Shoma 83 Napisano Februar 24, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa sad videh da je isti kao moj. Mislio sam da je bio onaj klasican skid plate kao tepsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Februar 24, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.xt600.de/...daten_xt600.htm kaze štelanje ventila 0,07-0.12/ 0.12-0,17 ulaz / izlaz čini mi se da je netko spominjao drukčije dok u manualu piše 0,05-0,10/0,12-0,17 jel ovo isto Sta si uradio sa fabrickim stitnikom? ostao je ispod mašine samo sam popunio i lijevu i desnu stranu fabrički je samo sredina popunjena rađeno poslije ovi slika uslikam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Februar 24, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Izvin´te, a sta fali mojoj tepsiji???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Februar 24, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sule a? Ima da odem za npr. 15 dana, a on će da kaže: Gde si bio kad je sneg bio do kolena? Sad se narod vozi i sad imam posla. Beži do sledeće zime. Hahaha, ziva istina hehehe... nacicemo vec nekog, ja sam resio da to stavim ove godine prvo pa sve ostalo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 24, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Meni je tepsija lepsa...barem nista ne moze da promakne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Februar 24, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan eh sto volim supu od detlicaaaa........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Februar 24, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Izvin´te, a sta fali mojoj tepsiji???? Nista. I meni je tepsija lepsa a i bolje stiti masinu od kamencica nego ovo sto ja imam. Zato i hocu da kupim ako neko ima po razumnoj ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan boyze evo ga sraf za stelovanje na karbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Malo slika od danas I Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan boyze evo ga sraf za stelovanje na karbu hvalal zavijem do kraja pa odvrnem 2,5 kruga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan A onaj drugi zavrtanj? Isti takav samo sa druge strane. Jel i on na 2.5 kruga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan A onaj drugi zavrtanj? Isti takav samo sa druge strane. Jel i on na 2.5 kruga? znam da ima onaj za stelovanje lera sa druge strane ali nije klasican sraf,hoces da mi kazes da ima jos neki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Malo slika od danas I Ovaj far mi se mnogo svidja i hocu da stavim na moj. Jel zna neko gde ima da se kupi, ili da se napravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Mario M. taj far imas da kupis za 35 eur od yamahe WR 450f...svi ga sada u podlednje vreme stavljaju... @cormoran super je masinica,secam je se iz oglasa kad se prodavala... Nego sta sam primetio,pozadi rep nije original nekako je nabudzen ali lepo nabudzen i sta jos glava motora izgleda nije njegova,kao da se razlikuje od crnog cilindra a znam da je i moja imala crn cilindar i glavu...To je neko moje zapazanje,moze biti a i ne mora...slusao sam gomilu prica kako su stavljane druge glave posto su sve skoro iste.... Mislim da bas Mario M. ima glavu od starije XT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Meni glava ovde deluje ok, i mislim da je ista kao moja samo sto ima ovo sastrane za obrtaljku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ne hocu da ti kazem zbog drugacije boje,vidis da se razlikuje.... ali dobro,ako motor sljaka ok ne obracaj paznju na to....ja ti samo kazem moje zapazanje Te glave od 2kf i od 3TB su u principu iste,samo sto 3TB ima zatvorenu rupu za obrtaljku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan A onaj drugi zavrtanj? Isti takav samo sa druge strane. Jel i on na 2.5 kruga? znam da ima onaj za stelovanje lera sa druge strane ali nije klasican sraf,hoces da mi kazes da ima jos neki? E sad nisam siguran da li je potpuno identičan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos lepsa maska( bar po meni) ovde u oglasima.Zeza me net pa nisam mogao trenutno da je nadjem. Ugac-sad si me bacio u rebus! Sutra je okrecem naopako i ima da nadjem sve do poslednjeg srafa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Evo Miša špijunira. Sad će on da nam kaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6194 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 3029 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Na koji šraf misliš? Za otvaranje drugog karburatora? Koja druga strana? Odozgo? Sa strane je šraf za ler gas prvog karburatora, ne sećam se da ima još nešto što može da se šteluje, inače bih ga već čačkao, da vidim kako to radi :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Seba mi je napravio prednji rolbar i zadnje nosače za WingRack. Evo slika kako je ispalo: E sad, kolena mi kače vrh rol bara i to se da ispraviti, ali žao mi je da ga čačkam, nov je, tek montiran. Ako hoće neko ko je visine do 175cm (moja slobodna procena) da kupi ovaj novi rolbar na popustu za 40€ neka se javi, pre nego ga ipak sredim. Pošto kolena jedva malo dodiruju rolbar, računam da neko ko je niži od 175cm (ja sam visok 182cm) definitivno neće imati problema. Mislim da je cena baš povoljna za novu stvar i da je šteta da prepravljam novi rolbar koji će nekome malo nižem ekstra da čučne. Rezervacije na 060/444-8288. Živeli . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan E bas nam je rekao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 26, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan sa ovim rolbarom mozes na kamenje i stene opusteno a jel si probao nekako da promenis visinu motora...da li bi to dalo neke rezultate ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 26, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Na koji šraf misliš? Za otvaranje drugog karburatora? Koja druga strana? Odozgo? Sa strane je šraf za ler gas prvog karburatora, ne sećam se da ima još nešto što može da se šteluje, inače bih ga već čačkao, da vidim kako to radi :D Ne znam više ni ja. Uspeli ste da me zbunite. Ako me ne bude mrzelo otići ću sutra da slikam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan moze ovo za nas? http://oglasnik.bjbikers.com/ads/satovi-za-dt-125/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...