drag 6 Napisano Avgust 18, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam na to, da napravim u septembru u Batajnicku Ajrodromu, trk ubrzanje na 1/4 mile (402.33 m). Za sledece klase: Junior 50 street 125 street 600 street 750 street 900 end old top (old top= gsx-r 1100, zzr 12, genesys 1000, itd....) street 1000 street 900 + Top ( hajabusa, zx12, xx,....) Po sto kod nas, nema superstreet masina (osim mene), ni dragster, ovaj kategoria ne bi ni stavio. Ali ako dosao jos neki iz van zemalja, napravio bi i takav kategoriju. Normalno, da bi napravio i streetfighter show, sa visem sreetfighterasama. Barem 3-4. Zvao bi i original dragster, kawasaki zx 12 sa 500 ks, ili hajabusa sa 600 ks. Znaci kad nema trka, onda da ima neki program. Ulaznica za posetioca negde 200-300 din, a za trkacima negde 800 din. Trke isao bi evropske standardu, sa semaforom i fotocellom. Pobednici dobiju pehar, diplomu, i nesto lovu. Pa tako bi izgledao nekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 18, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako ces ti organizovati ili MC Cobra, onda cu otici da pogledam i to.... Inace nisam neki fan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 18, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Ako ces ti organizovati ili MC Cobra' date=' onda cu otici da pogledam i to.... Inace nisam neki fan...[/quote'] Odmah da kazem, ovo ja cu organizovati, a ne mc "COBRA". I jos nesto, ako na primer javi najmanje 2 trkac za neki drugi kategotiju, onda napravicu i za njima trk. Na pr. istocna masina, kao stari MZ 250 ili Jawa, ili Qvad 400, ili Skuter, itd..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Avgust 18, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako imas 450 000 hiljada dinara samo za aerodrom onda mozez! sretno i dolazim da vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 18, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam ideju 100% i isto tako sam obavezan posetilac kao i gomila nas iz NBG blokova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 28, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Tako izgleda situacija, da u ovoj godine nece biti nista, u vezi trk ubrzanje. Organizatori za kruzne trk, tako su mislili, dok u subotu imaju trening, da ja napravim trk ubrzanje. Ni su mislili na to, da traje za ceo dan. Ja potpuno drugacije radim. Ako ja organizujem, onda ceo dan traje, sa pun programom. I ako vec neko dolazi da trka, onda ceo dan ide na stazu, a ne samo 1-2 puta. I jos da ne pricam o streetfighterima, i VIP dragsterima. Vec ovo je 2. godina, da razmisjam, da gde i kako trebalo ovo organizovati u Srbiju. Tako je moj misljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 29, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo videti tako nesto kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Avgust 30, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo lepo,bilo bi extra wideti to kod nas! Pa ako se u nekoj,nadam se ne tako dalekoj buducnosti,budu nazirali ostwarljiwi planowi za tako neshto,mozda i nawratim chisto za neki pehar :wink: Inache,kao posetilac sam obawezan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 30, 2006 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na volji da tako nesto uradis, trebace ti puno truda i nadam se da ces uspeti pa se vidimo!!!! obavezno pribavi dobru medijsku podrsku kako bi sto veci broj ljudi saznao za desavanje... bas bih voleo da vidim te masincine od 500-600 konja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...