Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha FJ 1100-saveti....

Recommended Posts

• U prolazu, 82 postova

pa tesko da ce da ti iskrsne za iste pare

lepo si mu rekao!ali dobro uvek moze da provoza od ortaka ako je kao shto tvrdi najbolji ortak..... ali dobro ako je stvarno tako doabr kao shto kazesh nema veze....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1261 postova

pa tesko da ce da ti iskrsne za iste pare

lepo si mu rekao!ali dobro uvek moze da provoza od ortaka ako je kao shto tvrdi najbolji ortak..... ali dobro ako je stvarno tako doabr kao shto kazesh nema veze....

Ako je baš tako dobar ortak, možda mu i da devojčicu malo. Skoro da je isto. Mislim brajko da si ozbiljno popušio i da više nećeš imati priliku za te novce ??? ??? ???

• U prolazu, 72 postova

Ako je baš tako dobar ortak, možda mu i da devojčicu malo. Skoro da je isto. Mislim brajko da si ozbiljno popušio i da više nećeš imati priliku za te novce ??? ??? ???----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pa znas kako jos sam mlad tako da ga nisam ispusio imam vremena,da si ti bio u pitanju onda bi stvarno ispalo da si ga ispusio ;)....A da devojcicu mu dajem onako povremeno ,jbg bolje sa drugarom nego sa nekim tamo nepoznatim bajom ;)

Ko se ponovio?Laza?

Da be djole laza....

Ljudi buduci da za nedelju dana dobijam novac od ostete od udesa,nije mi vise bitno da li ce da iskrsne za te pare ,pare vise nisu problem

• Svrati ponekad, 198 postova

Cekaj bre,vozio si neregistrovan motor bez dozvole,udario si u kola i uzeo si 5000 evra?????

J***m te zemljo Srbijo!

P.S.Ako smeta moderatorima neka brisu slobodno

• U prolazu, 72 postova

Pa udario sam u kola zato sto on mene iseko tacnije izleteo tako da je on kriv ,pri tome mi naneo teske telesne povrede a motor bolje da ne gledash ,jel se sad cudis sto sam uzeo 5 soma za tri prsta koji mi sad sluze kolko da kazem da ih imam????

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja