MZ 80 Napisano Jul 19, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim bolje da se ne vozim nedelju dana sacuvam benzin i eto me. Ako radim uzmem zamenu i tako.. A neke obaveze svakog vikenda i nemam, mislim nemam nikad al' 'ajd' sad. :D Ono zauzet sam sada za vikend 23. i 24. VII, finale demo bandova (sin Milos nastupa), sutra dan u Despotovcu (Milivska Klisura, moto skup, vodim program), zatim 13. i 14. VIII moto skup u Svilajncu zaduzen sam za bandiove i opet vodim program. Sve izmedju i posle ODGOVARA!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 19, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Mislim bolje da se ne vozim nedelju dana sacuvam benzin i eto me. Ako radim uzmem zamenu i tako.. A neke obaveze svakog vikenda i nemam, mislim nemam nikad al' 'ajd' sad. :D Ono zauzet sam sada za vikend 23. i 24. VII, finale demo bandova (sin Milos nastupa), sutra dan u Despotovcu (Milivska Klisura, moto skup, vodim program), zatim 13. i 14. VIII moto skup u Svilajncu zaduzen sam za bandiove i opet vodim program. Sve izmedju i posle ODGOVARA!! dolazim na skup u Svilainac... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan A može i ovakav pristup, nov je pa da vidimo... Navedi Mihac datume kada si slobodan a onda ćemo da vidimo u kom datumu nas najviše ima, koji je za sve najprihvatljiviji i samim tim postupak ''datumiranje'' bi trebao da se skrati. Ja sam svake nedelje sa decom, radnim danima broje dane i čekaju kad će ta Nedelja već jednom pa nemam srca da im oduzimam oca i taj jedan jedini dan. Opet, to ne treba da opterećuje nikog, mogu ja da krenem i ranije, mogu i da pobegnem sa posla, ima rešenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan I sta sad'...ja treba da montiram datume kada je Mihac slobodan ??? E pa ne moze, ja sam zauzet kad' je on slobodan :P :D :D Ma bre ljudi nadjemo lokaciju, odredimo datum 10-tak dana pre max. i popisemo se i kraj...kao za Beljanicu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 19, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pa čovek je izređao svoje obaveze i sve deluje prilično čvrsto, onako da nemože da se pomeri. Međusobno usklađivanje ne gine pa je potpuno svejedno sa koje se strane posmatra, prema njemu ili ostalima jer se na kraju svodi na isto. Hteo sam da ubrzam dogovor, ništa drugo. Nemam više predloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre Vujo-zezam se...(a mozda i ne ;D :D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Znaš šta: :P :D Ako ne idemo individualno onda možemo grupno: otvorimo privremenu temu pa glasamo o vikendu i koji donese najviše glasova validan je. Temu obrišemo i tako možemo u beskraj, nema tragova o lošem dogovaranju, piši - briši... Da li je ovaj predlog uredu? I gde idemo uopšte? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 19, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan predlog prihvacen... ;D ;D ;D Isto pitanje gde idemo...?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 20, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Alo, stani bre! Undje Bili Kid?? Undje idemo?? Nis, Beljanica, Gornjak? Znate li di terate? :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 20, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Men' se mnogo dopada " ;ladna voda:" a i put do tam'... ;D Sta znam, da vidimo demokratiju, da glasamo pa 50+1 odlucuju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Jul 20, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Men' se mnogo dopada " ;ladna voda:" a i put do tam'... ;D Sta znam, da vidimo demokratiju, da glasamo pa 50+1 odlucuju!! Demokratija je zanimljiva, uvek se vecina izjasnjva po svom ubedjenju (u vecini slucejava na stetu manjine) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Meni sve odgovara, ne komplikujem ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 22, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Nish, Beljanica, Gornjak i zaboravili smo od ranije GRZA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 22, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Poziv svim mz kolegama koji su bili u kisacu a i onima koji nisu bili da 30 31 jula i 1 augusta se odrzava moto skup na isto mestu ista lokacija dodjite da se proveselimo i druzimo na meniju 1200 sarmi cekam vas jank kisac bice nezaboravno pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 22, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Poziv svim mz kolegama koji su bili u kisacu a i onima koji nisu bili da 30 31 jula i 1 augusta se odrzava moto skup na isto mestu ista lokacija dodjite da se proveselimo i druzimo na meniju 1200 sarmi cekam vas jank kisac bice nezaboravno pozdrav Bio sam vec dva puta . 15OVO SE NE PROPUSTA . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 22, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan drumska lisica hvala na podrzci cekam ta kao i sve drugove prijatelje i kolege barem po motorui p[ozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam link u Motoskupovi ali ajde i ovde,pa koga interesuje ... http://www.zajecar.eu/vesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 1, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ima zaintresovanih da mi prave drustvo na putu za more...?? :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 1, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi' is'o al' nemam para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 1, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi' is'o al' nemam para. ja sad skupljam... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Avgust 1, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sumi kada ides,ja sam dole verovatno u prvoj polovini septembra.Idem kolima,kad nemam onakvog prikolicara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 1, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sumi kada ides,ja sam dole verovatno u prvoj polovini septembra.Idem kolima,kad nemam onakvog prikolicara. i ja cu verovatno prvoj polovni septembra ili krajem avgusta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan jA CU BITI U kRTOLAMA OD 20. 08. DO 30. 08. Ako se nadjemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Avgust 13, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije se pisalo odavno u temi,pa cisto da ne ode na drugu stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...