lalajko 2003 Napisano Decembar 3, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nekad je u svim auto radnjama mogao da se kupi Tip-Top set sa flekicama, lepkom i "rendetom" za ciscenje gume pre lepljenja. Ima li sada negde ovoga ili slicnih kompleta?? Juce sam na buvljaku u LA video flekice po ceni 5 i 8 dinara u zavisnosti od velicine. Kakav lepak koristiti za lepljenje ovih flekica?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 3, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da se posavjetujes sa vulkanizerom gdje oni nabavljaju kvalitetan lijepak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ja lepim sa onim kineskim lepkom i flekicama, i nikada nisam imao problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5791 Napisano Decembar 3, 2008 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da sam skoro video ovde u NBgd, po prodavnicama auto-delova baš takve Tip-Top kutijice sa kompletom za lepljenje, tako da bi trebalo malo potražiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nekad je u svim auto radnjama mogao da se kupi Tip-Top set sa flekicama, lepkom i "rendetom" za ciscenje gume pre lepljenja. Ima li sada negde ovoga ili slicnih kompleta?? Juce sam na buvljaku u LA video flekice po ceni 5 i 8 dinara u zavisnosti od velicine. Kakav lepak koristiti za lepljenje ovih flekica?? U 27. marta ili kako se sad zove kraljice Marije ima TIP-TOP radnja sa celim setom, toliko su inventivni da jos uvek je ona kutijica sa flekicama ista mala zelene ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 3, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 27 marta, koji broj?? 'Ocu da kupim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.takolako.rs/user/pumpe-i-pribor-za-lepljenje/pribor-za-krpljenje-tt-02/44_868_11021_1_0_0/item.jsp ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5791 Napisano Decembar 3, 2008 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prodaju sve veće prodavnice bicikala, evo pa pitaj: http://www.capriolo.co.yu/maloprodaja.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan To ti je tamo kada krenes od Vuka, pa prodjes masinac i tehnoloski, pa semafor i onda tu sa leve strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 27 marta, koji broj?? 'Ocu da kupim! Sad sam bio, radnja se preselila u Surcin Evo adrese www.rema-tiptop.co.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 15, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan 27 marta, koji broj?? 'Ocu da kupim! Sad sam bio, radnja se preselila u Surcin Evo adrese www.rema-tiptop.co.yu Izuzetan web site Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 27 marta, koji broj?? 'Ocu da kupim! Sad sam bio, radnja se preselila u Surcin Evo adrese www.rema-tiptop.co.yu Izuzetan web site Profi ljudi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 16, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio danas ovu bocicu kod buvljaka, 750din, zaboravio sam ime radnje, prodaju svasta za skutere + kineske kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Louisu ili Polo kupio neki kit mislim da je bio do 20eur ali ima i ona šila za tubelless gume, kao i lepak, flekice i 4 ampule sa vazduhom. Ostatak sam uzeo u Remi (ima link u postovima ranije), imaju dobar izbor i flekica i vulkanizirajućuh lepkova. Imaju i tube sa nekom smesom koja se ubacuje u gumu koja zatvara rupu ako nešto uđe u gumu i vidim da je baš namenjeno za motocikle i vozila koja se kreću u otežanim uslovima. Na tebi je da biraš. Kada zakrpiš gumu najveći je trik kako je naduvati, ove ampule su korisne a ima i kod nas video sam u prodavnici bicikala Roller u Zagrebačkoj, ima i prodavnica u Žarkovu. Ili električna pumpa ako te ne mrzi da je nosiš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj tip-top set za bicikle sa slike gore. Provereno dobro. Stavis u onaj pretenac i uvek je sa tobom. Ima ga u svakoj radnji za bicikle. Nekada je postojao domaci set za "samovulkaniziranje", specijalno za motocikle. Made in Titograd! Tip-top su pravili u Tuzli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Decembar 25, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom svaka trgovina s traktorskim i poljoprivrednim dijelovima drži Tip-Top fleke na komad. Pa samo kažeš koju trebaš i koliko komada, nisu ni skupe. Ovaj komplet za bicikli je OK, ali fleke unutra su premalene za ozbiljno krpanje moto gume, zato ove traktorske rade svoj posao kako spada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Decembar 30, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio danas ovu bocicu kod buvljaka, 750din, zaboravio sam ime radnje, prodaju svasta za skutere + kineske kacige. ja mislim da je ovo za tubeles gume , neznam kako da ocistis posle unutrasnju gumu od spreja . mislim da je najbolje resenje imati rezervnu unutrasnju gumu sa sobom jer i sa flekicama ionako sve rasturas , a ovako nemislis u kakvom je stanju lepak dali je suv ili ne . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 30, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja ovo kupovao da na bocici sitnim slovima ne pise : "Repairs et reinflates inner tubes instantly without removing the weheel. For provisional flat-tyre/blow-out repairs" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...