Jump to content

Moto Zajednica

Presretac - aj mu pobegni ;)

Recommended Posts

• drkadzija, 1233 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

total respect................da meni ovo daju da vozim ja bi odma u policiju, ma samo da mi obećaju da ću voziti :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3117 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Mozda je urbana legend, mozda je istina, ja sam cuo od coveka koji je, navodno, video olupine

Kazu da je nasa, beogradska policija, pocetkom `80 nabavila 8 Boldorki 900 i da su ih zakucali sve u zid garaze, pokusavajuci da prvi put izadju na ulicu. Jedna je kao prezivela, sve je prodato na licitaciji. Nasi navikli na R50, pa im je ovo bilo mnogo divlje :)

• Drug član, 1854 postova

Mislim da su ih polupali vec sve...  ::)

mislim da je sale iz umaga rekao da su ih polupali...

a ovo za polupane boldorke mi je nešto ppreviše u fazonu "svi panduri su glupi". malo je nevervato...

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju

Murija u ČA je dobila presretace koji ce raditi na ruti Ovčar Banja - Konjevici...

Imaju dva auta BMW M3 i nekog Volva od 5000 kubika tako da bezanja nema a i jedan i drugi izgledaju kao obicni automobili

• Drug član, 1442 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Gotovo da sam siguran da ako bi neko vozio R-a brzo put Ovčar banje i ako bi mu se prikačio neki M3 pogotovo ako nije obeležen bila trka pa ko dobije

Običan svet će da staje ali oni koji voze brzo će i dalje da voze brzo a šta tu može taj sa M3 veliko je pitanje a da naprave neki cirkus to može da se desi već na prvoj poteri

• lone wolf, 526 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Sada ce biti pitanje ko je ludji taj sto bezi ili ovaj sto ga vija  ;D

• Svrati ponekad, 242 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju

Jos po ovcar banji one krivine, tuneli, crne tacke .... uzas a ovaj sa bmw ga samo prati i snimi sta ovaj radi i kad moze da ga obidje, obidje ga i zaustavi ga i odma pise kaznu a dokaz je neoboriv a kola imaju i radar pa ti lazi koliko hoces ali naebo si ga na sudu

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat

Jos po ovcar banji one krivine, tuneli, crne tacke .... uzas a ovaj sa bmw ga samo prati i snimi sta ovaj radi i kad moze da ga obidje, obidje ga i zaustavi ga i odma pise kaznu a dokaz je neoboriv a kola imaju i radar pa ti lazi koliko hoces ali naebo si ga na sudu

Upravo to, nema tu vijanja previs. Ako murija vidi da je vozac dileja, pustice ga usnimljenog da pobefne, a onda ce doci na kucnu adresu. Naravno ima i onih koji voze neregistrovane, kradene i ostale motore ali i za njih verovatno imaju resenje neko, tako da od potere po krivinama nema nista, ako policija uopste ima mozga.

• Drug član, 1193 postova

Upravo to, nema tu vijanja previs.[glow=red,2,300] Ako murija vidi da je vozac dileja[/glow], pustice ga usnimljenog da pobefne, a onda ce doci na kucnu adresu. Naravno ima i onih koji voze neregistrovane, kradene i ostale motore ali i za njih verovatno imaju resenje neko, tako da od potere po krivinama nema nista,[glow=red,2,300] ako policija uopste ima mozga.[/glow]

smrtonosna kombinacija

• U prolazu, 14 postova

pitanje je ko je veci ludak? a i cak ako uspes da pobegnes kazne stizu i na kucnu adresu. Mozes im pobeci 1000 puta ali kad te 1001 put uhvate mogu ti uzeti motor na proveru ispravnosti i vratiti na kraju sezone

• Svrati ponekad, 307 postova

prerasli su ove male trkalice....

nedavno je bio na grobniku neki cajo s BMWom ali sportako,bjel sa lavim linijama,bez oznaka policije  ;D ;D

ali nemogu oni tamo gdje mozete vi a i lijeni su  ;D :D :D :D :D :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja