Čika Dule 152 Napisano April 13, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ... vidi ... još bismo mogli i da se međusobno "tamanimo"... Na vreme sam "stanjio siluetu", he he he. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Duco,a visina? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ali Vujo mi ni okvirno ne znamo koliko para ce trebati!? Prvo okvirno bar da vidimo koliko ljudi dolazi pa da se sracunamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 14, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ali Vujo mi ni okvirno ne znamo koliko para ce trebati!? Prvo okvirno bar da vidimo koliko ljudi dolazi pa da se sracunamo... Tako bi trebalo ali vidiš da je to nemoguća misija. Svi bi došli, niko nesme da se prekomerno obavezuje da ne bi ispalio a opet doći će... U takvim okolnostima planiranje je nemoguće, obračunaćemo se na licu mesta. Nego Makice devojčice, da li bi se ti upucavala sa nama? Kao Lara Kroft ili možda ona riba što u Matrix-u tamani robote? ;D http://www.earthsmightiest.com/images/users/uploads/21/lara_croft%20jolie.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo jos pitas,pa naravno da BIH !!! Odusevljena sam idejom i jedva cekam da vas sve upucam ! Ja cu rafal na svakog koga vidim,bas me briga ko je u kojoj ekipi ! P.S. Andja ovde samo deluje opasno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 14, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Duco, a visina? :D Će se nađe neko drvce, da se sak®ijem... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, zar vam nije dosta pucanja? Sada bi i malko medjusobno? Neko to voli!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 14, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Prico sam sa covekom za paintball. Cena je 4 dinara za kuglicu, a optimalno je oko 200 kuglica po igracu sto znaci 800 dinara ( nekoliko pakli boljih cigareta ). E sad ako ima zainteresovanih, nek se pisu na spisak, pa da vidimo dal da zovemo coveka ili ne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 15, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo se ovde upisivati za spisak? Ma nek da neki popust,tipa za 1 dinar manje i bice mnogo vise igraca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 15, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je vec sa popustom. Pogledaj kolke su cene paintbolla kod drugih - jos ti ides kod njih , a ovde on donosi sve kod nas. Zamisli da sa skupa idemo kod njega na njegov teren - oko 25 km do njega, i jos tolko nazad = izgubljeno vreme + trosak za gorivo . A ovako smo na skupu, prozezamo se sat -dva i nastavljamo sa nasim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 15, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, zar vam nije dosta pucanja? Sada bi i malko medjusobno? Neko to voli!!! U Ovčar Banji smo imali dosta dodatnih sadržaja a ovo je za predstojeću priliku jedan od njih pa ko hoće može a niko nije obavezan. Koliko se sećam jedini se Floyd okupao, bio sam u Banji a neznam gde je voda, nisam se vozio na paraglajderu a bila je prilika, nismo pecali iako Vujo 032 ima čamac... Teško je ceo sadržaj ubaciti u jedan dan ali eto, mogućnosti postoje pa ko šta voli. Da nije ovakvih ''vanrednih situacija'' u životu verovatno nikada ne bih izašao iz svakodnevnog šablonskog načina življenja: jedan posao, drugi posao, deca, svirka ovamo i onamo, trka za pare, pare, pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 15, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Lijane evo da krenemo sa spiskom jer sve sto si rekao je tacno ! Paintball: 1. Makica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan Lijane evo da krenemo sa spiskom jer sve sto si rekao je tacno ! Paintball: 1. Makica 2. RAZZOR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 15, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Spisak ljudi zainteresovanih za Paintball na skupu u Kisacu : 1. Makica 2. RAZZOR 3. Drumskalisica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Jao Liju ako i ti igraš i ja ću da igram. Pozdrav MZejaši Ps Svojevremeno i ja sam ganjao te opake mašine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 15, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jao Liju ako i ti igraš i ja ću da igram. Bice ono " nameri se junak na junaka " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Spisak ljudi zainteresovanih za Paintball na skupu u Kisacu : 1. Makica 2. RAZZOR 3. Drumskalisica 4. *Dzoni* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 16, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sad propustim ovu šansu verovatno nikada neću probati. :-\ Spisak ljudi zainteresovanih za Paintball na skupu u Kisacu : 1. Makica 2. RAZZOR 3. Drumskalisica 4. *Dzoni* 5. Vuja Valjda neće biti blata majku mu. Nego, da bi cela ova kavga dobila smisao lepo bi bilo da Jawa ljudi formiraju svoj tim. Lorde, jel' pratiš temu? ;D I Peter, i Peter.. A i Joska!!! Možda se i Sky vrati iz vojske pa je uvežban. Dosta je bilo besmislenih jurnjava po ulicama, točkarenja, obaranja... Da podelimo megdan ko' ljudi pa da završimo verovatno jedan od najdužih ratova u istoriji domaćeg motociklizma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano April 16, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj samo da se nastavi "rat" na putu do kuće.Bilo bi malkice nezgodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 16, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj samo da se nastavi "rat" na putu do kuće.Bilo bi malkice nezgodno. Ne,ne,ko gubi ne sme da se ljuti! Jeste culiii??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano April 16, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu doci svakako! Mozda cu biti sa vama celo vreme, a mozda samo nekoliko sati. Za sigurno mogu reci tek dan-dva pre skupa. Sto se Painball-a tice, mislim da sam ja mator za te stvari ;D pa cu vas samo posmatrati (i smejati se). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 16, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav posto sam ja lovac ja se dobrovoljno javljam za publiku pucanja mi je dosta sa mojim lovcima bas po tom kanalu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 16, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Paintball-a, moja ideja je sledeca : Posto na skup dolaze i ljudi iz drugih drzava - sa kojima smo u bliskoj proslosti ratovali, a Paintball je igra rata, mislim da ekipe moraju biti mesovite ( da se niko ne bi mozda ljutio na nekog ) . Mogli bi igrati na primer ekipa ETZ protiv ekipe TS, ili mozda ekipa 125/150 protiv ekipe 250 ccm . Ako bude i ekipa Jawa, - odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 17, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ja pitam Ne bih se igr'o ja te glupe igre!! Kome je do pucanja nek ide u Avganistan pa nek puca ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E vala bas Da ste rekli turnir u prefu u debeloj ladovini uz zmijce pivce pa ajde..Ili bar gledanje u dalj al s distance.. ;D Ali s100 ljudi...200 sisa Ondak cemo navijati i bodriti nase s rouzi u ruci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...