zverinjak 403 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ova tri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 16, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi DZgoljavo ovo srednje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 16, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi DZgoljavo ovo srednje ;D Ova tri? ovo mi izgleda od bozica pojelo se ovo, receno je da su zive vage oko 23 kg ovi mi ne lice bas na te prasice :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GMH 3 Napisano Maj 16, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: AJDOVŠČINA SLO Prijavi odgovor kao problematičan GMH, dolazite li momci? Pa normalno i obavezno da dolazimo MZji su skoro spremni ako nas ne zajebu Švabi jer nam u 10 dana još nisu došjli delovi . Puno smo radili na tome tako da šteta da nebi došli!!! Ako nečemo moči MZjcima dočičemo sa drugimi motorima! Al jebxxx jim matexx švabsku Dočiče nas četvoro sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 16, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan GMH - sta vam fali od delova ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GMH 3 Napisano Maj 16, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: AJDOVŠČINA SLO Prijavi odgovor kao problematičan Pa 125 etz i jedna 250 etz su ok. Mom prijatelju na etz 251 fali klip i faše?? A meni fali lanac, automat za žmigavce, žmigavci, ručke obe, pločice za prednju kočnicu, pumpa prednje kočnice I oba trebamo na registraciju i par sto kilometara da se mašine malo ulegnu moja nije radila 18 godina Ma glupo mi je sada da žurbom sve zajexemo Al svakako mi dolazimo pa makar samo s majicom MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 16, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo ''prasica'',idu prema cardi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 16, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo ''prasica'',idu prema cardi Bravo Floyde bas si ih lepo spakovao... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 16, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan E Floyd-e baš si đavolčić.Ova slika je odlično preuzeta,ali je dobra do bola. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 16, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo su tovljenici :o ..bice i slanine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan To je samo na slici, naši su manekeni. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 17, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan nisu za bacamje te zivotinjke nego dal da narucim svez hleb za subotu ima i bureka kifla i ostalih pekarskih djakonija da ljudi imaju kad dodju dajte predloge takodje trebace nan i rostilj kobaje oa i to mogu da narucim samo koliko kg,luka i ostalo cemo nabaviti u prodavnicama kao i pivo ima podrum pica tako da je dosta povoljna cena.itd pripremamo se punom parom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Janko,pare sam predao Cujemo se,samo da prodje ovo sranje od kise pa dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka kulturna ustanova u kraju? [pre][/pre] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima ima,dve po glavi stanovnika :D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 17, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Propanuće te načisto od kulture. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu a da ne procitam nesto preko vikenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 17, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan evo nase vojvodjanske zivotinjke cekaju na nase drage goste gazda mi rekao a i izmerene su imaju po 24,25, 26 kg zive vage kada im dodje taj dan a to je u petak u 11117 h imace sredjene po 20 kk to je to.. evo corpus delikt.pozdrav janko[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah ;D ;D Odlicni ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 17, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan I druželjubivi,rekao bih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 18, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan lepi su, samo da ih ne izgori pekar, da ne zaboravi da ih nalije pivom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GMH 3 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: AJDOVŠČINA SLO Prijavi odgovor kao problematičan Pravi manekeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji kolege ajde dajte ni nalog sta da radim ja u petak pre podne koljem manekeni i bice ocisceni i sredeni do posle podneva kad spremamo teren na cardi sa floidom i lisicom i cekamo ranoranioce mislim kolege koji ce doci u petak jer su neki najavili dolazak dal da odnesem jedno u pekaru da se ispece da ima za subotu ujutro ili sva tri na razanj kad se skupimo.. Vujo daj kazi tvoje misljenje.. postavicemo nekoliko satora ocistiti teren ograditi kamp. i bicemo na kanalu sve zavisi od onog gore.. janko Dal rostilj kobaje da ja nabavim il ce neko usput kao i meso za rostilj ako ja onda mi samo kazite koliku kolicinu otprilike za pocetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan A DA MI PROMENIMO LOKACIJU ZBOG OVOG VREMENA LOVACKI DOM NAM JE OPCIJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 19, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih promenio datum a ne lokaciju. Nisam da se stvari siluju pa pošto-poto da se Skup odradi. Birali smo vodu i vegetaciju da bi bili u prirodi a sada već treba da se povlačimo u čvrste objekte. U kući grejem, hladno je. Žena koju sam vozio na taksiju kaže da je sa sela i da treba neko vreme da se zemlja osuši a do sada je palo toliko vode da je malo verovatno da tako nešto može da se desi za dve nedelje pa i kada bi sutra bilo idealno vreme. Najlakše je sesti na motor i doći, treba provesti 24h napolju po ovakvom vremenu. I spavati pod šatorom. :-\ Sa druge strane nije zameriti svakome ko ne bi došao a to opet znači da će nas se manje skupiti od planiranog brojnog stanja. I to nije ideja, treba da smo tu SVI a ne samo najizdržljiviji. Ovakav Skup treba da bude uživanje kao i svaki put do sada a ne pritisak: ''moram da odem, moram da odem...''. Sila, moranje, ko će izdržati a ko ne... ne treba to tako. Radije biram uživanje, vožnju po lepom vremenu, toplotu u kojoj ni šator nije potreban za spavanje, prijatan boravak u prirodi pa da mi se ne ide, da gledam da ostanem što duže. Ako bi sada krenuli da se dogovaramo o novom datumu za Skup, dok se svi pronađemo na nekom broju u koji možemo da se pojedinačno uklopimo prolepšaće se vreme 100 puta. Jeste to veliki posao, izgleda da je kao priprema ispočetka ali šta da se radi, ovo je baš ''viša sila''. DA budem iskren i bezbednost me brine. Nismo svi u istoj meri obdareni iskustvom pa manje iskusne ne bih terao na vožnju po kiši.Kad god se završi Skup nestrpljivo sedim pored računara da vidim da su svi došli kući živi i zdravi, to je najvažnije. Ukratko, ja bih Skup odložio za neki datum posle 15. juna, tada vreme nemože da bude loše. Treba nam mišljenje i izjašnjavanje da napravnimo dogovor: ostajemo li pri ovom datumu ili biramo nov? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...