Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki V-Strom 650

Recommended Posts

• Drug član, 1972 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600
pre 3 minuta, vlada90 je napisao:

Kako mi je rečeno normalno je da disk se greje u toku vožnje. Možda sam negde već napisao ali sam video da su neki pisali o tome i na stranim forumima da se desava i da je to normalno.

Normalno je da se zadnji disk greje u toku vožnje, ako se koristi. Ima on i malo slabije hlađenje od prednjih, ali nije normalno da se greje ako se ne korisi ( da bude vreo ).

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Suzuki Strom 650 '08

Slažem se sa tobom, ali su rasklopiti sve čeljusti i vratili, od tada sam prešao nekih 1000km i nije bilo nikakvih problema. Ispratiću ubuduće.

• MK SO Zandarmerije, 826 postova
  • Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC

koji bi vizir preporucili a da nije airflow,od njega me odbija izgled ?  da li oni dodaci za vizir (stavio bih na fabricki) ,rade posao donekle ?  ima neki givi poviseni po oglasima :

Capture.JPGhlhl.JPG

• Drug član, 1991 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT

Branko, moj buraz je stavio GIVI povišeni vizir na XT-a, preko našeg člana i drugara sa foruma Baneta @Baniša:

IMG-20220603-101356.jpg

Šta znam, nije se žalio, zadovoljan je. On je oko 185 cm visine.

• Hvala 1

• Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC

ti su u prodaji po oglasima. nego citam iskustva su bas razlicita,od ogromna promena do jos gore 😆

• Drug član, 1595 postova

Ovde iskustvo korisnika najviše znače. Mislim da je sto puta prežvakano ali visina vizira stvarno ne znači i prijatniju vožnju. 

Ja na Versysu imam Givi povišeni vizir. I nisam od onih koji zagledaju svaku sitnicu i prepravljaju je. Tako sam ga kupio i tako vozim. 

E sad....pri manjim brzinama je ok ali pri većim, pravi nege turbulencije koje mi ne prijaju. I onda kada sam pre jedno dva meseca udario fazana koji mi je polomio vizir, dalje u toku vožnje sam vozio bez. I šta sam primetio....vetar jeste jači ali nije bilo više tih neugodnih turbulencija i vožnja mi je bila prijatnija (brzo smo išli, delom auto put do 150). Činilo mi se da bih tako mogao više da izdržim nego sa povišenim vizirom. 

Drugi primer, drugar se fino izuo za fabrički touring vizir koji je em povišen em ima i neke deflektore sa strane (Versys 650 2025). E to je već kao u kolima (mislim ne bukvalno ali je ogromna razlika u odnosu na fabrički). 

Zaključak je da samo fabrički predviđen vizir za određeni model donosi veliki benefit. Svi ovi aftermarket viziri mogu da rade ali ne mora da znači.

• Sviđa mi se 1

tek sad nista ne znam.ne smeta meni vetar nigde po telu ni na kacigi,vozio sam bandita nakeda i bilo je prihvatljivo.ali  na stromu imam neko kovitlanje vazduha koje pravi buku od koje bole usi. fabricki je na max visini.probacu da spustim na najnize

• Drug član, 1595 postova

Upravo o tome pričam. To kovitlanje. Pitanje je da li bi ga rešio drugim vizirom. Mene je počelo da nervira baš. Oseća se samo na većim brzinama. Opet kažem, prijatnije mi je bilo bez vizira.

Ja sam sada oborio vizir ka sebi (ima na nosaču vizira ta mogućnost) pa ču videti kakva je sada situacija. U nedelju idem na vožnjicu neku. 

• Zainteresovan, 407 postova
  • Motocikl: V-Strom DLA 650

Nisam baš verovao kada sam čitao da je kovitlanje takvo da muti vid. Ali desilo mi se u povratku sa Stromijade, malo praznog puta i na 160 nisam mogao da pročitam šta piše na tabli za isključenje, a imam dobar vid inače :D Vetar u kombinaciji sa tim kovitlanjem, pakao.

ma meni smeta pocevsi od 70 pa na gore. do 100.preko ne znam,nisam probao,a 160 toliko nikada nisam isao 😀.pravi takvu buku i vrtlog da bole usi.promena visine na dole ce nadam se to pomeriti na nize.citao sam na stromtruperu da su ljudi podmetali gumene podloske ispod gornjih srafova vizira da mu promene ugao i da ima koristi od toga

Promenio član brankoXM

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: Vstrom 650 M5

Ja imam Kappa Airflow i baš sam zadovoljan, naročito jer mogu da menjam visinu za sekundu kako mi odgovara u zavisnosti od puta, vremena itd.

• Podržavam 1

nisam ga video uzivo kazu da je veliki,nezgrapan.ne znam.za sta god citam recenzije neko kaze najbolji neko nista nije dobio :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja