Urban Rider 1518 Napisano Jun 7, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li se kod nas prodaju gore navedeni brendovi i ako da gde? U potrazi sam sa letnjom jaknom retro izgleda i video sam nekoliko modela koji su mi se svideli, ali bih, ako je moguće, izbegao poručivanje iz inostranstva, i zbog dodatnih troškova, a i zbog toga što leto ne traje večno pa mi jakna treba za sad Ako imate preporuku za letnju retro looking jaknu bilo kog drugog proizvođača, ista je i i više nego dobrodošla Hvala! LR Promenio Jun 7, 2022 član Lone rider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
0trov 40 Napisano Jun 11, 2022 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZRX 1100, Honda Africa Twin Adventure Sport Prijavi odgovor kao problematičan Nema tih brendova kod nas. Ja sam bas ganjao i na kraju porucio Merlin Alton jaknu i Merlin rukavice i Bell kacigu iz Engleske preko prijatelja. Ali sada imas opciju sportsbikeshop.co.uk shipuje i za srb. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1518 Napisano Jun 11, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Šalju sad gotovo svi online shopovi. Ja sam obe Bell kacige poručio iz Nemačke (nemam dve glave, just for the record, druga je bila za ženu )sa louis.eu i 24.helmets.de i naravno uredno platio carinu i porez u oba slučaja, ali se to isplatilo jer su bile na baš dobrim sniženjima. Inače, u Moto Platzu su mi rekli da bi trebalo da im stigne nešto od Merlin i Belstaff jakni, ali ne znaju tačno kada. Promenio Jun 11, 2022 član Lone rider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
0trov 40 Napisano Jun 12, 2022 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZRX 1100, Honda Africa Twin Adventure Sport Prijavi odgovor kao problematičan Inace odusevljen sam kvalitetom a i samim izgledom, pa sada ganjam i cizme od Merlina da zavrsim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1518 Napisano Jun 12, 2022 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam.:) Izgleda da ću ipak na kraju da poručim jaknu jer kod nas nisam našao ništa što mi se sviđa, a u košulji je nemoguće voziti na 25+ stepeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...