Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha XT600 - all in one

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 210 postova
  • Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :)

Pih, sezona je odavno otvorena (zapravo, nije ni prekidana) :D

PS. Resio sam slavinicu goriva uz pomoc onog crvenog silikona za dihtunge. ''Smajli'' gumica je bila ostecena na jednom mestu. Stavio sam malo silikona na ostecenje, okrenuo gumicu, sacekao da se malo prosusi i sve sklopio. Evo sljaka vec nekoliko dana (videcemo koliko je trajno ovo resenje) :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova
  • Motocikl: K1600GT

Ako si koristio onaj ABRO propisace ti posto nije otporan na benzin.Bar je meni posle par dana procurelo i opet nije zatvarala kako treba.

Ako nekom treba ona gumica sto ide izmedju rezervoara i slavine ,jedna mi je pretekla pa da znate gde ima za dz .

Ehrmmm...ne znam koji je... na njemu pise samo da je otporan na ''most engine liquids'', sto znaci da je mozda otporan na benzin, a mozda i nije :D

• Drug član, 3827 postova
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36

I ja sam se ponovio gumom. Danas testirana, ja zadovoljan bas-bas :) Sad cekam lanac i lancanike, pa cu i prednju da kupim :)

14006694691_b3780a6e24_b.jpg:) by Slobodan Gosic, on Flickr

Jel to Mitas E09? Kako se ponasa po asfaltu a kako po blatu? Ja planiram za par dana da kupim tu gumu pa se lomim...

Ha,ha... univerzalna obuca...Svi cemo voziti E09 ili K60. :D I ja planiram zadnju E09. Uzeh skoro prednju TKC 80, jedva cekam da vidim kako funkcionise kombinacija :)

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord

Ako smem da se upisem u tu sektu, dajte olovku..

Zovem se Viktor, iz Odzaka sam i nasledio sam stafetu sa Misinom 2kf..

Prvi put da posedujem ozbiljniju masinu, prezadovoljan sam..

Nadam se da cu ovde svasta dobrog nauciti oko tog motora i pozdrav za sve sektase

• Drug član, 3827 postova
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36

Nadam se da cu ovde svasta dobrog nauciti oko tog motora i pozdrav za sve sektase

Dobrodosao u sektu! Cestitam na kupovini, Misino jare je odlican motor, ima da se navozas sa njim brdo lepih kilometara, samo ako ga odrzavas kao sto je i on...0takoje.gif Mi smo skoro i komsije pa bi se mogli i videti koji put pa malko da cepnemo neki off u blizini...1moto3.gif

• Zainteresovan, 534 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600 2kf

Pozdrav komsija i dobrodosao! :zdravo:

Mislim da si dobru masinu pazario

PS: mozda se mi i znamo, cesto sam u Odzacima...

• Drug član, 991 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica

@Goshke

Da, E09 je dobar izbor.

Nadam se da te nisam naveo na greh svojim pohvalama za Dakar. ;)

Šta voziš napred?

@painkiller

Ja sam pre par dana vozio po kiši sa novim setom...

Mogu da ti kažem da sam prijatno iznenadio koliko C05 drži po mokrom asvaltu. :lud: dok mi je E09 redovno proklizavala na kočenju. Opšti utisak mi je da K60 nazad ima bolji grip, što je i logično čini me obzirom na površinu koju ima sa asvaltom...

Ipak, kad upadneš u neko blato E09 baca ko lopatom! :D

Ja sam jako zadovoljan izborom koji sam napravio sad samo ostaje da vidim koliko će da pređu km.

@rottenKiwi

Dobro nam došao!

Ajde pa da te vidimo u akciji sa jaretom ali pazi da te ne ritne. :D

Samo furaj dobro ulje, redovna zamena na cca 5000km i nema zime. :takoje:

• Enduro maniac, 1754 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

E09 je po blatu odlicna. Evo dva dana nisam silazio sa motora, a znate dobro kakvo je vreme bilo ovih dana, znaci gde god sidjem sa puta blato do kolena. :) Bas sam se iznenadio kako lepo izbacuje i iznosi iz blata, trave vode. Jedina slabost je crvena ilovaca i glina koje u mom kraju ima dosta, pa kad se napune sare nema dalje :D Al' to je vec problem i pravih off guma, a kamoli ove :)

Meni je po asfaltu ok, mada ja sam poznat po tome da vozim k'o baba po asfaltu :) I s'obzirom da sam na proslom motoru vozio mitas c02, ova je odlicna :)

@baltrek- Iskreno, planirao sam da uzmem k60, al' kad sam video taj mitas kod vas, predomislio sam se :) Napred mi je neka nemam-pojma-koja guma, dobra je ali je za asfalt, uzecu najverovatnije e09 i napred.

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord

@thepainkiller

Za off uvek raspolozen, samo malo faksa da se ratosiljam, jer sam u bg preko nedelje, a na selu vikendom

@Baltrekk

Jare na kratak kanap i ne mrda :D

@Shoma

Znamo se, picili smo paintball u Boss-u davno davno, ja sam onaj mali celavi sto je s Borisom dolazio

Hvala sektasii :D

• Drug član, 3015 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Kome treba levi dekl za 2kf, sa kompletnim, ispravnim namotajima za paljenje i napajanje? 120e u kompletu, odvojeno, namotaji 100e dekl 30.

• Drug član, 991 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica

E09 je po blatu odlicna. Evo dva dana nisam silazio sa motora, a znate dobro kakvo je vreme bilo ovih dana, znaci gde god sidjem sa puta blato do kolena. :) Bas sam se iznenadio kako lepo izbacuje i iznosi iz blata, trave vode. Jedina slabost je crvena ilovaca i glina koje u mom kraju ima dosta, pa kad se napune sare nema dalje :D Al' to je vec problem i pravih off guma, a kamoli ove :)

Meni je po asfaltu ok, mada ja sam poznat po tome da vozim k'o baba po asfaltu :) I s'obzirom da sam na proslom motoru vozio mitas c02, ova je odlicna :)

@baltrek- Iskreno, planirao sam da uzmem k60, al' kad sam video taj mitas kod vas, predomislio sam se :) Napred mi je neka nemam-pojma-koja guma, dobra je ali je za asfalt, uzecu najverovatnije e09 i napred.

Razmisli još jednom o prednjoj gumi i pre svega po kakvoj podlozi ćeš voziti.

Meni je e09 napred baš mekana i čitao sam o njoj da se brzo potroši a nema neke k-ke po mokrom kao npr. zadnja.

I iskreno, baš mi se čini da je plitka šara a ti si napomenuo da ćeš više da peglaš off pa ti zato kažem.

Evo i ja sad dodjoh sa vožnje po blatu i ne mogu da vam opišem koliko sam sad srećan što motor konačno sluša. :moto3:

I ja sam prošle nedelje vozio po onom pljusku, vododerinama, blatu i mokrom kamenju i sve je bilo ok.

Najviše mi se sviđa kod prednje gume C05 ta agresivna šara i na boku gume koja pravi prolaz.

Šteta što nismo bliže pa da probaš...

Evo ga anbeast možda može da kaže koju obzirom da je on probao ovu moju kombinaciju.

btw, sada kad sam sredio utiske sa kraćim prenosom, mislim da sam napravio dobru odluku što sam napred stavio pogonski lančanik sa 14 zuba. Putna brzina je 80-90km/h ali zato svako brdo pada u drugoj. :zdravo:

Evo malo i snapshootova sa vožnje da se stekne osećaj po kakvoj podlozi je voženo. ;)

post-14823-0-84427100-1398529676_thumb.jpg

post-14823-0-96086900-1398529686_thumb.jpg

post-14823-0-39866800-1398529696_thumb.jpg

post-14823-0-27107600-1398529705_thumb.jpg

@rottenKiwi: Dobro dosao! Puno zabavnih i bezbednih kilometara ti zelim!

@Baltrekk: Kratko je bilo i nije da imam sa cim da poredim da bih mogao da dajem neke ocene. Za raskvasen teren, u odnosu na moje TrailMax, tvoja kombinacija je rajska :D Zadnja bas dobro cupa po travi i blatu, da bih procenio koliko prednja utice na upravljanje morao bih malo duze da teram to.

U svakom slucaju, ovde gde sam ja zaglibio, baltrekk je prethodno prosao bez vecih problema. Da nije samo do vestine vozaca, nego da ima nesto i u gumama dokazali smo kada sam posle i sam realtivno lako prosao to mesto na baltrekkovoj bedeviji.

post-24399-0-61054900-1398532420_thumb.jpg

Definitivno cu nabaviti E09 za pozadi jer je odlicna kombinacija performansi na off-u, performansi na asfaltu i cene. (samo da vidimo durability faktor).

Ima neko visoki prednji blatobran po sportskoj ceni? Ovaj niski, cim vidi blato - zagrcne se :D Jedva se iskobeljah pre neki dan. Navuklo se blato, prednji tocak blokira, samo klizi umesto da se kotrlja....

• Zainteresovan, 534 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600 2kf

@Shoma

Znamo se, picili smo paintball u Boss-u davno davno, ja sam onaj mali celavi sto je s Borisom dolazio

A znam, znam :zdravo:

• Svrati Svaki Dan, 884 postova
  • Motocikl: brm brm brm

Pre nekog vremena sam pitao jel neko zainteresovan da menja xt600e za xtz750 ST, ali sam ostao duzan slike koje je par ljudi trazilo. Posto sam zavrsio zimsko sredjivanje i skupio slike, reko da pitam jos jednom. Znaci xt600e za Super Teneru, za doplate sa ove/one strane se mozemo lako dogovoriti. Moze na PP, iovako sam ceo dan za racunarom 1hmm.gif

Evo albuma na FB: Tekst koji želiš

I za oni koji ne vole fleksbuks: Alternativa

• Svrati ponekad, 157 postova
  • Motocikl: XT600

E drugari,jel ima neko nosac zadnjih kocionih klesta za Xt 3tb verovatno je isti i od 2kf (predpostavka). I cena normalno?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja