spiri 68 Napisano Jun 5, 2022 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu da se odlucim izmedzu dva modela koji od Nijhda uzmem a da se ne pokajem !! Bmw gs 11500 advanture 2004 godina108 hiljda presao Full oprema Cijena 6900 eura Bmw gs r 12002008 godina 80 hiljada presao Isto koferi abs esa itd Cijena 5500 eura I jedan i drugi motor u top formi u ovlaštenom servisu održavani Molio bi vaše objektivno mišljenje Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 330 Napisano Jun 5, 2022 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno pre bih uzeo mlađi, taj koji je manje prešao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 681 Napisano Jun 5, 2022 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, spiri said: Bmw gs r 1200 2008 godina 80 hiljada presao Isto koferi abs esa itd +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Jun 5, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Noviji,manje pršao i jeftiniji. Ne znam zašto se uopšte dvoumiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Jun 5, 2022 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Noviji,manje pršao i jeftiniji. Ne znam zašto se uopšte dvoumiš?Prije sam imao gs 1150 i jako mi je sjeo taj motor jos uvjek se kajem sto sam ga prodao a sa 1200 nemam iskustvo zato se dvoumim Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Jun 5, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Gs 1200 nema tu šta da se priča. Jedino kad bi mogao da ga probaš da vidiš kako ti leži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano Jun 5, 2022 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Izacice i drugi toliko kad kupis kofere, mozda i vise. Pitanje je za sta ti treba motor.... Adventure veliki rezervoar, jaki točkovi, legenda.... GS 1200 moderniji, lepši, jači, mladji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13015 Napisano Jun 5, 2022 Ne silazi, 7434 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je na strani R1200GS ali R1150GS ADV je KLASIK koji će biti sve skuplji i skuplji. To jest, već su skupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Jun 5, 2022 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Slatke muke . 1200 naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Jul 1, 2022 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Oba motora su vrhunksa u svemu, licno mogu da posvedocim, ali 1200 je napredniji i oseca se ta generacijska razlika u vidu lakoce upravljanja, snage, ciklistike, ogibljenja itd. Imao sam isti model 1150 sa kojim sam se lepo navozao, ali taj model ima Integralni ABS prve generacije od koga svi beze... Ja sam imao dosta problema i na kraju sam skinuo ABS centralu i vezao direktno kocenje. R1150GSA je poslednja stara skola BMW-a...Oseca se kvalitet izrade, tezina motora, stabilnost na putu... Tacno je da ce R1150GSA vremenom imati samo vecu cenu, ali ako gledas motor da se vozis i trenutno uzivas u njemu kupi R1200GS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...