Bishke 263 Napisano Maj 18, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Radi obrtaljka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 18, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan I obrtaljka i svetlo na glavnom satu. PS. Biške ima dobre obrtaljke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 18, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je ! Ostao je jos samo kilometar sat ! Ali tu je komplet sa sajlom i pinjon obrtaja je tu Sta je rekao drug za onaj cep ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 18, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Prosledio sam mu tvoj sms. Valjda će da te okrene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 18, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Poceli su da mi smetaju delovi po garazi pa da rasprodam ovo sto mogu sto pre i cao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 19, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan To Ugac, drago mi je da si konačno back on track! Biške, ako smetaju delovi, daj ih 'vamo a ako smeta nedostatak para, ne znam šta da ti kažem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 19, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Danas je konačno pala i prva off vožnja sa novim gumama! http://www.sports-tr...2oi225/comments Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 19, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan I hocemo lepe fotke, znam da znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 19, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan I hocemo lepe fotke, znam da znas Bilo, ali samo sa telefonom... Klikni na link koji sam postovao. Nadam se da se dole vide fotografije iako niste registrovani na sports tracker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 19, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Vide se Bas ti zavidim, vrlo lepa voznja Ja sam bas pozeleo da vozim moped, al' jbg... Ni vremena ni para. Stigla me i registracija, i lanac i lancanici, i gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 19, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Vide se Bas ti zavidim, vrlo lepa voznja Ja sam bas pozeleo da vozim moped, al' jbg... Ni vremena ni para. Stigla me i registracija, i lanac i lancanici, i gume... Znam kako ti je...prošli mesec sam prolazio kroz iste probleme... Samo polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 19, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Poceli su da mi smetaju delovi po garazi pa da rasprodam ovo sto mogu sto pre i cao Bishke jel imas relej alnasera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 19, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da neće smetati da odgovorim umesto njega, 2KF je u pitanju a on nema anlaser. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6071 Napisano Maj 19, 2013 Drug član, 3018 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Spakovano Jare! Ima nove gume, drugi amortizer, po dvorištu kopa kao besno, registrovano još godinu dana. Ali... Problem kratkih nogu. Jedva se penjem na njega :( Neka, kad budu stigle čizme, udariću im štiklu, pa ću moći da stojim. Ili, disko platforme. :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 19, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu i malo nostalgije, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 20, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da neće smetati da odgovorim umesto njega, 2KF je u pitanju a on nema anlaser. Hvala na odgovoru, valjala bi i kurbla za svaki slucaj ali dugme je dugme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 25, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da se prebrojimo ko sve ide u Kotlinu? Ja - 99% - rezervisao sam smeštaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6071 Napisano Maj 25, 2013 Drug član, 3018 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan I ja, sa napomenom da hrčem :D STIGLE ČIZMEEEEEE!!!!!!!!!!!! STIGLE BRILE!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Maj 25, 2013 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ga ja imam, mislim relej alansera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ga ja imam, mislim relej alansera Imas to a imas i ovo sto sam zaboravio da okacim. Ako kome treba kao nova je )) Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan I ja, sa napomenom da hrčem :D STIGLE ČIZMEEEEEE!!!!!!!!!!!! STIGLE BRILE!!!!!!!!!!!!!! Koliko si ih platio? A za hrkanje ćemo lako....ja nosim malo pucvalda, malo za mene, malo za tebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantne prerade: http://benders-echte.de/en/motorcycles/benders-4-yamaha-xt-600z-1vj/ http://benders-echte.de/en/motorcycles/benders-2-yamaha-xt-600-2kf/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ugac, ideš li u Kotlinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Teško drug. Imam posla preko glave. Biće vremena za upoznavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Teško drug. Imam posla preko glave. Biće vremena za upoznavanje. Ok, ako budem prolazio kroz Kraljevo javljam se tebi i Nikoli da se vidimo, pa ko ima vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...