Andreja 1330 Napisano April 29, 2016 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, društvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 1, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Enduro vs Supermoto 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Maj 1, 2016 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da se skine DOT 2004,mada je mogla jos koju godinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JeeP 5 Napisano Maj 2, 2016 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Ево и ја да се учланим у секту са XT600 из '86 Мотор сам купио у лошем стању и без размишљања сам урадио генералну пошто планирам да га дуже возим. Упалих ја њега после генералне из трећег курблања, али је моја срећа трајала читава три минута пошто се мотор угасио. Нашао сам квар, цркао је главни намотај, па ми треба помоћ да ли неко зна у Београду или околини да има неко ко ради премотава намотаје? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Maj 2, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Ево и ја да се учланим у секту са XT600 из '86 Мотор сам купио у лошем стању и без размишљања сам урадио генералну пошто планирам да га дуже возим. Упалих ја њега после генералне из трећег курблања, али је моја срећа трајала читава три минута пошто се мотор угасио. Нашао сам квар, цркао је главни намотај, па ми треба помоћ да ли неко зна у Београду или околини да има неко ко ради премотава намотаје? Dobrodosao, a posebno mi je dragu cuti da ima jos nas hard core kurblasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 3, 2016 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke andreja i jeep na kupovini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JeeP 5 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, a posebno mi je dragu cuti da ima jos nas hard core kurblasa Cestitke andreja i jeep na kupovini Хвала Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 4, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @JeeP, čestitam! Da se lepo navozaš (kad središ makinu)... Nemoj škrtariti na slikama, što od sređivanja, što kad bude gotov... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritz 59 Napisano Maj 4, 2016 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Raška Motocikl: yamaha xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli novi clanovi Jeep i Andreja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JeeP 5 Napisano Maj 4, 2016 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Биће која слика, мада га нисам естетски сређивао јер ми је важнији агрегат. Нашао сам мајстора близу мене за намотавање жице, и дао ми је домаћи задатак да пребројим старе намотаје Био сам вредан и избројао сам 5237 намотаја, можда сам омашио пар десетина у бројању, иначе је жица 0.1, сад је његов ред да намота Скоро сам завршио преправљање једног ХТ-а из '85 у scrambler-a, исто 43F, па сам га вратио зету назад у Трст. Ево пар слика мог ручног рада http://imageshack.com/a/img922/4016/tlalCL.jpg http://imageshack.com/a/img924/3558/TcAlvO.jpg http://imageshack.com/a/img924/2011/2DZFTj.jpg http://imageshack.com/a/img921/5445/1zUio1.jpg 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 4, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si da spustiš zadnji kraj, da sedište bude ravno, kako je po definiciji skremblera. I polugicu razmikača pakni da postaviš gore. Osim toga, odličan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JeeP 5 Napisano Maj 4, 2016 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Ако будем преправљао још један исправићу грешке Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 4, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Биће која слика, мада га нисам естетски сређивао јер ми је важнији агрегат. Нашао сам мајстора близу мене за намотавање жице, и дао ми је домаћи задатак да пребројим старе намотаје Био сам вредан и избројао сам 5237 намотаја, можда сам омашио пар десетина у бројању, иначе је жица 0.1, сад је његов ред да намота Скоро сам завршио преправљање једног ХТ-а из '85 у scrambler-a, исто 43F, па сам га вратио зету назад у Трст. Ево пар слика мог ручног рада http://imageshack.com/a/img922/4016/tlalCL.jpg http://imageshack.com/a/img924/3558/TcAlvO.jpg http://imageshack.com/a/img924/2011/2DZFTj.jpg http://imageshack.com/a/img921/5445/1zUio1.jpg Bravo za ručni rad, a bravo i za brojanje namotaja! :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Maj 5, 2016 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Trebace mi Helicoil prilikom sledece zamene filtera za ulje.Ima li kod nas da se kupi i da li ga je neko vec koristio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobac50 36 Napisano Maj 8, 2016 U prolazu, 82 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha XT 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, pozdrav za nove sektaše Cestitam Andreja puno kilometara i poderanih krampona @Sale_XT Trebalo bi da ga ima u svakoj bolje opremljenoj prodavnici alata. Nisam ga koristio, ali sam imao priliku da se uverim u njegovu ucinkovitost. Kolege ima li ko zadnji lančanik u ok stanju od 42-43 zuba, plaćam u vrednosti gajbe piva i malo vise ako je dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Maj 9, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, pozdrav za nove sektaše Cestitam Andreja puno kilometara i poderanih krampona @Sale_XT Trebalo bi da ga ima u svakoj bolje opremljenoj prodavnici alata. Nisam ga koristio, ali sam imao priliku da se uverim u njegovu ucinkovitost. Kolege ima li ko zadnji lančanik u ok stanju od 42-43 zuba, plaćam u vrednosti gajbe piva i malo vise ako je dobar. Imam ja u sjajnom stanju zadnji, ali moram proveriti koji je broj zuba, cini mi se da je standardni za xt-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Maj 9, 2016 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Moze jedna pomoc? Juce uzeo da proverim na mom 2kf-u ventile, namestio klip u gmt, i na slovu T, i ubacio plasticnu cevcicu kroz rupu za svecicu i proverio da je to taj polozaj, i primetio da lako menja smer, pa sam je zaglavio kljuc da ostane na T slovu da se poklapa sa crticom na dekli, e sad dal je moguce da su ventili bili sa malim zazorom, jedva sam ubacivao listic u sva 4 od 0.05 mm, pa sam nastalovao na 0.10 usisni i 0.15 izduvni. Logicnije po meni bi bilo da je kraci zazor na starijem motoru, da se ne gleda user manual, jer bi duze gurao ventil izduvni i usisni, ili gresim? Ja sam ga nastelovao po manualu, valjda nece nesto zajebati, ipak je to star motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6330 Napisano Maj 9, 2016 Enduraš, 6371 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti motor bio potppuno hladan, nisi ga palio bar 12 sati pre stelovanja ? Ako si nastelovao po manualu potpuno hladan motor ne beri brigu. Inace nije toliko bitno da zamajac stoji bas na crtici, tj slovu T kod tebe, bitno je samo da bregasta ne pritiska ventil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Maj 9, 2016 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Hladan kao spricer , nadam se da ce biti ok, kad ga okinem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 9, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na teneri stelovao tako sto namestim magnet na slovo T, proverim da li je klip u GMT i onda rukom mrdam klackalicu na ventilima. Ne sme da bude nategnuta, tj. ne sme da pritiska ventile. Ako nije tako okrenem magnet za jos jedan krug... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Maj 9, 2016 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja uradio, samo sto sam primetio da ne mrdaju identicno sve klackalice, neka vise malo neka manje gore dole, ali dobro, probacemo ovako pa cemo videti kakva je promena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Maj 11, 2016 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja uradio, samo sto sam primetio da ne mrdaju identicno sve klackalice, neka vise malo neka manje gore dole, ali dobro, probacemo ovako pa cemo videti kakva je promena To ti je normalno da se mrdaju različito, ne brini. S vremeno se sjedište ventila troši pa ti zazor bude manji. Kad to primjetiš da se događa, onda češće kontroliraj zazore i šteluj, svakih 5-6 hiljada km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Maj 12, 2016 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Problem Skidao sam izduvnu granu i menjao filter vaduha, uz to skinuo rezervoar i sve plastike, sve sam sredio i vratio na svoje mesto i upalio motor, to je juce bilo. Jutors kad sam hteo da se vozim odem u garazu i nece da upali, vergla normalno sve, radi svetlo, zmigavci, sirena, sve, jel zna mozda neko u cemu je problem? Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Problem Skidao sam izduvnu granu i menjao filter vaduha, uz to skinuo rezervoar i sve plastike, sve sam sredio i vratio na svoje mesto i upalio motor, to je juce bilo. Jutors kad sam hteo da se vozim odem u garazu i nece da upali, vergla normalno sve, radi svetlo, zmigavci, sirena, sve, jel zna mozda neko u cemu je problem? Unapred hvala Provjeri svijecicu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 12, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I mali crveni prekidač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...