drumskalisica 8741 Napisano Jun 17, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan 18.19.20 MK ,,Indjija,, jel dolazis Lijane ? Naravno da dolazim ! Lijane a gde je to bio moto skup 1981. ?? 1981 godine je u Evropi vozen " Fim Rally " , sa ciljem u Vrnjackoj Banji gde je organizovan kamp i trodnevno druzenje. Nije se zvao " moto skup ", al je ipak bio . 1985 godine je bila " Fim Motokoncentracija " u Sarajevu, pa sam i tamo bio . Svaki moto skup je u principu " motokoncentracija " . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 17, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan MZ,ocekujem te u nedelju, danas si propustio jos jedan buvljak ali nije bilo nista narocito. Ako je jos neko raspolozen da nam se pridruzi izvolite Mislim da je to jezero u Kovinu super mestasce ajde neka neko predlozi datum ali da ne bude sledece godine ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 17, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to jezero u Kovinu super mestasce ajde neka neko predlozi datum ali da ne bude sledece godine ;D Mozda negde pocetkom Jula,kada se malo stabilizuje vreme.... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 17, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to jezero u Kovinu super mestasce ajde neka neko predlozi datum ali da ne bude sledece godine ;D Mozda negde pocetkom Jula,kada se malo stabilizuje vreme.... ??? ne.... ;D u julu je skup u uzicu .... prva sedmica jula.... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 17, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to jezero u Kovinu super mestasce ajde neka neko predlozi datum ali da ne bude sledece godine ;D Mozda negde pocetkom Jula,kada se malo stabilizuje vreme.... ??? ne.... ;D u julu je skup u uzicu .... prva sedmica jula.... :D Vecina nas ima kalendar skupova U periodu od 02.07 do 04.07 imaju 3 skupa/Uzice,Bor,Apatin/, od 09.07 do 25.07 jos 3 skupa,tako da kada bi tako gledali....mozda u oktobru negde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 17, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nije to nego ja bi negde u avgustu... posto idem posle skupa u uzicu, u selo na mesec dana... posle skupa na zlatiboru moze.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 17, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan jbg dodjite i vi mzjasi iz bg dalje negde od 100 km od bg... : ps. svaka cast onima koji idu dalje od 80km od bg... ;D ;D (a i vreme ih ne sprecava) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 17, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas dosta koji idemo,malo vise od 100km radijusa...,neka druga je to prica,nevezana sa ovim ovde...jednostavno postoje ljudi koji ne vole buku i guzvu,vole mir i tako to,e kada se skupi takva grupa istomisljenika,ubijaju se kilometri.To se na zalost desi jedanput,eventualno dva puta u godini,svi smo porodicni ljudi,pritisnuti obavezama,tesko je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 17, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pa vala moze da se priusti neko putovanje od 200,300km u jednom pravcu i na dan dva tri, pa i vise .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 17, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan mozda na jesen idem na more sa mz-om... oce ko sa mnom? ;D ;D ajde sad javite se :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 17, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Isao bih ja na jesen sa tobom na more ali tad je skup a nebih da izostanem.... Jesu bre tebi vazniji skupovi ili mz druzenja. Razumem da neko ne moze iz opravdanih razloga(pokvaren mz,nema se para, posao) ali izmedju bilo kog skupa i naseg druzenja uvek biram ovo drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 17, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Isao bih ja na jesen sa tobom na more ali tad je skup a nebih da izostanem.... Jesu bre tebi vazniji skupovi ili mz druzenja. Razumem da neko ne moze iz opravdanih razloga(pokvaren mz,nema se para, posao) ali izmedju bilo kog skupa i naseg druzenja uvek biram ovo drugo i ja ali sta vecina odlucuje?? ja sam uvek za, ovo je bilo moje misljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 17, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Isao bih ja na jesen sa tobom na more ali tad je skup a nebih da izostanem.... nema veze mogu ja i sam... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Imali smo ovakve dileme još pre održavanja našeg prvog skupa i dogovorili se da nas ostala dešavanja ne interesuju kada se mi okupljamo. Tada smo se dogovorili da naša okupljanja nikada neće biti deo folklora za turiste, da nećemo naplaćivati bilo šta od ulaza pa nadalje, da nam ne trebaju oni koji bi došli zato što nema šta pametnije da rade, da svako ko se razmišlja da li bi sa nama ili nekim drugim treba da ode na drugu stranu... Eto, čitam ove postove i čudim se zašto se ponavljaju iste priče kada smo se dogovorili i dogovor je na snazi. Onda shvatim da debelo grešim, jesmo se dogovorili ali je od tada ipak prošlo dosta vremena, imamo dosta ljudi koji su se registrovali kasnije i prirodno je da neznaju za dogovore koji su ranije napravljeni. Samo da znate, debelo smo vodili računa o temama koje otvaramo i da nema OFF-a: ''kada se registruje neko nov da može da se snađe''. Evo sad mi je prvi put od kako je nastao MZ Svet palo na pamet kako ipak sve ovo traje dosta dugo, kako nije zajebancija na određeno vreme i kako smo stvorili jedan jako lep pokret pozitivnih vrednosti koji i dalje raste. A još nas ima, tek smo počeli da se sabiramo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 18, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dogovore tri osobe sasvim dovoljno. A sto se tice moto skupova pa ima ih svakog vikenda. I ono duuuugo dogovaranje pa onda kada dodje taj dan pocne kisa??? Najbolji dogovor danas realizacija prekosutra i to je to! Ajd zdravo odoh negde dok nije pocela kisa :D, brmm, brmm..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da su za ove akcije dovoljna dva ili tri coveka koji misle da organizuju vidjanje, izaberu datum, mesto i to saopste na forumu .Ostali imaju izbor da dodju ili ne i to je kraj filozofije.Bez ubacivanja svojih ideja i predloga. Druga stvar je (po meni) da moramo malo bolje da se organizujemo oko podle zajednickih troskova zato sto nije OK da neko podnosi veci deo troskova od nas svih prisutnih.Necu pominjati ime ali ja se licno osecam dosta lose kod takvih situacija.Mozda nije sada najprikladnija situacija za ovakvu temu ali ,trebali bi i to da malo bolje organizujemo. Ja sam ubedjenja da bi trbalo biti sto vise malih ,lokallnih okupljanja pa makr bilo to 3 ili 4 clana. Jednostavno otici negde i malo se druziti . Iz takvih stalnih dogadjanja mora se ustaliti neka tradicija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja bih ponovo u Milivsku klisuru, ništa nije falilo, svega ima... Ajde da ne bude baš odmah kako bi sakupili parice ali mogu da predložim 3. na 4. jul. Okupljanje oko podne u Svilajncu (13, 14, 15h ;D), roštilajnje, pijenje, spavanje u šatorima koje valjda možemo da nađemo i ujutru kafa pa pokret kući. Kotizacija - jedna crvena, 1.000 din. po čoveku pa šta kupimo za te pare a mislim da će biti dosta. Hmmm, ako nas je više može i Gicon da padne za slobodu, nije nemoguće a lepše je od roštilja. Konkretno i precizno. Mišljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 18, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moje je misljenje da okupljanja budu cesca a jevtinija,nemora neznam sta,dovoljno je i 20 kg kobasica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam,uzgred ala preslisasmo ove svabe,pa onaj njihov trener dozive nervni slom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljno je 20 kg kobasica ali nije dovoljno po 2 piva, iskustvo je pokazalo. ;D Duki je tu, ja sam tu, još neko iz Svilajnca da nas dočeka i imamo osnovu za okupljanje. Bokilic je iskazao interesovanmje ali nemogu ništa u njegovo ime. Ko se sledeći prijavi neka formira spisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan moze 10,11 ?? posto bi voleo bas bas da dodjem ali nisam u moucnosti... ( od prvog idem u maline, pa nemogu odmah da se izvucem... : a i moram malo finansijkih sredstava da prikupim.... : ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavljujem,mrzi medacitamsad,nevidim basdobro,al negde sam video 2 piva,to nevalja. 1.ja 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jun 18, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moje je misljenje da okupljanja budu cesca a jevtinija,nemora neznam sta,dovoljno je i 20 kg kobasica Ovo razmišljanje mi se sviđa.Tako ima šanse da se češće družimo.Ako krenemo megalomanski,nikad ništa od druženja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 18, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavljujem,mrzi medacitamsad,nevidim basdobro,al negde sam video 2 piva,to nevalja. 1.ja 2.Kataran samo da se zna i u Pozarevcu imamo slican most kao u SV a tu je i ergela LJubicevo.Mislite o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 18, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Idemo u Pozarevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...