Jump to content

Moto Zajednica

Dogovori, planovi, predlozi....

Recommended Posts

• Drug član, 1702 postova

Ma nista od toga,sale se ovi  :D

Odoh da krpim prednju gumu na apenu,kad sam isekao dobru trajalovu,stavio sam neku iz cini mi se 62 godine,pa se na mestima vozim na unutrasnoj  ;D ;D  al sad ne mogu da idem da kupujem novu,nego cu da izlepim ovu iznutra  ;D ;D  pa ce garantovano kupovina nove da se razvuce jos  :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2681 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100

u pravu si flojd evo u wien neka slaba kisica koja ide dole negde na balkanu ali nije strasno 11stepeni ceo dan moze motor da se vozi. sa zimskom opremom ;D ;)

A, da li ti dolazis?

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion

molim glavnog organizatora da mi da informaciju i to dal ja skup javan,naravno ako se ne odlozi, dal ce se naplacivati ulaz.i dal i ostali posetioci mogu da mrse prasetinu naravno uz placanje  ja  to ne mogu reci posto neznam tacno a dosta velik broj lokalnih motorista zeli da nas poseti.. inace danas sam razgovarao i sa mesarem ima dobre sveze slovacke rostilj kobasice malko su onako po mojem ukusu ljutkasta al napravice i blage cena je 390 din kg  imace i mesa za rostilj p[o 400 din kg jednom recju sve je spremno .nemojte odlagati...  piva ima i alkoholno i bez ja pijem bezalk. nemam brige a smrdim i podrigujem na pivo shlossgold .

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Na dve stvari treba gledati odvojeno. Odlaganje da ili ne i drugi datum. Ako odlažemo onda je potpuno svejedno za koliko odlažemo i kada taj novi datum pada, utvrdićemo ga jer imamo vremena, nema razloga za žurbu.

Čim su nam mišljenja podeljena to nije dobro, to znači da bi nekome bilo dobro a ostalima ne. Demokratija ima debelih manjkavosti čim se preglasavanje podrazumeva, konsenzus je rešenje jer treba da su svi zadovoljni.

Mi Skup možemo da odložimo i za Jul ili Avgust, nema razloga da žurimo po svaku cenu, možemo da idemo na sigurno.

Peter, pitaj Mađare šta oni misle. Obavesti ih o čemu se dogovaramo, treba da znaju ljudi.

Da budem iskren ne vidim nijedan razlog zbog koga bi ostavili ovaj datum na snazi izuzev zamrzavanja prasića. Pa jebeš prasiće, po normalnom vremenu doći će nas bar duplo više i to je odlično, nemogu prasići da budu važniji od ljudi.

Peter, pitaj ih da li bi oni mogli da odlože dolazak jer nam od njih sve zavisi.

ljudi ja sam na iglama i cekam odluku. da znam.

Računam da nije kasno da Mađari odlože polazak tako da sam 99% siguran da smo datum pomerili.

Razzor, kako god se stvari ovde dešavale ja savetujem da vi sada NE DOLAZITE. Čuvajte se, nema razloga za maltretiranje. Sezona tek počinje i sasvim je sigurno da ćemo se videti.

Čista srca i čiste savesti savetujem da svako ko ne mora da vozi po ovom vremenu to ne radi.

Stvari treba raditi ili onako kako treba ili ih ne treba raditi.

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Da budem iskren ne vidim nijedan razlog zbog koga bi ostavili ovaj datum na snazi izuzev zamrzavanja prasića. Pa jebeš prasiće, po normalnom vremenu doći će nas bar duplo više i to je odlično, nemogu prasići da budu važniji od ljudi.

To je to.

Neću da nosim nikoga na duši i neka se zbog toga ljuti ko god hoće.

Skup mora da se odloži.

Dogovori o novom terminu počinju. Treba da je suvo, toplo i sigurno u saobraćaju a tamo prijatno i tokom dana i tokom noći.

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

Neću da nosim nikoga na duši i neka se zbog toga ljuti ko god hoće.

Skup mora da se odloži.

Dogovori o novom terminu počinju. Treba da je suvo, toplo i sigurno u saobraćaju a tamo prijatno i tokom dana i tokom noći.

nema ljutnje!! moralo se tako...

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Evo, ja tek sad stigao, radio ceo dan . Floyd me je obavestio o desavanjima, al u radionici nemam net . Moje licno misljenje je da ne bi trebalo da se odlaze skup, al kad je vec odluceno da se odlozi - neka bude tako.

Mada mislim da ipak nije trebalo odlagati. Hladan talas vec prolazi, danas kise ovde nije bilo. Ipak sto neko rece - termin smo zakazali jos pre tri meseca ( mozda i vise ), obavestili ljude iz drugih drzava, ja skup prijavio policiji ko sto treba da se uradi, i sto je najgore od svega, mi se ovde uplasili od malo kise, a slovenci koji imaju najvise da voze do Kisaca - ne odustaju .   Poredjenja radi , svake godine idem na " Veseli spust " ( splavarenje Ibrom ). Prosle godine je bio odlozen na nedelju dve zbog loseg vremena, i kad je odrzan - doslo je tri puta manje ljudi nego sto dodje uobicajeno .

OK. Sta je tu je, tako je odluceno, meni ostaje samo da sutra odem do policije da im javim da se skup odlaze na neodredjeno vreme .

• ,, 1032 postova

Madjarima ne zelim javiti nista, dok odluka ne bude konacna. Glupo mi je da im javim da se skup odlaze, dok u petak grane sunce pa ce skupa opet biti. Zato vas sve molim da se odlucite sto pre, a Madjarima cu da javim ono sto je sigurno. Mogu im napisati na forum i imam njihove mejl adrese. 

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Mislim da stvarno ne treba odlagati,evo ja sad usao u kucu i napolju je suvo i dosta toplije nego li jutros,kao sto su i rekli,temperatura u porastu.

Sto rece drumskalisica kada se nesto ovako dugo pripremano odlozi teska posla da ce posle ljudi uspeti opet da se organizuju i dodju.

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Malo je neozbiljno odlagati skup...ali ako ga odlazete odlozite ga kako treba na 2-3 meseca a ne na 2-3 vikenda!!

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Recimo za 22.06.2010 ?????? Ako i padne kisa,bar ce biti toplo vreme....pa ko zeli nek izvoli.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Ja cu u subotu biti u Kisacu, a i Floyd kolkosam ga razumeo, pa ko dodje - dodje . Vest o skupu se sirila duze vreme, mene su cak zvali par puta neki ljudi da me obaveste o tom skupu ( znajuci da vozim MZ ), a te ljude sam upoznao tu i tamo po skupovima. Posto sam im pomenuo da sam upoznat sa tim i u organizaciji istog, ljudi su rekli " bas super " .  Sad ako se ne pojavim tamo, ispljuvace i mene, i forum i sve. Bicu tamo, pa makar sekire padale !

• Zainteresovan, 599 postova

jeb ja sam se bas izborio za slobodan dan a pitaj boga kak ce bit kad odlozite meni je bitno sam da bas ne pljusti jeb bio sma 15 og na moto susretu u sl brodu isto je pljustalom tj 2 puta je bas naletio pljusak al ono ko iz kabla  al ja i razor uzeli kabanice i boli nas... hehe i jos je cjela ekipa spavala kod mene u satoru jel jedino moj ne prokisnjava heheh i bilo nam super  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja