littlesaam 1 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan nova stvar ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan el gotovo? neke nove slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Dajte ljudi slike, ne mogu da se nateram da radim moj bike ako ne widim i druge kako se muche! ;D Tada imam utisak da nisam sam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se mnogo taj tvoj zuti fzr,imas li neku sliku da ga malo bolje vidim!Koje je godiste?Jel moguce da se od obicne fzr,kao moja,prepravi da bude street,i jel mnogo posla ima i da li ima nekih problema i velikih prepravki?Pozdrav iz Nisa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan BRACO pravi si majstor!!! PS. Jos kad bi tako i CS igrao bio bi naj bolji :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano Februar 12, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5469 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se mnogo taj tvoj zuti fzr,imas li neku sliku da ga malo bolje vidim!Koje je godiste?Jel moguce da se od obicne fzr,kao moja,prepravi da bude street,i jel mnogo posla ima i da li ima nekih problema i velikih prepravki?Pozdrav iz Nisa! Naravno da moze od svakog, evo imas ocde malo vise o mom bike-u i radovima http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14303.msg193605#msg193605 BRACO pravi si majstor!!! PS. Jos kad bi tako i CS igrao bio bi naj bolji :D Zato nosimo ime PinG ali sad ce wairless u smece stize adsl pa cemo na crtu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano Mart 31, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5469 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Danas bi ovo trebalo da legne na gvozdzanog dedu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano April 8, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5469 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Radovi u toku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano April 9, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan svaka ti cast, jedva cekam da vidim zavrsen motor... jbt, osecam se kao da cekam da zavrsis moj motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Ova devojka sa tribalima je vrh vrhova.Svaka cast braco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BLEK 0 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema šta, ta treba izgleda dobro, svaka čast, koliko si dugo radio taj motor? Majstor je majstor, nema šta. POZDRAV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano April 11, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5469 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 11, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,odlicno je ispao. Ja sam skoro trebao da uzmem fzr1000 exup i da pocnem prepravku u SF ali sam na kraju odustao ,nisam imao hrabrosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano April 11, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5469 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,odlicno je ispao. Ja sam skoro trebao da uzmem fzr1000 exup i da pocnem prepravku u SF ali sam na kraju odustao ,nisam imao hrabrosti Hvala drug ,nemoj da zezas nego napadni to ako treba i na "mobu" cemo da dodjemo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano April 11, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5469 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nego Braco, kazi ti meni sta je u planu sa tim motorom? Jel se pravi SF ili se stavlja neki oklop? ??? Plan je da bude 1.ispravan (posto jedva moze da upali a prosipa 1litar na minut ispod i nemoze da ide bolje od apn) 2.da izgleda atraktivno 3. da se lako vozi (da se moze okrenuti na dvjie trake ) 4. da nema niko ni slican 5. da moze da se parkira pred najnovijeg modela bez crvenila 6. da ima ponesto autenticno i da ima dva sjedista Za sada toliko . momak hoce da se vozi pa zimus mozda jos nesto uradimo. Mozda se malo oteglo ali radilo se po pravilniku ,nije bilo navrni ovo od ovog , ono od onog itd... A za prvu tacku cu postaviti poseban video ,zasad imam samo audio , ali bice i to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 11, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Braco boje su perfektne kao i motor...nemam reci....Svaka ti cast ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano April 11, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5469 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan pre i posle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucow 0 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast ispalo je bolje nego sto bi se ocekivalo ma da fale neki sitni detalji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 12, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan pre nisam verovao u cuda...ali ovo je fantasticno cudo...svaka cast Braco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano April 14, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Braco, super je ispalo. Nagovori vlasnika da mu stavite neku SF masku napred i onda ce da bude pravi Ferdinand. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano April 14, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5469 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, pa maska i rep vjerovatno ce zimus(rep od r6 2007 doradjen).Poenta je da je motor ponovo na cesti da vlasnik uziva a mogu reci da sam i ja iznenadjen upravljivoshcu i snagom motora s obzirom na godine i gabarite i na prijashnje vozne karakteristike.Retrovizori ce biti navrnuti ovih dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano Novembar 24, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5469 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Medo je stigao u garazu poslije vise nego dobrog ljeta.Oko 10 000km sa gvozdjanim motorom bez kvara U medjuvremenu je gazda vario auspuhe (nesto mudrovo ;D) eko koza izbledila i malo pusta ulje na dekli sto se i vidi na slici.To je jos jedan dokaz da se od svega moze napraviti prava vozilica. Zasluzio je da dobije neke nove detalje tj. gazda je odlucio da se ipak nesto ulozi , tako da ce radovi ovih dana biti nastavljeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Novembar 24, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Medo je stigao u garazu poslije vise nego dobrog ljeta.Oko 10 000km sa gvozdjanim motorom bez kvara U medjuvremenu je gazda vario auspuhe (nesto mudrovo ;D) eko koza izbledila i malo pusta ulje na dekli sto se i vidi na slici.To je jos jedan dokaz da se od svega moze napraviti prava vozilica. Zasluzio je da dobije neke nove detalje tj. gazda je odlucio da se ipak nesto ulozi , tako da ce radovi ovih dana biti nastavljeni. Pozdrav za Gazdu i tebe, pa vidi zimus da mu nashminkash Medu, samo tako... Da ne bude Brunda vec Panda. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmandzic 21 Napisano Novembar 24, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: ROGATICA RS Prijavi odgovor kao problematičan vjerujem da mnogi misle, da si dao maximum, da od one; skule: napravis; meda : UVJERI IH U SUPROTNO ;) SRETNO !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3336 Napisano Novembar 26, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5469 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan U javnost su procurile prve fotografije prekta Medo Brudno II ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...