baltrekk 990 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan @ lord_oblivion - To je tuba za papir, hamer. Možeš ih pronaći u knjižarama. Cena je cca 700-800RSD @ Zarko - Moja greška u izražavanju. Kod 3TB modela možeš podešavati samo spring preload, ali ne i kompersiju amortizera kao kod 2kf-a, tj. možeš ga prilagođavati u zavisnosti gde se voziš (off / on) i da li imaš putnika ili ne. U donjem delu amorta se nalazi obrtni prsten kojim regulišeš kakvu kompresiju amortizera želiš. @Dača - Razmišljao sam i o tome. Posle svega, rešio sam da ipak pređem na 18-icu obzirom da sam trebao da kupim nove gume koje nije teško naći, a sve mi je jedno da li je 18 ili 17-ica po pitanju cene. Stare felne ću za sada da zadržim ukoliko mi ne legne nova geometrija motora. Što se tiče položaja sad mi je neki osećaj da mi je motor više MX nastrojen položajem nego što je to ranije bio, tj. primećuje se da je zadnji deo podignut. Nema tog problema da suvozač klizi napred, jer nije toliko podignut, ali je mnogo meni lakše kada vozim još nekog nazad jer sada nemam onaj osećaj da vozim neki čoper zato što nazad propadne amortizer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Je l 11 kilo oma previše otpora u kapi svećice? Imam utisak da je izgorela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6059 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 3016 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan U manuelu piše 10 kilo oma, na 20 stepeni celzijusa. Idemo dalje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Miso ili neko drugi,okacite neki manual,za teneru ili 2kf. Treba ovom decku sto ne moze da upali motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 14, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Uh baltrekk, odlicno je ispao motor! Ja sam imao takvu zamisao, ali tesko da ce se ikad ostvariti Proguglaj malo po netu, mislim da ces lako naci manual Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da ga vec neko ima na kompu pa samo da prosledi Imas sve sto ti treba kod mene za prepravku,slobodno pitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HSMF 23 Napisano Maj 15, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 600 kurbla bre! Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima na prodaju ili zna gde ima da se nabavi desna bcna plastika rezervoara za 3TB? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 15, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da ga vec neko ima na kompu pa samo da prosledi Imas sve sto ti treba kod mene za prepravku,slobodno pitaj Moze sve, i ako imas jedno 200 evrica da mi se nadje Da li neko ima na prodaju ili zna gde ima da se nabavi desna bcna plastika rezervoara za 3TB? Kontaktiraj clana Brku, ja sam clanu dcNiko dao desnu plastiku, brka je nepravio pa mu je verovatno ostao kalup Mislim da originalna nije bas jeftina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 15, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sam pick-up i namotaje. Pomolite se svi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HSMF 23 Napisano Maj 15, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 600 kurbla bre! Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Goske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6059 Napisano Maj 15, 2013 Drug član, 3016 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sam pick-up i namotaje. Pomolite se svi! Trebalo je da mi javiš da ti pošaljem one moje, da probaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 15, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Kasno sad. Pomoli se brada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6059 Napisano Maj 15, 2013 Drug član, 3016 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kad će ti stići delovi? Hoćeš li stići na Kepojebinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 15, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Danas naručio, valjda sutra stižu. Kad je KPJB? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6059 Napisano Maj 15, 2013 Drug član, 3016 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 31.05. petak, pa do nedelje 02.06. Ja spremio nove gume, sutra ih stavljam, drugi amortizer, ako sve bude kako treba, 25.05 mi stižu MX čizme :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 15, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam vozio od septembra, a tamo sve pop nad popom. Videćemo... Bilo bi mi drago da te malo nahranim blatom sa zadnje gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6059 Napisano Maj 15, 2013 Drug član, 3016 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/92625-kotlina-2013/ Aaaaaaaaaa Ćeraćemo se još A ja još nisam otišao u šumu ove godine, sve čekajući gume. Sad moram sa Bišketom da obavim "ubrzano sticanje kondicije kroz pronalaženje novih puteva od Trešnje do Glinare" (ovo zvuči kao naslov za doktorsku disertaciju :D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 15, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan cekaj da Bishke namontira cepove pa da treniramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 16, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Meni rezervoar suh, potpuno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6059 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 3016 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Majkumu... To je ozbiljan kvar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 16, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan At last! I red je da vas počastim na kraju jer ste bili vredni sa odgovorima i javljanjima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 16, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Majkumu... To je ozbiljan kvar. Ništa me ne pitaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan At last! I red je da vas počastim na kraju jer ste bili vredni sa odgovorima i javljanjima. I? Jel radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 18, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ko satić. Pali, radi, vuče... Ma sve ko doksa. Sad sam miran u narednih bar 5 godinica. Sicovani i štelovani ventili, promenjene gumice ventila, nove karike, lanac bregaste, svećica, ulje, filter, pločice, obrtaljka promenjena (konačno radi), zamenjeni namotaji i pick-up, štop svetlo. Takođe pred prošlu sezonu zamenjeni lanac i lančanici. Ostalo samo da pitam gde je ta Mongolija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...