Achillescg 2 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako napraviti burn out tj. spaliti gume?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2879 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Misliš zadnju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan dali neko zna da mi kaze kako se vozi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Achillescg 2 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da,zadnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Decembar 7, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan 1. Male su sanse da ces ovde dobiti odgovor na to pitanje. 2. Zasto bi to zeleo raditi, gume su prilicno skupe, a vrlo brzo se spale 3. Ako bas insistiras na tome, potrazi na guglu, a verovatno i na youtube-u imas raznih tutorijala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8727 Napisano Decembar 7, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8727 Napisano Decembar 7, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Nateras masinu u obrtaje, pritisnes jako prednju kocnicu, naglo pustis kvacilo i to je to. Sada, eh, ja nikada nisam sedeo na motoru, tako da je pozeljno da ga ne opterecujes tezinom. I da, ako negde malo zatajis, ode motor u pi.du ma.erinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Achillescg 2 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije za mene,ja sam zakleti off-road vozac,nego imam druga pali se na r motore pa me zamolio da pitam ovdje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2879 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Neka proba prvo uz neki zid . Lako je sa motorima od 100 i više konja. Malo više tehnike treba za 50-tak konja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 7, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E taj krug moram probati jednom... A ja kada mi dodje presaltam u drugu pa onda polako krenem.Ali nisam to radio dobrih godinu dana jer mi se i ovako trose brzo gume jos da ih palim...odose dve po sezoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ako drug voli da baca pare,nek ih prosledi u humanitarne svrhe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8727 Napisano Decembar 7, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako drug voli da baca pare,nek ih prosledi u humanitarne svrhe... Nije sve u bacanju para. ja licno sam malo palio gumu, onda sam u subotu zakazao menjanje stare gume za ponedeljak i taj vikend je palio do besvesti, do platna i onda otisao na vec zakazanu zamenu. ne mogu da kazem da me je paljenje gume kostalo 100 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 7, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan i ja planiram da ispred vulkanizerske radnje spalim gumu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2879 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan i ja planiram da ispred vulkanizerske radnje spalim gumu ;D Kod nas na susretu je izbetoniran krug namenjen za paljenje. MC Srem organizuje besplatnu zamenu guma, a nakupimo i solidnih polovnjača za prvu pomoć. Znači 1-2-3-maj 2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 7, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan i ja planiram da ispred vulkanizerske radnje spalim gumu ;D Kod nas na susretu je izbetoniran krug namenjen za paljenje. MC Srem organizuje besplatnu zamenu guma, a nakupimo i solidnih polovnjača za prvu pomoć. Znači 1-2-3-maj 2009. pametno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan ok kad je guma stara,zrela za zamenu,nego ima onih koji dobre,da kazem nove gume pale. Licni izbor gde ima tu se i prosipa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan ja ne palim gume, desi se da nekad malo zadimim gumu u voznji, idem 10-20 km/h, stisnem kvacilo, dam gas, i pustim kvacilo....ali to ne valja za lamele, gume itd... a drug na TZR 50, ne uspeva iz 1. u drugu da promeni dok slajfuje u mestu, kad podigne levu nogu motor mu pobegne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2879 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kolega i na autobusu zapali gumu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Decembar 7, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lako.....Recimo: Brat kojeg mnogo volis(posle rodjenog NAJVISE)ti krene u vojsku,a pritom voli motore a nije u fin mogucnosti da poseduje isti, a ti onda stisnes prednju,potisnes motor svojem tezinom napred,neki srednji obrtaji i lagano pustanje kvacila dok pocne da okrece tocak a kad pocne mozes da ga zavrnes do blokade...!!!!Naravno to sve radis ako to je losa zadnja guma,ili kupis polovnu za 20/30 evra samo da bi je spalio.... Na kraju dobijes ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj samo da je palis kao ovaj strucnjak. http://www.youtube.com/watch?v=eVIpf9KwnzQ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Decembar 7, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan klasican retardinjo ...nasmejao me kreten ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Caaaaaar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Samo opkoraci motor, nemoj da sedas i svom tezinom pritisni volan da opteretis prednji tocak i stegni prednju kocnicu kolko imas zivota. Ovako mozes da palis gumu i na maksi skuterima kojima je sva tezina pozadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Evo sve objasnjeno u klipu Jedina greska u klipu je umesto 8 000 rpm stavio je 80 000 rpm :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Decembar 8, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan a prvo malo ovako dok nenaucis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...