Andreja 1330 Napisano Decembar 24, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Nije kupila ona mene već ja nju Ej, ej, ulećeš u XT temu sa pričama o nekoj Hondi, si dobro? Često posećuješ ovu temu, vidim ja da njuškaš malo XT-a al nikako da prodaš tu čuvenu Hondu pa da uzmeš pravi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 24, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Honda se ne prodaje kad se jednom kupi. XT i XL su slične oznake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 24, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne prodaje se kad niko neće da je kupi Ma uzmi ti i XL, važno da se mi družimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 24, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi XL-a pa da pricamo,ovako slaba vajda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Decembar 24, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan hvala za plusice, drago mi je da vam se svidja... bio je to lud dan... gosti cekaju da se pojavimo, a ja se vozim motorom po parku hahahaha evo jos jedne interesantne sa XTejkom u prvom planu ova slika se uglavnom ponavlja kad dodje leto... sednem na motor i samo pogledam ovako zenu i fiiuuuuuu :) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 24, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan hhahahaha ali slika je pobedila :D Mladozenja na motoru vozi se po parku dok zena ceka da sjase sa motora kako bi isli da se uzmu Majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 25, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Gde da kupim lanac bregaste narode? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 25, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Bera sa foruma.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Decembar 25, 2012 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ko je pitao za obrtomer od xt imam ga ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 25, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Od kojeg godišta je obr? Ima li sajle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Decembar 25, 2012 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan koje je god nemam pojma doneseno iz ch sajle nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 26, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan pa ako je za XT 600 onda mora da je od starijeg tipa ! Jer jedino on ima obrtomer koliko znam.... e sad,da se vidi samo dal nije od Tenere,one sa oklopima.... Bursac,najbolje bi bilo da slikas,a vec ce neko od nas da kaze od kog modela je,sta i kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Decembar 26, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan I od 96- 7 godista ima obrtaljka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 26, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan to je model posle 3tb ? nisam skolovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Decembar 26, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Model 4PT1 (ram i plastike novije, agregat od 3TB - 95. godiste) i 4PT (od 96. nadalje) imaju obrtomer. Ustvari samo 3TB nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 26, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan i verovatno XT 600K model...isti kao 3tb samo sto ima kurblu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Decembar 26, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan i verovatno XT 600K model...isti kao 3tb samo sto ima kurblu. To je model kao 3 TB i pravio se samo prve 2-3 godine kada i 3TB, 91-92. Mislim da on kao i 3TB, nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 26, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan da,to je model posle 2kf-a a pre 3tb-a....verzija sa kurblom... posle ide 3tb koji je po mom misljenju najgora serija Yamahe XT...to je samo moje misljenje da se vlasnici ne uvrede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Decembar 26, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3tb se najduze zadrzala na tržištu tj. proizvodnji ali to svakako ne znaci da je najbolja jer sve sto je novije godiste isla je usteda na materijalu tako da prakticno 4pt moze da se smatra najslabijom serijom ali kao sto znamo nema los XT ima samo losa Honda :-) :-) :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 26, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 4pt nisam zagledao,ali mi se cini istom kao 3tb... Samo sto eto,jedini plus je sto ima sat za obrtaje... ne znam za ogibljenje kakvo je,da li je podesivo... Definitivno je kod svakog proizvodjaca bila usteda na materijalima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Decembar 26, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Stigli mi danas tockovi od kolege xt-ovca Zarka. Sve pohvale za njega ovim putem,covek od reci Evo jos jedne slike uslikane na banovom brdu. Kako vlasnik xtx-a drzi svog ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Kako se samo hvali ovaj Mario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 27, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke mario,ode ti iz enduro sekte sa ovim tockovima sad ima da ga penjes i na prednji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Decembar 27, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Ja se Iskreno nadam Nisam otisao, Zimi ce se voziti enduro,zadrzao sam i stare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Decembar 27, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gde da kupim lanac bregaste narode? 3T Racing i nema da mislis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...