acim 765 Napisano Decembar 3, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Na NEC sajmu u Birminghamu, prikazan je najbrži električni motocikl na svetu. TTX01, projekat firme TTX GP, čiji je vlasnik Azhar Hussain, koristi šasiju, ogibljenje i oklope od GSX-a 750 i ubrzava do 96 km/h za 3,5 sekundi. Snaga ovog motora je 86 KS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 207 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to super, samo me interesuje koliko mu traju baterije, ali dobro polako samo neka usavršavaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, tjah, ostace problem zvuka ako se i resi uopste realno problem baterija, ali to je tek na drugom mestu - jer ako baterije traju samo dok ne dohvati tih 200 km/h, dzaba ste krecili..... Nikako mi nije jasno zasto se ne razvija masovno koncept gradske price, tj. motor/skutera kome je prevashodna namena da bude prevozno sredstvo, nekako mu tu vidim ono pravo mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knihgt rider 0 Napisano Decembar 3, 2008 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Elektricni SBK prikazan 2007 god u Milanu na sajmu prezentovano je da motor ide preko 204 km\h ili 125 mph 70 km voznje po stazi sto iznosi oko 20 krugova ili autonomiju od preko 120 km voznje sa jednim punjenjem http://www.sube2ruedas.com/view_video.php?viewkey=62963ccde717b18f9759 motor uzivo izgleda fenomenalno i futuristicki totalno http://www.vectrix.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A ako padne kiša ubije te struja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Decembar 3, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan A ako padne kiša ubije te struja Ako se oznoje muda leti, krene prvo slabo peckanje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A ako padne kiša ubije te struja Ako se oznoje muda leti, krene prvo slabo peckanje ;D Poznato je da je slana voda extra provodnik, još ako voziš neku ribu, ne smeš golim rukama da pipaš žicu (tangu) inače će da joj iskoče oba osigurača napred zbog visokog napona na mreži ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Decembar 4, 2008 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au struja na stranu svidja mi se airbrush na onom gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan A ako padne kiša ubije te struja Ako se oznoje muda leti, krene prvo slabo peckanje ;D Nemam ja muda da vozim ovo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 4, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, tjah, ostace problem zvuka ako se i resi uopste realno problem baterija, ali to je tek na drugom mestu - jer ako baterije traju samo dok ne dohvati tih 200 km/h, dzaba ste krecili..... Nikako mi nije jasno zasto se ne razvija masovno koncept gradske price, tj. motor/skutera kome je prevashodna namena da bude prevozno sredstvo, nekako mu tu vidim ono pravo mesto. Kako to mislis "ne razvija se"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 4, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, lepo mislim: ne razvija se masovno...kao sto pise. To ce reci da je do sada vec poodavno trziste moralo biti poplavljeno dostavnim verzijama elektroskutera kojima ne manjka nista u odnosu na benzinsku bracu, eventualno malko krajnje brzine i to je to otprilike na sta sam mislio. Odavno odradjeni prototipovi za dosta modela ali ni najave nekoj masovnoj proizvodnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Decembar 4, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan A zvuk nasnimis pa pustis ;D! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan A moze i samo zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...