Jump to content

Moto Zajednica

GY6 4T 139QMB kvačilo hvata na 4000rpm

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 144 postova
  • Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc

Pozdrav prijatelji, imam komplet naraku kit za prenos...

669 agregat je u pitanju...

Stavio sam žute Malossi opruge kvačila i hvata kvačilo na 4000rpm...

Nisam zadovoljan prenosom, centralna opruga je solidno čvrsta, nije pretvrda a nije ni labava, kvačilo sam namestio na linearno... Rolnice su 6 grama, probao sam i 5 i 7 ali jednostavno ne dobijam da mi motor bude maksimalno startan... Da kad kvačilo uhvati on skače iz mesta, kit je 100cc i glava 80cc... Šta treba uraditi da taj prenos bude takav da kako ja dam gas tako on skače kao jarac? I na koliko obrtaja je najbolje da kvačilo hvata? Molim vas za vaše predloge... Još uvek čekam kaiš 690x18x30 jer je ovaj 669x18x30... kaiš u početnom položaju nije skroz napolje na zadnjoj polutki, malo je unutra... Hvala...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 4900 postova

Жуте опруге отварају на 1500 обртаја и користе се само како замену стандардних које губе карактеристике чим угреју.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

• Zbunjen 1

12 hours ago, Krokodilo said:

Жуте опруге отварају на 1500 обртаја и користе се само како замену стандардних које губе карактеристике чим угреју.

Meni tek na 4000 obrtaja kreće da se okreće točak... A žute Malossi opruge kvačila...

Задњи ременик рече да је на штеловање? И ти наместио на линеарно? Ако се не "губимо у преводу" за такав рад квачила треба бар 10 грама ролни па и више. Зато врати на косо. Сви траже косије канеле ти запео за "линеарно".

• Haha 1

On 6/8/2022 at 6:58 AM, Krokodilo said:

Задњи ременик рече да је на штеловање? И ти наместио на линеарно? Ако се не "губимо у преводу" за такав рад квачила треба бар 10 грама ролни па и више. Зато врати на косо. Сви траже косије канеле ти запео за "линеарно".

Zato što kaže da linearno radi bolje jer nema ta rupa između kada ubrzava, i stvarno nema rupe, ne mogu da krešim dušu... Ima dve vrste kosine, koja je bolja? :)

Ja sam stavio na ovu tuning levo varijanta... Znači treba da prebacim na ovu desno varijantu?

image029.jpg

Одлично се понаша и стандардни склоп, само жуте опруге и спортски варијатор. Ако је кајш 669 не би могао да ти помогне око крајње брзине али старт и убрзање дефинитивно да. За крајњу брзину промениш однос у редуктору.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja