Bishke 263 Napisano Maj 29, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Steta,na nasim tablama je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 29, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Da, bas steta, da imam pare uzeo bih je odma, pa nek stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 29, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ili da se skupimo pa da odmah rasparčamo kome šta treba! Svako po 100eura i eto nam rezervnih delova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 29, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se posle pobijemo oko delova :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 30, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Acerbis rezervoar od 24l like this: Ako neko prodaje, ili zna nekoga ko ima, nek javi Moze i zamena, ja dam moj i doplatim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6143 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Strugar napravio dva nova čepa, Jare veselo pali, radi, ide 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Maj 30, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ekstra! ja se jos uvek jebavam sa srafom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Goshke ne kvari lepotu tvog motora tako ruznim rezervoarom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Maj 30, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Puce mi sad nogar! Pih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 30, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Mišo, očekuj me za koji dan, kad ovi dušmani reše da mi daju platu... Jesi li nabavio onu diht masu što si pominjao? Sad ću odraditi prenos, zamenu ulja i filtera, zameniću i kurblu a kad prodam Jawudžu (ili dobijem sledeću platu), registrovaću tarabu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6143 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nisam još. I ja čekam platu. Biće, valjda, od nedelje. Ja nisam tu do ponedeljka (odoh u Kepojebinu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 30, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Do džadža, lep provod! Mene zvao Peđa al' jbg, ne mogu sa 'vakvim motorom nigde van sela Vidimo se neki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Maj 30, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sredih jebenu maticu, namontirah nove gume, registrovah i sutra pravac Kepojebina!!! Misho, poterao nas maler, ali se ipak sutra gledamo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6143 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan To su samo sitne prepreke koje naši Jarići gaze bez osvrtanja Bre, nisam te video... Od Kraljeva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 1, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima zainteresovanih za podelu troškova pri izradi ovakve ALU ploče koja može da se koristi kao univerzalni nosač? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HSMF 23 Napisano Jun 2, 2012 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 600 kurbla bre! Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko da proda rucku kvacila neka se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 3, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Prelistah celu temu po ko zna koji put, što sam znao, više ne znam Dakle, kupim tri litre Bardahl 10-40, je l' to dobar izbor? Planiram motor da vozim i preko zime. Došao sam do informacije da se koristi Mahm MH67 filter za ulje, da li je to univerzalan filter, gde se sve može naći, da li može neki drugi da se stavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 3, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam filter kupio u moto-land-u na baniji http://www.facebook.com/MotoLandSrbija , oko 500 kinti.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žileee 3 Napisano Jun 3, 2012 U prolazu, 50 postova Lokacija: Vienna-Sr.Mitrovica Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posto nemam nosac kofera(korpu) za moju XT-ju juce sam se malo pozabavio po sistemu uradi sam...i prilicno sam zadovljan kako je ispalo...e sad ,hteo sam da ubacim neku slicicu kako to izgleda(mozda nekom treba neko slicno idejno resenje) ali neznam kako,kad kliknem "ubaci sliku" tad mi izadje URL slike,ne kontam,jel to samo za ubacivanje slika sa neta ili moze sa harda isto...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 3, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam filter kupio u moto-land-u na baniji http://www.facebook.com/MotoLandSrbija , oko 500 kinti.. Odes u motoland i nemas brige...imaju sve filtere... tamo sam kupovao i za Teneru i za Dominatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 4, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, društvo. Kome da se obratim za kurblu, da li da kupujem novu, polovnu, da li da nekako opet varim ovu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Elvis ili Plattner varenje ce na isto da joj dodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Sve kurble po Srbiji je već davno pokupovao Miša. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 4, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6143 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sve kurble po Srbiji je već davno pokupovao Miša. Istina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...