljeno u njega, 3 dana je stajao otvoren. Stavim nesto u njega, posle kad otvorim, opet se oseca. Nije strasno, nije jak miris, ali svakako me izludjuje. Ima li neko resenje osim zamene kofera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Jul 8, 2022 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan To se i meni u starom svaki put osecalo. I luftirao i prao, sve isto, i opet isti miris. Ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4320 Napisano Jul 8, 2022 motoras, 2484 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u svaki ubacim jelkicu. Malo bocnem samo celofan da ne vetri brzo. Mirom mirise. I koferi i tank torba. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jul 9, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja obično operem i ono što stavljam u kofer I stavim jelkicu....Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10620 Napisano Jul 9, 2022 Hronični Motociklopata, 7368 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Probaj s nekim razređivačem da ga prebrišeš, i dobro ga pregledaj, možda ti se negde zavuklo nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3602 Napisano Jul 9, 2022 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ostavite kofer otvoren u garaži, samo luftiranje pomaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Jul 9, 2022 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, milomir22 said: Ostavite kofer otvoren u garaži, samo luftiranje pomaže. Sad smo pisali da nam luftiranje ne pomaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13186 Napisano Jul 9, 2022 Ne silazi, 7482 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to se ubuđala dihtung guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3602 Napisano Jul 9, 2022 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na mom koferu nemam nikakve dihtunge. Ne vredi 3 dana da luftiraš, mora stalno da bude podignut poklopac. Još ako staviš potkapu, pojas, kacigu ili rukavice vlažne od znoja makar i malo i zatvoriš kofer, eto ti veselja. Otprilike ovako kad god nisam u vožnji. Promenio Jul 9, 2022 član milomir22 Picture added Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Jul 9, 2022 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Alekre je napisao: Ma to se ubuđala dihtung guma. To cu da proverim, dobro si rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13186 Napisano Jul 9, 2022 Ne silazi, 7482 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je kofer zatvoren i po par meseci i unutra miriše na novo. Dakle mora da ga je buđa već napala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6084 Napisano Jul 9, 2022 Drug član, 4159 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan O kojem je kuferu riječ?Sa Hepko-Becker i sa Givi nemam takvih pojava…Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7548 Napisano Jul 9, 2022 Drug član, 3121 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao isto to na nekim nonfango... Sad kad si napisao odma mi taj miris u nosu. Mislim da to vremenom krene nešto iz plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Jul 9, 2022 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ali me bas iritira. Videcu dal je ta guma, ako ne, moracu da ga menjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Jul 9, 2022 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, el classico je napisao: O kojem je kuferu riječ? Sa Hepko-Becker i sa Givi nemam takvih pojava… Poslato priko Ténéré Kappa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1790 Napisano Jul 9, 2022 Drug član, 1355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ako držiš kacigu u koferu ili rukavice, to je verovatno izvor smradaSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Jul 9, 2022 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Isto mi je drzao nesto ili bio prazan. Kad sam ga prao i luftirao, prazan je bio dok sam se vozio, posle kad sam ga otvorio opet se osecalo. Sad sam njuskao dihting, nisam osetio nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano Jul 10, 2022 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Sto rece kolega iznad jelkica pomaze. Ja sam u Novu kacigu stavio kozne rukavice rukavice posle celodnevne voznje i tako prenocile par dana u koferu, isto Kappa. Kofer sam oprao i miris je nestao ali iz kacige nikad. Dva puta prao postavu i mnogo je manje ali se i dalje oseti.Danas neiskustvu. Sada kaciga i podkapa u kofer a rukavice u gepek ispod sedista. Kada se jednog dana vratim na veliki motor opet ce biti razdvojene, naci ce se neko resenje. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7548 Napisano Jul 10, 2022 Drug član, 3121 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Inače, u industriji se koristi sirće za uklanjanje neprijatnih mirisa. Probaj soda bikarbona i sirće fazon, plastika je, ne verujem da može da se sjebe. Skineš kofer, staviš u kadu, sipaš sodu bikarbonu bogato, preliješ sirćetom i onda kofer "prebrišeš" sundjerom time.... I ispereš vodom... Možda pomogne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10620 Napisano Jul 10, 2022 Hronični Motociklopata, 7368 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, milomir22 je napisao: Ja na mom koferu nemam nikakve dihtunge. Imaš imaš, samo pogledaj malo bolje, u donjem delu kofera imaš gumeni dihtung u falcu gde naleže gornja polovina kad se zatvori, znam zato što imam isti kofer. Kupio si kofer nov ili polovan ? Nov fabrički ima dihtung, ako si uzo polovan možda ga je prethodni vlasnik izvadio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Jul 10, 2022 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam neki osvezivac, koji kao uklanja neprijatne mirise, pa cu da ispratim ovih dana. Onda cu sa sodom i sircetom da probam, to sam radio sa drugim stvarima i uspelo je pa cemo da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Jul 10, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan I umesto jelkice možeš da ubaciš upakovan sapun. Tako je još moja baba radila sa stvarima u ormaru. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3602 Napisano Jul 10, 2022 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Disko Nindža said: Imaš imaš, samo pogledaj malo bolje, u donjem delu kofera imaš gumeni dihtung u falcu gde naleže gornja polovina kad se zatvori, znam zato što imam isti kofer. Kupio si kofer nov ili polovan ? Nov fabrički ima dihtung, ako si uzo polovan možda ga je prethodni vlasnik izvadio Dobio sam kofer uz motor, kofer je bio nov, eventualno se koristio mesec dana. U pravu si, ipak ima tanak dihtung u falcu, ali kod mene je u poklopcu kofera, kao glista je, bukvalno se jedva vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1053 Napisano Septembar 3, 2022 Zainteresovan, 743 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, @Borkosan mi sada otvori oci. Stalno stavljam rukavice u kacigu a nije mi palo na pamet da mogu da je usmrdim tako. Srecom da su mi nove pa jos nisu upile mnogo znoja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...