johann 850 Napisano Decembar 17, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ? Kako ce ti dostaviti cizme ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ? Kako ce ti dostaviti cizme ? Ne isplati se da salju na adresu :o Odrace vas carina Najbolje je da neko ko je tamo odnese cizme na bus i posalje po vozacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ? Kako ce ti dostaviti cizme ? Za sada sam nasao ko ce da ih kupi u Ljubljani,nadam se danas, a usput razmisljmo kako ih dobaciti do Beograda, posto nisam u fazonu da punim kasu Dinkicu. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 17, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan I ? Kako ce ti dostaviti cizme ? Za sada sam nasao ko ce da ih kupi u Ljubljani,nadam se danas, a usput razmisljmo kako ih dobaciti do Beograda, posto nisam u fazonu da punim kasu Dinkicu. ;D ;D ;D vozi autobus Ljubljana-Beograd,ali ako se ne snadjes,ja dolazim oko 3,4.1.u BG preko Ljubljane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ? Kako ce ti dostaviti cizme ? Za sada sam nasao ko ce da ih kupi u Ljubljani,nadam se danas, a usput razmisljmo kako ih dobaciti do Beograda, posto nisam u fazonu da punim kasu Dinkicu. ;D ;D ;D Na odmoru si, lepo sedi u to pogrebno vozilo, iliti tvoj auto, i skokni do SLO to ti je 8-9 sati tamo-vamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Jos plati vinjetu i 30 evrica putarinu kroz hrvatsku, bog da vidi ;D jos 70ak evra za gorivo, i taman se uklapa u taj popust od 20%. Naravno, sendvice i vodu nosi od kuce ;D Cek bre, a sto se ti uopste javljas u ovoj temi. Svrbe te parice, opet pi da obrces ture? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jos plati vinjetu i 30 evrica putarinu kroz hrvatsku, bog da vidi ;D jos 70ak evra za gorivo, i taman se uklapa u taj popust od 20%. Naravno, sendvice i vodu nosi od kuce ;D Cek bre, a sto se ti uopste javljas u ovoj temi. Svrbe te parice, opet pi da obrces ture? ;D Pa kad kupuje losije cizme barem da mu pomognem ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos plati vinjetu i 30 evrica putarinu kroz hrvatsku, bog da vidi ;D jos 70ak evra za gorivo, i taman se uklapa u taj popust od 20%. Naravno, sendvice i vodu nosi od kuce ;D Cek bre, a sto se ti uopste javljas u ovoj temi. Svrbe te parice, opet pi da obrces ture? ;D Pa kad kupuje losije cizme barem da mu pomognem ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ne bi da te razocaram, ali danas sam uzeo od Kome njegove Oxtar Infinity da probam broj, cak i posle Japana izgledaju mnogo ozbiljnije nego ove tvoje nove HELD za devojcice... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I ? Kako ce ti dostaviti cizme ? Za sada sam nasao ko ce da ih kupi u Ljubljani,nadam se danas, a usput razmisljmo kako ih dobaciti do Beograda, posto nisam u fazonu da punim kasu Dinkicu. ;D ;D ;D vozi autobus Ljubljana-Beograd,ali ako se ne snadjes,ja dolazim oko 3,4.1.u BG preko Ljubljane Sale druze ti znas da sam ja tebe uvek gotivio, a kad budes dolazio u Uzice, docekao bi te ko brata! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ? Kako ce ti dostaviti cizme ? Za sada sam nasao ko ce da ih kupi u Ljubljani,nadam se danas, a usput razmisljmo kako ih dobaciti do Beograda, posto nisam u fazonu da punim kasu Dinkicu. ;D ;D ;D vozi autobus Ljubljana-Beograd,ali ako se ne snadjes,ja dolazim oko 3,4.1.u BG preko Ljubljane Sale, hvala puno, autobus i jeste jedina opcija ovih dana, posto se bas pogodilo da niko ne ide ovih dana u Beograd. Tebi u svakom slucaju puno hvala na ponudi, javljam ako ne uradim nista do tad. U svakom slucaju bi voleo da se vidimo u BGD kad dodjes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 17, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ako treba,zovi,pisi,salji goluba...a valjda cemo se i vidjeti,ostajem 5-6 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako treba,zovi,pisi,salji goluba...a valjda cemo se i vidjeti,ostajem 5-6 dana Obavezno se vidimo. Saljem ti na PP broj mobilnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Get a room boys... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Get a room boys... ;D Always for you... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Deda Mraz je stigao, dosuse malo je promasio datum , a Bogami i vreme - ali me je bas obradovao ;D ;D ;D Dakle-m, cizme TCX Infinity Goretex (tako se sada zove Oxtar), jutros su stigle u 04.15 autobusom NishExpress-a iz Ljubljane. Ovim zelim da se zahvalim svim drugarima koji su ponudili pomoc oko transporta (Sasa Umag, Zoki Ribolovac, i specijalno Komi koji mi je dao svoje cizme da probam broj, ako sam mozda nekoga zaboravio - da mi ne zameri) svima placam pice cim se vidimo. Ajd odo da spavam, 5 sati je, ovaj Deda Mraz bas nema milosti... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan ako sam mozda nekoga zaboravio - da mi ne zameri Ma ne zameram ti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako sam mozda nekoga zaboravio - da mi ne zameri Ma ne zameram ti ;D Uffff... big mistake...jel moze pivo umesto pominjanja u Zahvalnici na forumu ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Od pominjanja u zahvalnici nemam nista ;D tako da moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od pominjanja u zahvalnici nemam nista ;D tako da moze... Pravo je zadovoljstvo imati posla sa tobom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 844 Napisano Decembar 23, 2008 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se i ja nalozio na Oxtar/TCX cizme, pogotovo posle Danetovog i Mikulancevog hvaljenja. Ako vi kazete da valja, onda nema greske Gremline, jeste glupo pitanje ali kako si to iskombinovao sa vozacem? Koliko te je izasla ta cela kombinacija? Jel postoji neka sansa da ih i ja probam? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se i ja nalozio na Oxtar/TCX cizme, pogotovo posle Danetovog i Mikulancevog hvaljenja. Ako vi kazete da valja, onda nema greske Gremline, jeste glupo pitanje ali kako si to iskombinovao sa vozacem? Koliko te je izasla ta cela kombinacija? Jel postoji neka sansa da ih i ja probam? ;D Oxtar je sad TCX, cizme su iste. Cizme je kupio moj kolega i stavio na autobus Nosh Express-a. Dosta peripetija oko toga, castio sam vozacha 1000 dinara kad sam uzeo cizme, a o varijanti uplate love iz BG u Ljubljanu na privatan rachun bolje da ne pishem. Cizme mozes da probas, ima trenutno jedne broj 44 (Koma ih nece nazad ;D ;D ;D) i moje broj 45. Javi mi se na PP za detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da cemo svi da se uniformisemo na kraju,al mozda to i nije tako lose I da,u pitanju je autobus Nish Express-a,da ne bude zabune ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto neću uspeti da odem u Sloveniju dok traje rasprodaja TCX-a, razmišljam da kupim ove Heldove čizme. Vidim da je na početku teme bilo diskusije i o njima, ali niko nije rekao konkretna iskustva. Koliko vidim, gomila ovih čizmi liče jedne na druge, kao da ih sve pravi isti proizvođač (OEM). Kod Lazarevića koštaju 16530 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam ove heldove i tcx u isto vreme, i odlucio sam se za tcx. mnogo su mi ozbiljnije, pokazalo se i da su vodonepropusne zahvaljujuci goratexu, mislim da su leti mnoooogo prijatnije za voznju, .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan I ove Vanucci VTB5 liče: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...