Vidra Boy 2 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi stop svetlo, onaj poklopac ulja za prednju kocnicu i ona zastita za sajlu gasa za KTM 640 06 god. Ako neko zna koliko kosta posto ne mogu da dobijem ove iz promoto centra. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 11, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam čuo za izvesnog Viktora iz NS koji važi za naj u kraju kada je KTM u pitanju, nekoliko puta sam pokušao da ga dobijem an mob al bezuspešno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 11, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gile 064/3368-289 , 063/265-737 ili nadji na sajtu www.ktm.at sta te interesuje broj artikla cena je kao u svakoj ktm radnji u svetu (bez srbije) ja cu ti doneti kad idem u temisvar (das lovu unapred). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...