bajker71 16929 Napisano pre 4 sati Drug član, 1969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, vlada90 je napisao: Kako mi je rečeno normalno je da disk se greje u toku vožnje. Možda sam negde već napisao ali sam video da su neki pisali o tome i na stranim forumima da se desava i da je to normalno. Normalno je da se zadnji disk greje u toku vožnje, ako se koristi. Ima on i malo slabije hlađenje od prednjih, ali nije normalno da se greje ako se ne korisi ( da bude vreo ). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada90 1 Napisano pre 1 sat U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Strom 650 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa tobom, ali su rasklopiti sve čeljusti i vratili, od tada sam prešao nekih 1000km i nije bilo nikakvih problema. Ispratiću ubuduće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16929 Napisano pre 1 sat Drug član, 1969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan To je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...