misa-pei 6088 Napisano Jun 25, 2022 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Divno je to što si namerio. Samo me zanima, kako ćeš za delove, da li postoji način da se nabave novi delovi, ili sve mora da se uzima polovno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12721 Napisano Jun 25, 2022 Ne silazi, 7369 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nalazio sam neke "nove-stare" delove i replike delova. U suštini ovo je vrlo prosta igračka i nema ništa specifično što ne bi moglo da se napravi. Naš primerak je skroz ispravan, nedostaje mi AZLK značka napred , vetrobran i jedna ratkapna. Ako ne pronađem značku, staviću od velikog Moskviča Vetrobran ću napraviti od klirita kao što se prave viziri za motore. Malo me brinu ovi farovi, probaću sa šmirglom pa ću ići na niže granulacije pa ćemo videti koliko je oštećene. Ovo ostalo su sve obični šrafovi, osigurači koje mogu da se kupe gde god. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Jun 27, 2022 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Sada gledam na kupujem/prodajem, ovo me zainteresovalo da znam ako naletim na buvljaku. Ni delovi nisu jevtini: KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...