ugac 1150 Napisano Decembar 27, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si. Okrenuću ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Decembar 29, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan na xt-u ako se skida termo grupa,npr.ako se menja klip,jel mora masina da ide dole skroz,ili moze na ramu da ostane,i da li moze da se uzupci xt bez skidanja magneta i ostalog sa leve strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 31, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko skida zadnji tocak da mi izmeri dimenzije distancera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 1, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Zuna, može da se uzupči bez skidanja magneta, tome i služe ona dva prozorčića. Za menjanje klipa nisam siguran ali mislim da ne mora da se skida mašina. Nego, koliko bi koštala pancirna kočiona creva i gde ih mogu naći? Da li se prave po narudžbini ili se kupuju po modelu motora? Koje ulje sipati u kočnice? Ponavljam, ukoliko neko ima plastiku migavca, nosač poluge kvačila/retrovizora, klizač lanca na viljušci, nek' mi se obrati ovde ili putem PP-a Ili dajte predlog za homemade klizač lanca. Padaju mi na pamet delovi od plastičnih gajbi (od onih što se prave skijice za sneg) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Januar 1, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan na xt-u ako se skida termo grupa,npr.ako se menja klip,jel mora masina da ide dole skroz,ili moze na ramu da ostane,i da li moze da se uzupci xt bez skidanja magneta i ostalog sa leve strane? Moze, Ja sam skidao. E sad ne znam tacno po medelima ali na 3tb-u je samo problem skinutm i ventil deklu jer ram smeta, a kad to skines dalje nema nikakvih problema. Mada sad kad bih morao sve ponovo, mislim da bih skinuo masinu sa rama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Januar 1, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan skini masinu sa rama da se ne mucis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 2, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko skida zadnji tocak da mi izmeri dimenzije distancera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 2, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Strpi se, ne skidaju ljudi točkove svaki dan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 2, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Strpi se, ne skidaju ljudi točkove svaki dan Ne mogu vec sam zaboravio gde mi sta ide od delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi...najverovatnije ce masina ici dole...posto jos od kad sam uzeo motor imam zvuk lupkanja,kada je motor hladan,negde u donjem delu cilindra(sumnjam da je klip dobio malo lufta u cilindru u donjem delu pa samara...ili eventualno gornju pesnicu)...pa planiram da skinem termo grupu i prekontrolisem...ako bude trebalo razbusim cilindar i uzmem nov klip,prekontrolisem glavu i kanale za podmaivanje,pritisak ulja... a evo da cujete o cemu se radi (hladan) (topao) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 4, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan XT ume da lupka dok se ne ugreje, bar je kod moje (i kod još par njih) taj slučaj, ne bih se brinuo. Čekamo da se javi još neki kolega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Januar 4, 2013 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Da, i moja lupka prvih 15ak sekundi dok ne nabije pritisak ulja. Ovo na klipu ne zvuci tako strasno neznam, ja bih to terao jos. Klika je potrosnja ulja? Kako vuce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Meni zvuči kao da još mnooogo može da pređe, sve dok te ne on sam ne smori koliko je izdržljiv . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Da, i moja lupka prvih 15ak sekundi dok ne nabije pritisak ulja. Ovo na klipu ne zvuci tako strasno neznam, ja bih to terao jos. Klika je potrosnja ulja? Kako vuce? Trosi mozda 200-300ml na 1000km full sintetike...ne dimi na auspuh...na iberlauf duva ali nema dima....Ona npr lupka sve dok je ne provozam jedno 2-3km i lepo zagrejem Meni zvuči kao da još mnooogo može da pređe, sve dok te ne on sam ne smori koliko je izdržljiv . Vec je ona ovako ubila 8000km i nema tendenciju da zvuk bude jaci i jaci koliko se meni cini...jedino sto me ponekad iznervira,jer ne volim da cujem tako neke strane zvukove Mozda da za pocetak proverim samo pritisak ulja ,i jednu stvar koju sam nasao na stranim forumima da pravi slican zvuk kada se pohaba-klin,podlosku i matoicu koji stezu pogonski zupcanik kontratega http://s931.beta.photobucket.com/user/danjet600/media/motorbike/SAM_1043.mp4.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Skini ti to lepo ako imas vremena pa ces znati na cemu si. A ujedno sredis glavu,uslajfules ventile,zamenis teflone i ispoliras kanale. Ici ce bolje i trosice manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 5, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Mario kad ce slike tvoje Yamahe u supermoto verziji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Na Prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 5, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sta si se stisao,daj kaci te tockove pa da vidimo kako izgleda jel imas sve potrebne distancere ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Januar 5, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi...najverovatnije ce masina ici dole...posto jos od kad sam uzeo motor imam zvuk lupkanja,kada je motor hladan,negde u donjem delu cilindra(sumnjam da je klip dobio malo lufta u cilindru u donjem delu pa samara...ili eventualno gornju pesnicu)...pa planiram da skinem termo grupu i prekontrolisem...ako bude trebalo razbusim cilindar i uzmem nov klip,prekontrolisem glavu i kanale za podmaivanje,pritisak ulja... Stavi polusint unutra 15W-50 i Liqui Moly aditiv za ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sta si se stisao,daj kaci te tockove pa da vidimo kako izgleda jel imas sve potrebne distancere ? Nemam pojma sta mi fali, Hocu odma jos neke stvari da uradim a nema se para. Pukla mi unutrasnja a alata nemam,lanac i lancanike treba da kupim. Tako da cekam kasno prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Januar 5, 2013 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Pukla mi je lijeva plastika na rezeorvaru, poslije divljanja sa nikgoldom po sumi Ima li kakvu ideju, ebay neki sajt ili da krpim ostatke, u pitanju je 4pt (2002god)? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 5, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Baci pogled na e-bay.it. Uvek ima svašta za XT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 5, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sta si se stisao,daj kaci te tockove pa da vidimo kako izgleda jel imas sve potrebne distancere ? Nemam pojma sta mi fali, Hocu odma jos neke stvari da uradim a nema se para. Pukla mi unutrasnja a alata nemam,lanac i lancanike treba da kupim. Tako da cekam kasno prolece aj ta unutrasnja,to ces vec nekako srediti...al lanac i lancanici kolko para ti treba za to...do 100 eur... bice valjda svega do proleca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema vise unutrasnje hvala k.... XD Od sad furam tubeless... Preko 100 e ce da izadje sigurno, necu stedeti na lancu sanse nema . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 5, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i distancer amortizera, ali posto ste bezobrazni pa niko nece da izmeri distancer na tocku nema mera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...