boyze 59 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo held seguro ako je imao antek pokazale mu se jako loše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je ta čizma, hvala na informaciji. Možeš li konkretno da napišeš u čemu je bio problem? Koža na TCX-u deluje kvalitetnije, ali mi se čini da ništa lošija nije ni na Vanucciju VTB5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan held je udoban, mekan, prijatan za nositi, al sam siguran da u njemu noge kuvaju i vodonepropusnost je diskutabilna. koza iygleda osetljivija i kada ih obujes masivne su, teske,... unutrasnjost je punjena nekim sundjerastim materijalima, a kod tcx-a toplotu i luftiranje su resili sa dobrim a tankim membranama. to je neko moje vidjenje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Februar 21, 2011 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Meni ove dve strane od cizme kao da nisu od istog modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 21, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Može da se desi da nije od iste generacije modela. Held je izgleda imao stariju verziju ove čizme, jer sam video na Internetu i čizmu koja nosi isti naziv, a ima drugačiju petu. Uzgred, pronašao sam u Italiji TCX Infinity za 179€. Nije mi bitna ta razlika u ceni, već što iz Italije imam ko će da mi donese, a iz Slovenije nemam. http://www.valerisport.com/ITA/articolo.asp?codice=349 U toj prodavnici sam bio u januaru, ali eto, nisam gledao čizme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan kupi ih u sloveniji, lakse ces se organizovati. broj vece, bar je meni takvo iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 21, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kako misliš lakše? Ne znam nikoga ko redovno putuje za Ljubljanu, a u Italiji me i tako čeka neka roba koju neko uskoro treba da mi donese. A drugar kod koga sam bio stanuje na 20-tak kilometara od ovog Valeri Sporta Eto, ako nekoga znaš ko će mi doneti iz Slovenije, neka zadrži povraćaj poreza, ja ću mu platiti koliko košta u TC Motoshopu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan uplati im preko deviznog, i nek ti posalje neko busom u bg. mozda ce cak i oni da ti posalju. sad tek videh u predhodnom postu da ti vise odgovara itaija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 21, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da se organizuje neka ekipa sa foruma koja ce posetiti TC motoshop krajem februra meseca... pale kolima iz Bg namenski do radnje i vracaju se .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Februar 21, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da se organizuje neka ekipa sa foruma koja ce posetiti TC motoshop krajem februra meseca... pale kolima iz Bg namenski do radnje i vracaju se .... Koja ekipa??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Februar 21, 2011 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je ta čizma, hvala na informaciji. Možeš li konkretno da napišeš u čemu je bio problem? Koža na TCX-u deluje kvalitetnije, ali mi se čini da ništa lošija nije ni na Vanucciju VTB5. mislim da je on ove seguro nosio na offroad pa se nakon kratkog vremena odljepile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Februar 21, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i jos trojica idemo u subotu 26.2.za Ljubljanu....i vracamo se isti dan... Iskreno meni nije problem da kupim bilo sta u toj prodavnici. Problem je sledeci...kako sve to uneti u SRB. Ja i jos jedan clan(MilosSani) idemo po odelo,cizme i jos neke sitnice...a druga dvojica manje...Vec je dovoljno...i vec rizicno... Dosta njih me je kontaktiralo,da li moze ovo,ono...Opet kazem,nije problem...ali kako u SRB... Jedino resenje po meni je da nadjemo nekoga u Osjeku(najblize granici),pa da deo robe ostavimo kod njega i naknadno odemo po istu... Da li neko ima pametniji predlog???? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Februar 24, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan A, ove? Izgledaju veoma slicno, samo ovaj POLO-TEX, koliko je on blizu kvaliteta GORE-TEX-a?! Polo link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa majku mu, nije valjda taj Gore-Tex, "sveto pismo"! Valjda je jos neko, u danasnje vreme, probao i uspeo da napravi istu takvu membranu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Februar 25, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i jos trojica idemo u subotu 26.2.za Ljubljanu....i vracamo se isti dan... Dolazite sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Aćime, a Forma GT? http://www.motoeshop.cz/obrazky/big_forma-gt.jpg Ima ih u Markosu, u Novom Sadu, oko 160eu. Što se tiče Oxtar/TCX Infinity čizme, u pravu je Kepo, povedi računa o veličini ako naručuješ, evo moje iskustvo sa tom čizmom (c/p iz druge teme): "nosim Nike 45. Malo mi je širi prednji deo stopala, ne odgovaraju mi uži kalupi. Ne volim da mi je obuća velika. TCX Infinity sam uzeo 45 jer mi je 46 bio preveliki. 45 mi je bio taman, osim što su mi na levoj nozi prsti malo "udarali" u čizmu prilikom hodanja. Izvadio sam uložak koji je bio u čizmi, zamenio ga sa tanjim (i mekšim) i sada je sve savršeno. Slična iskustva što se tiče kalupa naći ćeš i na netu (Advrider)." 2 Boki.64 I ja nešto sumnjam u baš toliku prednost Gore-texa nad drugim sličnim membranama, ipak kada su u pitanju čizme i rukavice, ne eksperimentišem, tada uzmem gore-tex, poželjno xcr, on najbolje diše od svih gore-tex materijala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 25, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Aćime, a Forma GT? http://www.motoeshop.cz/obrazky/big_forma-gt.jpg Ima ih u Markosu, u Novom Sadu, oko 160eu. Kupio sam Dainese Visoke D-WP, 195€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aćime, a Forma GT? http://www.motoeshop.cz/obrazky/big_forma-gt.jpg Ima ih u Markosu, u Novom Sadu, oko 160eu. Kupio sam Dainese Visoke D-WP, 195€. Najlepse cizme koje postoje :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Totalno iste čizme (kao TCX) ima i Hein Gericke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Februar 26, 2011 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kupio sam forma gt cizme i provereno ne pustaju vodu zastita sasvim dobra po mom misljenju a kad se kopca malo popusti sasvim solidna udobnost za setnju naravno ne neko dugo pesacenje ali recimo provesti par sati u njima van motora nije neki problem. Doduse kupio sam stariji model sa jednom kopcom kaisom na cicak i u gornjoj zoni cicak kao i na ovim na linku u svakom slucaju dobra kupovina po meni i veoma topla cizma a za leto ce mo videti kakvi su utisci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...