Jump to content

Moto Zajednica

Dogovori, planovi, predlozi....

Recommended Posts

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet

Nesto mi DZgoljavo ovo srednje ;D

Ova tri?

ovo mi izgleda od bozica pojelo se ovo, receno je da su zive vage oko 23 kg ovi mi ne lice bas na te prasice :o :o :o :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 48 postova

GMH, dolazite li momci?

Pa normalno i obavezno da dolazimo

MZji su skoro spremni ako nas ne zajebu Švabi jer nam u 10 dana još nisu došjli delovi .

Puno smo radili na tome tako da šteta da nebi došli!!!

Ako nečemo moči MZjcima dočičemo sa drugimi motorima! Al jebxxx jim matexx švabsku

Dočiče nas četvoro  sigurno

• U prolazu, 48 postova

Pa 125 etz i jedna 250 etz su ok.

Mom prijatelju na etz 251 fali klip i faše??

A meni fali lanac, automat za žmigavce, žmigavci, ručke obe, pločice za prednju kočnicu, pumpa prednje kočnice

I oba trebamo na registraciju i par sto kilometara da se mašine malo ulegnu moja nije radila 18 godina

Ma glupo mi je sada da žurbom sve zajexemo

Al svakako mi dolazimo pa makar samo s majicom MZ

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion

nisu za bacamje te zivotinjke nego dal da narucim svez hleb za subotu ima i bureka kifla i ostalih pekarskih djakonija  da ljudi imaju kad dodju dajte predloge takodje  trebace nan i rostilj kobaje  oa i to mogu da narucim samo koliko kg,luka i ostalo cemo nabaviti u prodavnicama kao i pivo  ima podrum pica tako da je dosta povoljna cena.itd pripremamo se punom parom...

evo nase vojvodjanske  zivotinjke cekaju na nase drage goste gazda mi rekao a i izmerene su imaju po 24,25, 26 kg zive vage kada im dodje taj dan a to je u petak u 11117 h imace sredjene po 20 kk to je to.. evo  corpus delikt.pozdrav janko[/img]

post-9324-12879075823691_thumb.jpg

post-9324-12879075825009_thumb.jpg

post-9324-12879075825806_thumb.jpg

Prijatelji kolege ajde dajte ni nalog sta da radim ja u petak pre podne koljem manekeni  i bice ocisceni i sredeni do posle podneva kad spremamo teren na cardi sa floidom i lisicom  i cekamo ranoranioce mislim kolege koji ce doci u petak  jer su neki najavili dolazak  dal da  odnesem jedno u pekaru da se ispece da ima za subotu ujutro  ili sva tri na razanj kad se skupimo.. Vujo daj  kazi tvoje misljenje.. postavicemo  nekoliko satora ocistiti teren ograditi kamp. i bicemo na kanalu sve zavisi od onog gore.. janko Dal rostilj kobaje da ja nabavim il ce neko usput  kao i meso za rostilj ako ja onda mi samo kazite koliku kolicinu  otprilike za pocetak.

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Ja bih promenio datum a ne lokaciju. Nisam da se stvari siluju pa pošto-poto da se Skup odradi. Birali smo vodu i vegetaciju da bi bili u prirodi a sada već treba da se povlačimo u čvrste objekte. U kući grejem, hladno je. Žena koju sam vozio na taksiju kaže da je sa sela i da treba neko vreme da se zemlja osuši a do sada je palo toliko vode da je malo verovatno da tako nešto može da se desi za dve nedelje pa i kada bi sutra bilo idealno vreme.

Najlakše je sesti na motor i doći, treba provesti 24h napolju po ovakvom vremenu. I spavati pod šatorom. :-\

Sa druge strane nije zameriti svakome ko ne bi došao a to opet znači da će nas se manje skupiti od planiranog brojnog stanja. I to nije ideja, treba da smo tu SVI a ne samo najizdržljiviji. Ovakav Skup treba da bude uživanje kao i svaki put do sada a ne pritisak: ''moram da odem, moram da odem...''.

Sila, moranje, ko će izdržati a ko ne... ne treba to tako. Radije biram uživanje, vožnju po lepom vremenu, toplotu u kojoj ni šator nije potreban za spavanje, prijatan boravak u prirodi pa da mi se ne ide, da gledam da ostanem što duže.

Ako bi sada krenuli da se dogovaramo o novom datumu za Skup, dok se svi pronađemo na nekom broju u koji možemo da se pojedinačno uklopimo prolepšaće se vreme 100 puta. Jeste to veliki posao, izgleda da je kao priprema ispočetka ali šta da se radi, ovo je baš ''viša sila''.

DA budem iskren i bezbednost me brine. Nismo svi u istoj meri obdareni iskustvom pa manje iskusne ne bih terao na vožnju po kiši.Kad god se završi Skup nestrpljivo sedim pored računara da vidim da su svi došli kući živi i zdravi, to je najvažnije.

Ukratko, ja bih Skup odložio za neki datum posle 15. juna, tada vreme nemože da bude loše.

Treba nam mišljenje i izjašnjavanje da napravnimo dogovor: ostajemo li pri ovom datumu ili biramo nov?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja