Maximus1 204 Napisano Novembar 2, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imal nekog strucnjaka za karburaciju ljudi ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Novembar 2, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic sa foruma inace odrzava par XT sa foruma, blizu ti je BG on je u Pazovi, a karburatori su mu uza specijalnost. Moze i da ti nabavi delove za karburator ako treba. Imal nekog strucnjaka za karburaciju ljudi ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Novembar 3, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic sa foruma inace odrzava par XT sa foruma, blizu ti je BG on je u Pazovi, a karburatori su mu uza specijalnost. Moze i da ti nabavi delove za karburator ako treba. Imal nekog strucnjaka za karburaciju ljudi ??? Hvala kolega, kontaktiracu ga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Novembar 6, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi leva ovakva usisna guma za karburator za moje magare XT 600 Teneru.... Ako neko ima ili zna gde bih mogao da nadjem, bio bih zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 6, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi leva ovakva usisna guma za karburator za moje magare XT 600 Teneru.... Ako neko ima ili zna gde bih mogao da nadjem, bio bih zahvalan. Bera sa foruma donosi od preko...kontaktiraj ga...poslacu ti njegov broj preko pp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex.3011986 0 Napisano Novembar 9, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li neko ima na prodaju nosac kofera za xt 600,model iz 2003-e,ili ima ideju gde bih mogao da nabavim? hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Novembar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Motolad u Bgd, cena je letos bila 7000,- din za nosač i ploču za Monokey Kappa/Givi kofere. Evo i fotke kako to izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Novembar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Evo i originalne Yamaha korpe, najveće za XT 600. U višku mi je, pa da ponudim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Novembar 9, 2014 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan ovo je korpa za 4 PT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Novembar 9, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Acerbisov rezervoar ce vise da izdrzi od originala. Debela, elasticna plastika. Za teren je sigurno bolja od limenog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex.3011986 0 Napisano Novembar 9, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i originalne Yamaha korpe, najveće za XT 600. U višku mi je, pa da ponudim! Kappin je lepsi ali mi fabricki izgleda prakticniji s obzirom da ne planiram da montiram kofer,plus ne bih morao da izbacujem rucice za suvozaca Koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Novembar 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Imaš PP ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Novembar 10, 2014 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da se oglasim i ovde. Postavio sam temu u "kupijem" uzeo bih xt-a u zamenu za opremu za grejanje. Ako znate nekog kome bi to odgovaralo ja bih se rado uclanio u sektu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Novembar 12, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko slučajno kakve karburatore u delovima? Treba mi sauh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Novembar 12, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Motolad u Bgd, cena je letos bila 7000,- din za nosač i ploču za Monokey Kappa/Givi kofere. Evo i fotke kako to izgleda! ovo je dobro ocuvan primerak !!! Prelijepo izgleda,,sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Novembar 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! Mažen, pažen, čuvan i održavan, pri tome nikad nije vožen van asvalta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Novembar 13, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko slučajno kakve karburatore u delovima? Treba mi sauh... Javi ako nađeš neki karb u delovima ili ceo. Možemo čak i da podelimo trošak jer i meni treba neki deo oko plovka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 13, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko slučajno kakve karburatore u delovima? Treba mi sauh... Javi ako nađeš neki karb u delovima ili ceo. Možemo čak i da podelimo trošak jer i meni treba neki deo oko plovka. Ako toga nema kod vas u Zajecaru odnosno kod Elvisa gde dalje traziti p.s. Mozda kod Bokilica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Novembar 13, 2014 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Ima neko slavinice rezervoara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Novembar 13, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan @TA 96 - Lako je tebi kad sad voziš ludog-žutog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Novembar 13, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan koja je tezina na xt600e ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Novembar 13, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan koja je tezina na xt600e ? Kaže po specifikaciji 155-6kg suv, ili 170kg sa svim tečnostima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Novembar 13, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam registrovao moju Teneru.. Čudno me gledaše s obzirom koje je doba godine To me je zadovoljstvo koštalo 9750 dinara sa sve novom saobraćajnom i tablicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Novembar 13, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Kako smo 9750 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 13, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da počnem i ja... Pre oko godinu dana sam kupio Yamahu XT 600 Tenere 1VJ. Uzeo sam je neispravnu od drugara uz komšiluka, koji ju je dobio u neku kompenzaciju. Stajala je kod njega jedno 3 godine pa sam je dogurao do kuće, malo oprao i ubacio u garažu.... Nisam mnogo žurio sa sredjivanjem pošto je sezona već prošla. Posle svih silnih zujalica koje su mi zadavale bolove u ledjima i rukama, to je moj prvi enduro motor. Prvo što sam uradio, skinuo sam agregat, odneo sam cilindar na merenje, kažu da je na standardu i u odličnom stanju, zazor karika je bio 0,70mm, pa sam kupio nove, iako nije bilo preko potrebno. Uzet je i nov lanac bregaste DID, gumice ventila, ušlajfovani ventili, prekontrolisano sve ostalo, sipano novo ulje Motul 5100 15/50 i filter ulja. Muke mi je zadavao frajlauf, koji sam probao na sve načine da sredim ali bezuspešno. Nije proklizavao kao svi ostali kad se pokvare nego obrnuto... ostajao je zaglavljen. Problem sam rešio tako što sam kompletno društvo povadio napolje . Tako da što se tiče mašine, nadam se da sam miran jedan duži vremenski period... Promenio sam i zadnji amortizer jer je na njemu bio neki budzeni, montirao nove gume Heidenau K60, nove unutrašnje Continental, nabavio originalne stranice i plastike prefarbao u crno... To sad sve izgleda ovako: Prva vožnja me je oduševila, jer kao što rekoh i nisam navikao da motor bude toliko udoban Jedino mogu navesti kao manu su loše kočnice. Kod mene je napred disk a pozadi doboš... Pločice su mi napred kao nove, kao i paknovi pozadi ali usprkos tome sam primetio da kad stisnem zadnju kočnicu, maltene se ništa ne dešava, pogotovu kad smo dvoje na motoru. Ne znam da li to tako treba??? Ono što mi je u planu u nekom sledećem periodu je stavljanje napred većeg diska i kočionih klešta i prepravka pozadi na disk, druga viljuška točak, pumpa itd... To je to za sada... Ostaje mi još registracija koja u mom slučaju iznosi 8400 dinara sa tablicom i saobraćajnom, jer mi se motor vodi na 248ccm POZDRAV SVIMA........... Evo zasto samo 9750 din za registraciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...