shejtan 378 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sto komsiluk ima presretaca :o :o :o Nema vise bezanja http://www.youtube.com/watch?v=a3Tp4qO_qYY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 653 Napisano Decembar 10, 2008 drkadzija, 1233 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan total respect................da meni ovo daju da vozim ja bi odma u policiju, ma samo da mi obećaju da ću voziti :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4949 Napisano Decembar 10, 2008 Ne silazi, 5585 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jos pre godinu-dve bio je u Moto Pulsu clanak o tome. Cak su i vozaci dorasli zadatku! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2225 Napisano Decembar 10, 2008 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su ih polupali vec sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7403 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 3117 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je urbana legend, mozda je istina, ja sam cuo od coveka koji je, navodno, video olupine Kazu da je nasa, beogradska policija, pocetkom `80 nabavila 8 Boldorki 900 i da su ih zakucali sve u zid garaze, pokusavajuci da prvi put izadju na ulicu. Jedna je kao prezivela, sve je prodato na licitaciji. Nasi navikli na R50, pa im je ovo bilo mnogo divlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Decembar 10, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Xex, to vazi samo za puteve a sta ako skrenem sa puta i odem kroz sumu? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su ih polupali vec sve... mislim da je sale iz umaga rekao da su ih polupali... a ovo za polupane boldorke mi je nešto ppreviše u fazonu "svi panduri su glupi". malo je nevervato... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Decembar 10, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ni ja ne verujem da su ih plupali u zid ... ima topik o lazima negde na forumu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniskv 0 Napisano Decembar 12, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: KRALJEVO Prijavi odgovor kao problematičan BMV PANDURSKI ZAKON!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Murija u ČA je dobila presretace koji ce raditi na ruti Ovčar Banja - Konjevici... Imaju dva auta BMW M3 i nekog Volva od 5000 kubika tako da bezanja nema a i jedan i drugi izgledaju kao obicni automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 1442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo da sam siguran da ako bi neko vozio R-a brzo put Ovčar banje i ako bi mu se prikačio neki M3 pogotovo ako nije obeležen bila trka pa ko dobije Običan svet će da staje ali oni koji voze brzo će i dalje da voze brzo a šta tu može taj sa M3 veliko je pitanje a da naprave neki cirkus to može da se desi već na prvoj poteri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Decembar 14, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Sada ce biti pitanje ko je ludji taj sto bezi ili ovaj sto ga vija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Jos po ovcar banji one krivine, tuneli, crne tacke .... uzas a ovaj sa bmw ga samo prati i snimi sta ovaj radi i kad moze da ga obidje, obidje ga i zaustavi ga i odma pise kaznu a dokaz je neoboriv a kola imaju i radar pa ti lazi koliko hoces ali naebo si ga na sudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Jos po ovcar banji one krivine, tuneli, crne tacke .... uzas a ovaj sa bmw ga samo prati i snimi sta ovaj radi i kad moze da ga obidje, obidje ga i zaustavi ga i odma pise kaznu a dokaz je neoboriv a kola imaju i radar pa ti lazi koliko hoces ali naebo si ga na sudu Upravo to, nema tu vijanja previs. Ako murija vidi da je vozac dileja, pustice ga usnimljenog da pobefne, a onda ce doci na kucnu adresu. Naravno ima i onih koji voze neregistrovane, kradene i ostale motore ali i za njih verovatno imaju resenje neko, tako da od potere po krivinama nema nista, ako policija uopste ima mozga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Jos po ovcar banji one krivine, tuneli, crne tacke .... uzas a ovaj sa bmw ga samo prati i snimi sta ovaj radi i kad moze da ga obidje, obidje ga i zaustavi ga i odma pise kaznu a dokaz je neoboriv a kola imaju i radar pa ti lazi koliko hoces ali naebo si ga na sudu Upravo to, nema tu vijanja previs.[glow=red,2,300] Ako murija vidi da je vozac dileja[/glow], pustice ga usnimljenog da pobefne, a onda ce doci na kucnu adresu. Naravno ima i onih koji voze neregistrovane, kradene i ostale motore ali i za njih verovatno imaju resenje neko, tako da od potere po krivinama nema nista,[glow=red,2,300] ako policija uopste ima mozga.[/glow] smrtonosna kombinacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk kv 0 Napisano Decembar 14, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan pitanje je ko je veci ludak? a i cak ako uspes da pobegnes kazne stizu i na kucnu adresu. Mozes im pobeci 1000 puta ali kad te 1001 put uhvate mogu ti uzeti motor na proveru ispravnosti i vratiti na kraju sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 38 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan 2.5 sekundi do stotke. Joj sto bih to voleo da probam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Decembar 15, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan 2.5 sekundi do stotke. Joj sto bih to voleo da probam... Dacu ti krug na SRAD-u ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2241 Napisano Decembar 20, 2008 Skuteras, 3729 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan E bas me zanima sta bi bilo da naidje ovaj pandur sa hondom na Obelixa sa kawom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan prerasli su ove male trkalice.... nedavno je bio na grobniku neki cajo s BMWom ali sportako,bjel sa lavim linijama,bez oznaka policije ;D ;D ali nemogu oni tamo gdje mozete vi a i lijeni su ;D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...