Jump to content

Moto Zajednica

Oxtar Infinity-cizme

Recommended Posts

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

I ?

Kako ce ti dostaviti cizme ?

Ne isplati se da salju na adresu :o Odrace vas carina >:( Najbolje je da neko ko je tamo odnese cizme na bus i posalje po vozacu ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2143 postova

I ?

Za sada sam nasao ko ce da ih kupi u Ljubljani,nadam se danas, a usput razmisljmo kako ih dobaciti do Beograda, posto nisam u fazonu da punim kasu Dinkicu.

;D ;D ;D

• , 1322 postova

I ?

Za sada sam nasao ko ce da ih kupi u Ljubljani,nadam se danas, a usput razmisljmo kako ih dobaciti do Beograda, posto nisam u fazonu da punim kasu Dinkicu.

;D ;D ;D

vozi autobus Ljubljana-Beograd,ali ako se ne snadjes,ja dolazim oko 3,4.1.u BG preko Ljubljane  ;)

I ?

;D ;D ;D

Na odmoru si, lepo sedi u to pogrebno vozilo, iliti tvoj auto, i skokni do SLO to ti je 8-9 sati tamo-vamo ;)

• Drug član, 1777 postova

Jos plati vinjetu i 30 evrica putarinu kroz hrvatsku, bog da vidi ;D jos 70ak evra za gorivo, i taman se uklapa u taj popust od 20%. Naravno, sendvice i vodu nosi od kuce ;D

Cek bre, a sto se ti uopste javljas u ovoj temi. Svrbe te parice, opet pi da obrces ture? ;D

Jos plati vinjetu i 30 evrica putarinu kroz hrvatsku, bog da vidi ;D jos 70ak evra za gorivo, i taman se uklapa u taj popust od 20%. Naravno, sendvice i vodu nosi od kuce ;D

Cek bre, a sto se ti uopste javljas u ovoj temi. Svrbe te parice, opet pi da obrces ture? ;D

Pa kad kupuje losije cizme barem da mu pomognem ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Pa kad kupuje losije cizme barem da mu pomognem ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ne bi da te razocaram, ali danas sam uzeo od Kome njegove Oxtar Infinity da probam broj, cak i posle Japana izgledaju mnogo ozbiljnije nego ove tvoje nove HELD za devojcice...

;D ;D ;D

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

I ?

;D ;D ;D

vozi autobus Ljubljana-Beograd,ali ako se ne snadjes,ja dolazim oko 3,4.1.u BG preko Ljubljane  ;)

Sale druze ti znas da sam ja tebe uvek gotivio, a kad budes dolazio u Uzice, docekao bi te ko brata!  ;D

I ?

;D ;D ;D

Sale, hvala puno, autobus i jeste jedina opcija ovih dana, posto se bas pogodilo da niko ne ide ovih dana u Beograd. Tebi u svakom slucaju puno hvala na ponudi, javljam ako ne uradim nista do tad. U svakom slucaju bi voleo da se vidimo u BGD kad dodjes.

;)

Deda Mraz je stigao, dosuse malo je promasio datum , a Bogami i vreme - ali me je bas obradovao  ;D ;D ;D

Dakle-m, cizme TCX Infinity Goretex (tako se sada zove Oxtar), jutros su stigle u 04.15 autobusom NishExpress-a iz Ljubljane.

Ovim zelim da se zahvalim svim drugarima koji su ponudili pomoc oko transporta (Sasa Umag, Zoki Ribolovac, i specijalno Komi koji mi je dao svoje cizme da probam broj, ako sam mozda nekoga zaboravio - da mi ne zameri) svima placam pice cim se vidimo.

Ajd odo da spavam, 5 sati je, ovaj Deda Mraz bas nema milosti...

;D ;D ;D

• Zainteresovan, 560 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Sad sam se i ja nalozio na Oxtar/TCX cizme, pogotovo posle Danetovog i Mikulancevog hvaljenja. Ako vi kazete da valja, onda nema greske  :)

Gremline, jeste glupo pitanje ali kako si to iskombinovao sa vozacem?  Koliko te je izasla ta cela kombinacija?

Jel postoji neka sansa da ih i ja probam?  ::) ;D

Sad sam se i ja nalozio na Oxtar/TCX cizme, pogotovo posle Danetovog i Mikulancevog hvaljenja. Ako vi kazete da valja, onda nema greske  :)

Gremline, jeste glupo pitanje ali kako si to iskombinovao sa vozacem?  Koliko te je izasla ta cela kombinacija?

Jel postoji neka sansa da ih i ja probam?   ::) ;D

Oxtar je sad TCX, cizme su iste. Cizme je kupio moj kolega i stavio na autobus Nosh Express-a. Dosta peripetija oko toga, castio sam vozacha 1000 dinara kad sam uzeo cizme, a o varijanti uplate love iz BG u Ljubljanu na privatan rachun bolje da ne pishem.

Cizme mozes da probas, ima trenutno jedne broj 44 (Koma ih nece nazad  ;D ;D ;D) i moje broj 45.

Javi mi se na PP za detalje.

;)

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Vidim ja da cemo svi da se uniformisemo na kraju,al mozda to i nije tako lose  :D

I da,u pitanju je autobus Nish Express-a,da ne bude zabune  ;D

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

held-seguro.jpgheld-seguro-enduro-stiefel-schwarz-bild_228.jpg

TCX-InfinityGTX.jpg

Pošto neću uspeti da odem u Sloveniju dok traje rasprodaja TCX-a, razmišljam da kupim ove Heldove čizme. Vidim da je na početku teme bilo diskusije i o njima, ali niko nije rekao konkretna iskustva. Koliko vidim, gomila ovih čizmi liče jedne na druge, kao da ih sve pravi isti proizvođač (OEM).

Kod Lazarevića koštaju 16530 dinara.

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

gledao sam ove heldove i tcx u isto vreme, i odlucio sam se za tcx.

mnogo su mi ozbiljnije, pokazalo se i da su vodonepropusne zahvaljujuci goratexu, mislim da su leti mnoooogo prijatnije za voznju, ....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja