Makica 10 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Upisujemo se za KISAČ 1. Vuja 2. Šumi 3. Duki 4. MZ ( Mihac) 5. Floyd 6. Čika Dule 7. Drumskalisica 8. 9. Makica Morala sam se pomeriti na broj 9,nikako ne volim broj 8 .. Pa neka se na taj broj ubaci vec neko ko ga voli ! Izvini Lijane! Ja sam kopirala spisak na kojem te neko vec izbacio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... Picasoo nemO da te nema sas ono teglice al ovaj put nek budu malko jace mirodjije,muske bre :P Ja ne mogu da se izjasnjavam, jer zavisim od radnog rasporeda...Voleo bih da idem, ali sve zavisi-samo se vi organizujte a ako mogu da "uletim" nece biti problem da se spisak poveca za jednog... Ukoliko ne mogu da dodjem poslacu teglice po MZ-u :D Postoji i mogucnost da dodjem i autom jer sa porodicom u tom periodu planiram za Novi Sad, tako da iako ne dodjem u subotu-poseticu Vas u nedelju-eventualno u subotu vece kada ostavim porodicu kod rodjaka u NS!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Januar 23, 2010 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Picasoo ne moz tako breeee ;D ;D ;D ;D Teglice ide uz motor i vozaca istog, i nikako drugacije. ;D ;D ;D Kao sto ne biva da MZ racuna kolicinu mesa po coveku ;D ; inace pocrkasmo gladni Za potrebnu kolicinu mesa za sad imam poverenja samo u Vuju i Bokilica ;D ;D nekako su moja kategorija Picasoo ako i ovaj put ne dodjes, za kaznu ima da organizujes neki rostilj cisto radi reda ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Picasoo ne moz tako breeee ;D ;D ;D ;D Teglice ide uz motor i vozaca istog, i nikako drugacije. ;D ;D ;D Kao sto ne biva da MZ racuna kolicinu mesa po coveku ;D ; inace pocrkasmo gladni Za potrebnu kolicinu mesa za sad imam poverenja samo u Vuju i Bokilica ;D ;D nekako su moja kategorija Picasoo ako i ovaj put ne dodjes, za kaznu ima da organizujes neki rostilj cisto radi reda ;D ;D Dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 23, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Opaa !! Frizider prazan?? Znaci moze nasa cuga, a jel treba neka nadoknada za koristenje objekta. Meni ovo deluje prilicno ozbiljno!! Ja sam ZA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 23, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Dve istovetne teme, ajd ovo prebaci u onu prethodnu. Okolina je OK!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 23, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Gle i treca tema ista ko i one prve dve? Daj ubaci sve u jedno! A daj i neki komentar , nesto, uslovi i tako to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 23, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan "Za potrebnu kolicinu mesa za sad imam poverenja samo u Vuju i Bokilica" :D E ovaj prvi sto se razume u kilograme to je cudo jedno :D Videlo se u Cacku :D Paracin nisise umetnuo tam' na spisak!! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja ostajem za cardu,mesto je ipak na kanalu a ne u samom kisacu. Slike ste videli i jednog i drugog mesta,ja cu ovih dana da popricam sa vlasnikom,mislim da ce se mesta za nase pice naci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan 3 teme su ubačene. Picasoo, ove godine nema izostanaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mape samog Kisača http://www.kic-kisac.co.rs/srpski/kisac/kisacmapa.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 24, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Oznacite lokaciju "Carde" i Lovackog Doma. Da znamo orijentaciono gde je sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Januar 24, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=45.342494,19.742775&spn=0.055139,0.110378&t=h&z=13 a di bi to tocno bilo na mapi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GMH 3 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: AJDOVŠČINA SLO Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav GMN dobro dosao. Inace koliko vidim iz hr ima vec 5 prijavljenih GMH (a ne GMN) je iz Ajdovščine, a to je u Sloveniji. Ne znam samo da li bi bio prvi iz Slovenije na tom skupu, a bilo bi jako lepo da nam dođe svojim MZ-om!!! ;D ;D ;D Pa ako bude sve OK neču da budem sam ima nas jedno 4 sa MZima ( u Ajdovščini). Sada radim punom parom na tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Januar 24, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred GMH,bilo bi lepo videti te s društvom na skupu. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav GMN dobro dosao. Inace koliko vidim iz hr ima vec 5 prijavljenih GMH (a ne GMN) je iz Ajdovščine, a to je u Sloveniji. Ne znam samo da li bi bio prvi iz Slovenije na tom skupu, a bilo bi jako lepo da nam dođe svojim MZ-om!!! ;D ;D ;D Pa ako bude sve OK neču da budem sam ima nas jedno 4 sa MZima ( u Ajdovščini). Sada radim punom parom na tome. Super! Za put brige nema, kada su se ovi snašli vi ima da preletite. http://apn2009.ribnica.info/index.php?option=com_content&view=article&id=82:zanimiv-lanek-v-blicu&catid=1:dnevne-novice&Itemid=50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 27, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan mmmm, momci iz Trebinja se ne oglasavaju vec duze vreme? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema druge, ako se ne jave u skorije vreme potražićemo ih na drugi način. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nesto smo stali,ne znam sta je sad sa tim lovackim domom,izjasnjavajte se ljudi,ako je carda konacan izbor da vidim za ostale uslove tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 27, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zbunjen. ??? Ko ima naj uslove idemo kod njega. Elem, neka izbace uslova ako ima i onda se odredimo po tome. Koliko sam skapirao "Carda" radi kao kafana stalno, "Lovacki Dom" je objekat zatvorenog tipa, mislim nije klasicna kafana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni ovo klasicna kafana,do sad nije radilo kao kafana,a i sad nece cesto. Za vikend odoh da popricam sa covekom opet i objasnim detaljno sta ima,pa odlucite Ja sam za ovo zbog prirode,voda i to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Floyde, nema ovde ko da odlučuje, pitate se ti i Lisac i to je to. Vaš je kraj, najbolje ga znate a mi idemo tamo gde vi kažete. Tako je bilo za prvi i drugi Skup, tako je i sada. I nema šta da se pravdate kako i zašto, to ste odabrali jer je najbolje i gotovo. Sada je vreme da se preseče pa presecite da znamo gde idemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...