andjelo 246 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan gde si nabavio ovu masku od Z...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Februar 23, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan au bre cobra,JBT sta si ovo uradio!?...ovo je nebulozno!!!...nisam trebao ovo da vidim!...ubio si me :-[ koliko je izasla prva verzija?...samo materijal...otprilike... prodajem xj...definitivno...uzecu nekog totalnog krsha samo da ima predispozicije...cekacu i 5 god ako treba...mlad sam,imam vremena ne mogu da verujem,nije mi dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan prave emisije o chobanima koji "sklapaju" polugotove chopere... a vidi ovo!!! ja nemam reci..."svaka cast","neverovatno dobro",fenomenalno" je nista.... ne da bih ti dao motor,dao bih ti kucu da mi preradis!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Februar 25, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan prave emisije o chobanima koji "sklapaju" polugotove chopere... a vidi ovo!!! ja nemam reci..."svaka cast","neverovatno dobro",fenomenalno" je nista.... ne da bih ti dao motor,dao bih ti kucu da mi preradis!!! Uh da vidis u kavom haosu zivim odustao bih od plana :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan vido sam tavan na nekoj od slika...ili garazu katastrofa...al meni bi bilo zanimljivo da ceprkam,cisto da vidim sta sve ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan mozda na slici izgleda tako ,al u njoj su se ,do sada ,svi problemi rijesili !!! ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Svaki dan zavirujem u temu,kad ce nastavak ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jul 5, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Svaki dan zavirujem u temu,kad ce nastavak ??? cim padne prvi sneg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Jul 15, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Jul 15, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 15, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li se Bojan ljetos provozti svojim motorom. ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igy trike 10 Napisano Jul 15, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: neko sokocalo na tri točka i KLR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas ljeto tek počelo, tako da će se on sit navozati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 15, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan BRACO sedi pet!!!!!! Svaka cast za ovaj rad,ko bi reko da takav zajebant ovakav majstor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
● Pop - Besomar ● 17 Napisano Jul 16, 2010 ● Поп ●, 49 postova Lokacija: ● Novi Sad ● Apatin ● Motocikl: Diavel Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, izgleda extra! Pratim dalji razvoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Jul 16, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Legla maska :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jul 17, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Legla maska :o svaka cast na ideji ......................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 17, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Legla maska :o hahhahahha evo ga stari BRACO jel to od mercedesa maska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Jul 17, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Samo meRcedes ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 17, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Samo meRcedes ;D koji si ti kralj hahahahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Jul 20, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da se podsjetimo...sve je pocelo od ovoga.. ..onda smo ubacili zeton u vremeplov...i pojavio se jahac na Medu Brundu RED EDITION :o ..sa novim licem... ...sa novim pogledom... ...sa novim repom.. ...sa novim iduvom... ...potpuno novi, drugaciji Medo Brundo RED EDITION!!! Laku noc medoljupci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Jul 20, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Znaci bez teksta, fantastican je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Jul 20, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan :o da ne povjerujes! ODLICNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Jul 20, 2010 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Legendo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1338 Napisano Jul 20, 2010 prisutan, 1156 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan a ša čoek uradi od matora!! motor!! i to odličan!! svaka ti dala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...