ch4ll3ng3r23 4 Napisano Jun 11, 2022 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kupim za ledja, bole me donja ledja, po citav dan sam na dostavu, ne znam jesu li protektori za to ili pojasevi? Da malo ublazi drmusanje po ovija makadama haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11387 Napisano Jun 11, 2022 Drug član, 1612 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi dobar dušek za spavanje ili Dormeo prostirku i neće te boleti donji deo leđa ("krsta"). Naravno, ako ti je sve u redu sa kičmom a leđa te bole iz nepoznatog razloga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 521 Napisano Jun 11, 2022 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Najjednostavnije je da probaš sa pojasom, pa ako radi posao to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7974 Napisano Jun 11, 2022 -, 1789 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Dizi iz cucnja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7857 Napisano Jun 11, 2022 Drug član, 3238 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1. Ujutru kad ustaneš u čučanj, par sekundi pa sve duže, i kad god se setiš. Ljudi su prestali da čuče. Iznenadićeš se kad shvatiš da ne umeš da čučiš. 2. Neko igralište, nađi šipku gde možeš da se uhvatiš da visiš.. isto par sekundi pa sve duže, da razvučeš mišiće kičme, međurebarne mišiće, pluća... 3. Kontra položaj! Najbitniji deo... Sedenje, grbavljenje... Svi dobijamo grbu. Kod Kineza kupiš valjak za 1000din. I legneš na njega, ruke iznad glave, i dišeš... Kreneš od blizu vrata, 6-7 udaha, pa pomeriš valjak malo niz kičmu, jedan dva pršljena, pa opet, dišeš lagano 6-7 udaha, i tako dok ne stigneš do dupeta.. 10ak minuta traje... Sve se lepo istegne, kontra mišići na kičmi, podrebarni... Ma organe premesti Kunem ti se, prvi put nisam mogao da se sam podignem! Ne da sam se navukao, svima preporučujem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Jun 11, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Na kolegin post iznad koji je do u dlaku ubo sve samo bih dodao, posle ove rutine, ubaci u raspored makar 3x nedeljno trening. Ne mora da bude nista specijalno ali da budu ukljucene vezbe koje ce jacati zadnju lozu, gluteuse obavezno i sama ledja. Ima negde tema o bolovima na motoru pa je dosta pisanije bilo i na racun ledja i vezbanja. Kucaj bolovi u voznji ili tako nesto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 11, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Po makadamu treb stajati, a ne sedeti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Jun 11, 2022 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne prati Dakar Reli vidi se 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1948 Napisano Jun 11, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Vuneni pojas za leđa (u toku vožnje, ispod odeće, direktno na kožu). I podesi tvrdoću zadnjeg amortizera. Promenio Jun 11, 2022 član feniks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3166 Napisano Jun 12, 2022 8-bit, 1921 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Guglaj "inverziona klupa". Kažu ljudi da pomaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5815 Napisano Jun 12, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vežbaj, što se tiče leđa. Nego, kako si došao do ovog nika, majke ti? Imaš mačku i dok si se ti registrovao ona je prošetala po tastaturi? Priznajem, jedinstven je. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1944 Napisano Jun 12, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan ITevske fore zamene slova sa brojevima. 4 umesto A, 3 umesto E. Dodjes na Challenger 23. Promenio Jun 12, 2022 član francuz69 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3819 Napisano Jun 12, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, francuz69 je napisao: Challenger 23 Challenger 2e Elem, potpis na ovo gore, krenuo sam na neke treninge, sa akcentom na leđa i ramena. Sad ubijam više vremena na motoru, mada, ima i do tipa motora koji se vozi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2713 Napisano Jun 12, 2022 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan On 11.6.2022. at 18:31, ch4ll3ng3r23 je napisao: Sta da kupim za ledja, bole me donja ledja, po citav dan sam na dostavu, ne znam jesu li protektori za to ili pojasevi? Da malo ublazi drmusanje po ovija makadama haha Rodjace sto nisi napisao koliko ti je stara krstenica, pa da razmatramo opcije? Moju su odavno pojeli termiti, a jos me ne bole ledja, a 73g pocela. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Jun 12, 2022 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, lomitelj je napisao: Vežbaj, što se tiče leđa. Nego, kako si došao do ovog nika, majke ti? Imaš mačku i dok si se ti registrovao ona je prošetala po tastaturi? Priznajem, jedinstven je. Nije lepo sto Gazda @Pablo nazivas Mackom On kucka te Nikove Naravno po zelji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5815 Napisano Jun 13, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije lepo sto Gazda @Pablo nazivas Mackom On kucka te Nikove Naravno po zelji Nisi ni ti bolji. Samo što je kod tebe ta ista mačka samo udarala jednom šapom, onako sa strane, nije joj se šetalo. Šalu na stranu, dobio sam objašnjenje i hvala na tome. Iako sve zvuči krajnje trololo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ch4ll3ng3r23 4 Napisano Jun 17, 2022 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.6.2022. at 21:05, feniks je napisao: Vuneni pojas za leđa (u toku vožnje, ispod odeće, direktno na kožu). I podesi tvrdoću zadnjeg amortizera. kako? moze link od posta koji to objasnjava, vozim piaggio liberty 125 2000 hvala :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ch4ll3ng3r23 4 Napisano Jun 17, 2022 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan ЧЕЛЕНЏЕР dvaes triiiiiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ch4ll3ng3r23 4 Napisano Jun 17, 2022 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.6.2022. at 22:59, Dane Deda je napisao: Rodjace sto nisi napisao koliko ti je stara krstenica, pa da razmatramo opcije? Moju su odavno pojeli termiti, a jos me ne bole ledja, a 73g pocela. cim je na forumu oprema za motocikle podrazumijeva se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ch4ll3ng3r23 4 Napisano Jun 17, 2022 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za sve odgovore, sad sam shvatio da sam trebo sve u jedan odgovor zajedno haha spam, necu vise. Koji je najudobniji moguci motor sa kojim bi mogao da radim dostavu, da ne trosi vise od 6l ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 17, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan PCX 125. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5758 Napisano Jun 17, 2022 (promenjeno) Drug član, 2538 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvu temu sam ja otvorio pa se nastavila i za ostale bolove u voznji. Malo search opcija i svasta se nadje Promenio Jun 17, 2022 član drmilan_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ch4ll3ng3r23 4 Napisano Jun 17, 2022 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Zuba87 je napisao: PCX 125. predobra je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 18, 2022 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/zEz9sTlFWfI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5758 Napisano Jun 18, 2022 Drug član, 2538 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan tu ces svasta naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...