PrestigeHD1200 60 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Za 18-i rodjendan DUKATI 848 ??? :o :-X :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Januar 31, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si ti, ali moramo biti malo ljubomorni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Januar 31, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je preterano da neko sa 18 godina vozi ovu azdaju,al' aj necu da baksuziram,sve najbolje decku i da ga dugo vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je preterano da neko sa 18 godina vozi ovu azdaju,al' aj necu da baksuziram,sve najbolje decku i da ga dugo vozi... godine starosti su mnogo manje bitne od godina iskustva.....ne verujem da je neki tamo otac kupi takav motor sinu koji nikad nije vozio pa jos dukatia.....pre bih rekao da su ljudi koji znaju sta uzimaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je mlad,dosta dugo je vozio malu kadivu od 125ccm pa se tu ispraksovao kako bi rekli. Inace dosta pazljivo vozi, verovatno ga je otac tome naucio posto je i sam nekada davno vozio trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Januar 31, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je preterano da neko sa 18 godina vozi ovu azdaju,al' aj necu da baksuziram,sve najbolje decku i da ga dugo vozi... godine starosti su mnogo manje bitne od godina iskustva.....ne verujem da je neki tamo otac kupi takav motor sinu koji nikad nije vozio pa jos dukatia.....pre bih rekao da su ljudi koji znaju sta uzimaju Pitanje je koliko stvarnog iskustva moze imati neko sa 18 godina. A ovu drugu konstataciju ne vredi komentarisati,ti kao da ne citas crnu hroniku pa ne vidis da sve deca ginu na R-ovima koje im kupuju bogati roditelji. Ovo sam rekao uopsteno,ako je decko stvarno ispraksovan i ako je cale preneo znanje na njega onda ok,ali je jedan od retkih sve najbolje,jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je preterano da neko sa 18 godina vozi ovu azdaju,al' aj necu da baksuziram,sve najbolje decku i da ga dugo vozi... godine starosti su mnogo manje bitne od godina iskustva.....ne verujem da je neki tamo otac kupi takav motor sinu koji nikad nije vozio pa jos dukatia.....pre bih rekao da su ljudi koji znaju sta uzimaju Pitanje je koliko stvarnog iskustva moze imati neko sa 18 godina. A ovu drugu konstataciju ne vredi komentarisati,ti kao da ne citas crnu hroniku pa ne vidis da sve deca ginu na R-ovima koje im kupuju bogati roditelji. Ovo sam rekao uopsteno,ako je decko stvarno ispraksovan i ako je cale preneo znanje na njega onda ok,ali je jedan od retkih sve najbolje,jos jednom. ginu ljudi na razne nacine.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan I NA PESACKOM..... i u kadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo sta fali 848-ci? Drugo,sta ima veze ako je dobio sa 18ti?Ne budimo ljubomorni itd. Ok ja sam za 18ti dobio gpz500s od 2000 evra a on 848 od 10000+ ako se ne varam.Kakve to ima veze?Ka ima nek kupi.I moji da imaju sigurno bi mi kupili,kao i svakom od nas (mislim na mladju populaciju).Sigurniji je taj 848 nego moj gpz500 sa sljakavim kocnicama itd... Iskreno se nadam samo da decko ima iskustva... i zelim puno dobre voznje i nek se uclani na forum. Ja sam postavio post sa cudjenem sto je klinac od 18 god dobio takav motor za rodjendan i to samo iz razloga sto mislim da je tesko da neko ima iskustva da vozi takav motor sa 18 god a to bi na prvom mestu trebali da znaju njegovi roditelji. Inace u mom postu nema ni malo ljubomore jel sebi mogu da priustim a i posedujem mnogo mnogo skuplje igracke od ovog motora a pored toga ne preferiram R motore, tako da nema osnova za ljubomoru. Motor je perverzija i zelim mu puno bezbednih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 31, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Tek je sad napunio 18 I samo to dobio za rodjendan?????!!! Pa da, otac mu jos uvek vozi onog starog EL Paso Da mu nije tata onaj što nosi glavu naopako ( mislim na bradu i frizuru, ako je on razmjeće od koga je ovo ) A vi ne filozofirajte više, te premlad je ,te ovo, te ono... bilo je i svjetskih šampiona mlađih od njega. Neka je momku sa srećom, motorče je prava bombona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Tek je sad napunio 18 I samo to dobio za rodjendan?????!!! Pa da, otac mu jos uvek vozi onog starog EL Paso Da mu nije tata onaj što nosi glavu naopako ( mislim na bradu i frizuru, ako je on razmjeće od koga je ovo ) A vi ne filozofirajte više, te premlad je ,te ovo, te ono... bilo je i svjetskih šampiona mlađih od njega. Neka je momku sa srećom, motorče je prava bombona. Obelix,uzeo si mi tekst sto sam skoro napisao,imas pivu,znas mu oca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu DUCATI je to!Prelep je sve cestitke novom vlasniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 31, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i za matorog, njegov Dukac je baš šmekerski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 31, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i za matorog, njegov Dukac je baš šmekerski. Hocu,vidim ga svaki dan kad ide u radnju.Bogami pre dvadesetak godina je bio bas smekerski,ceo grad se okretao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 31, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A ja bas zbog tog ne volim, samo jedno te isto furaju. I zbog Amera isto, oni samo znaju za V2 i V8 hemi ;D Al to je stvar ukusa, pa dobro V2, i to se kotrlja ;D Al 900ccm a 134ks, a nova Kawina 600ica preko 140ks... ma ja opet popujem nesto, uglavnom Ducati je odlican, rado bih ga posjedovao, ima on u sebi nesto. Nesto ima pa da ga **bes ;D Jednom sam seo na Dukatija, pre 15-tak godina, cini mi se da je bio 900 ss, il tako nesto. Pre toga sam vozio Kawu zzr 1100. Kava je imala cini mi se 136 konja, a Dukati valjda oko 100 - ili tu negde. Razlika je ogromna, odmah sam se setio nekog teksta o Dukatiju gde su pisali da Dukati te konje koje ima - ima na zadnjem tocku , dok japanci te konje imaju na radilici ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...