BlueMan_86 32 Napisano Jun 7, 2022 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijatelji, imam komplet naraku kit za prenos... 669 agregat je u pitanju... Stavio sam žute Malossi opruge kvačila i hvata kvačilo na 4000rpm... Nisam zadovoljan prenosom, centralna opruga je solidno čvrsta, nije pretvrda a nije ni labava, kvačilo sam namestio na linearno... Rolnice su 6 grama, probao sam i 5 i 7 ali jednostavno ne dobijam da mi motor bude maksimalno startan... Da kad kvačilo uhvati on skače iz mesta, kit je 100cc i glava 80cc... Šta treba uraditi da taj prenos bude takav da kako ja dam gas tako on skače kao jarac? I na koliko obrtaja je najbolje da kvačilo hvata? Molim vas za vaše predloge... Još uvek čekam kaiš 690x18x30 jer je ovaj 669x18x30... kaiš u početnom položaju nije skroz napolje na zadnjoj polutki, malo je unutra... Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Jun 7, 2022 Ne silazi, 4900 postova Prijavi odgovor kao problematičan Жуте опруге отварају на 1500 обртаја и користе се само како замену стандардних које губе карактеристике чим угреју.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlueMan_86 32 Napisano Jun 7, 2022 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Krokodilo said: Жуте опруге отварају на 1500 обртаја и користе се само како замену стандардних које губе карактеристике чим угреју. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Meni tek na 4000 obrtaja kreće da se okreće točak... A žute Malossi opruge kvačila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Jun 8, 2022 Ne silazi, 4900 postova Prijavi odgovor kao problematičan Задњи ременик рече да је на штеловање? И ти наместио на линеарно? Ако се не "губимо у преводу" за такав рад квачила треба бар 10 грама ролни па и више. Зато врати на косо. Сви траже косије канеле ти запео за "линеарно".Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano Jun 8, 2022 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam da nista ne znam o skuterima a kad ovo citam vidim da sam burek u svemiru.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlueMan_86 32 Napisano Jun 11, 2022 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan On 6/8/2022 at 6:58 AM, Krokodilo said: Задњи ременик рече да је на штеловање? И ти наместио на линеарно? Ако се не "губимо у преводу" за такав рад квачила треба бар 10 грама ролни па и више. Зато врати на косо. Сви траже косије канеле ти запео за "линеарно". Sent from my SM-N960F using Tapatalk Zato što kaže da linearno radi bolje jer nema ta rupa između kada ubrzava, i stvarno nema rupe, ne mogu da krešim dušu... Ima dve vrste kosine, koja je bolja? Ja sam stavio na ovu tuning levo varijanta... Znači treba da prebacim na ovu desno varijantu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Jun 11, 2022 Ne silazi, 4900 postova Prijavi odgovor kao problematičan Десна слика, дефинитивно.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Jun 11, 2022 Ne silazi, 4900 postova Prijavi odgovor kao problematičan Одлично се понаша и стандардни склоп, само жуте опруге и спортски варијатор. Ако је кајш 669 не би могао да ти помогне око крајње брзине али старт и убрзање дефинитивно да. За крајњу брзину промениш однос у редуктору.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...