Jump to content

Moto Zajednica

littlesaam

Članovi
  • Broj tema i poruka

    65
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Kragujevac
  • Motocikl
    Suzuki Vstrom 650

littlesaam's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. prodate su nozice za kocnicu i menjac,ostalo aktuelno.
  2. korman i podizaci su prodati ostalo aktuelno!
  3. za sve dodatne informacije na littlesaam@yahoo.com i na 063 84 24 944 voja
  4. nisam znao sta cu sa problemima oko lanaca i lancanika,te istegao se lanac,te zasiljili se zubi na lancaniku,te suv je lanac,a o kisi da ne pricam.sad sam se preporodio,menjacu ulje u kardanu svake sezone tako da litar ulja ima da mi traje 5 sezona.sorri za off
  5. citajuci ovu temu setio sam se sto sam se odlucio za intrudera pored honde shadow
  6. ne znam kako su uparena ta dva karburatora ,ali moze da se desi da je ostao podignut(zaglavljen)sauh na jednom od njih.da je prezubio ne verujem jer je radjen servis 4000km pre toga,a i uocili bi da kais nije dobar i ako prezubi nece prezubiiti samo za 1-2 zuba jer su zubi na kaisu prilicno veliki sto znaci da bi morao da obrise 7-8 zuba i da prezubi na remenici koja se nalazi na radilici jer je znatno manja nego one na bregastama i tada bi klip stigao ventile.tako da ja mislim da je problem u jednom od karburatora i da je najverovatnije neka glupost u pitanju!pozz p.s.javi kad saznas sta je bilo.
  7. evo braco jedan + jer je pitanje skroz na mestu,filter vazduha nije jer i da je najprljaviji ne bi trosio 25 l/100km isao bi slabije primao bi gas u mestu ali ne bi vuko.mislim da je pitanje u jednom karburatoru jer taj motor funkcionise sa jednim nastelovanim i jednim razstelovanim karburatorom.nekoliko poruka pre ove sam rekao da se nije mozda razvila dizna jer je problem nastao odjednom a filter vazduha ne moze da se zaprlja od jednom.veoma moguce da preleva karburator ali ne verujem da u karter motora moze da stane 3l ulja i jedno 5-6l benzina,mnogo je potrosio odjednom!ima li neka barica ispod motora kad je parkiran?mozda je crevo za gorivo crklo.
  8. druze proveri da ti se nije razvila dizna na jednom karburatoru jer sa tolikom potrosnjom kao da ni nemas dizne.
  9. zar ne pasu karike original od nekog seat-a?
  10. pa jesam ga vozio na stelovanje pre puta,ali nemam pojma ja mislio da je to normalna potrosnja za njega doduse gorivo je bilo iz makedonije 98 oktana,pa tada je drugaru trosila honda vt 750 3,6-4,0l tako da mi nije bila moja porosnja mala.
  11. vozim suzuki intruder 600 i letos mi je na otvorenom sa punim bisagama,vreca,sator,dusek i 5-7 kg alata(zlu ne trebalo ) i mojom malenkosti od 110kg potrosnja je bila 3,6-4,1l pri brzini od 120,a gradska voznja je 4-4,6.dok sam vozio gileru nordwest 600 ona je trosila 5-5,2l u svim mogucim rezimima i dalje mi nije jasno kako ali potrosnja nije varirala.moto guzzi falcone mi je trosio od 3,8-4.3l.
  12. Ja sam smatram da je Susa jedan od najboljih moto-mehanicara u Srbiji i siguran sam u to da ako ti je Susa rekao da neki deo nije dobar,taj deo ce ti crci pre ili kasnije ili ce prouzrokovati neki drugi kvar.Vozio sam 4 godine Moto Guzzi Falcone i za sve sto sam pitao Susu bio je 100% upravu!Trenutno vozim Suzuki Intruder-a kog sam odvezo kod Suse na redovan servis(stelovanje ventila,ciscenje i stelovanje karburatora) ostavio sam mu motor ,a kada sam se vratio po motor zateklo me je prijatno iznenadjenje pored onoga sto sam mu rekao da uradi,on je uradio jos 1000 stvari koje nisu bile uredu,cekao me je opran i ispoliran motor i naravno sve to po ceni koja je bila unapred dogovorena (koja niije bila uopste visoka,cak mozda i niska za taj posao).Mislim da tvoje lose iskustvo sa njim njega ne cini losim majstorom!!!!
  13. tesko ti idu brzine jer ti se ulje mnogo razredilo verovatno od benzina jer po svemu sudeci karburatori ti prelivaju.zatvaraj gorivo ako imas slavinu.sto se tice potrosnje postoji mogucnost da je povecana zbog loseg ulja koje na podmazuje ono sto treba pa samim tim su trenja podignuta na maksimum a i zbog toga sto ti karburatori pustaju gorivo koje po svemu sudeci zavrzava vecim delom u karteru motora.da izvedemo zakljucak:ako si dovoljno strucan da skines karburatore i da ih operes i izduvas kompresorom ,proveris slavinu za gorivo i zamenis ulje u motoru(preporucujem ti motorex topspeed 15/50 jer moj dobar drug vozi f650 i probao je sva moguca ulja i najzadovoljniji je sa tim uljem a i ja sam prezadovoljan istim) ,a ako nisi dovoljno siguran u sebe vozi kod majstora.
  14. druze interesuje me gde si nabavio prohromsku vunu i gde si nasaom azbestno platno posto je i mei potrebno za handmade top.
  15. na gileri nordwest pase od nekog ktm-a i ima da se naruci u ktm-ovoj prodavnici u beogradu i cena je oko 60-70 evra.vrlo moguce da i tebi pase moraces da proveris.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja