Pablo 1948 Napisano Jul 13, 2022 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Momci, pomozite čoveku ako možete. Ako nemate šta pametno da savetujete, bolje iskulirajte. Ima drugih tema za zajebanciju. Uklonio sam offtopic postove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Jul 13, 2022 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.7.2022. at 8:51, Marinpercic je napisao: Molim pomoć oko XT600.. Motor je 2000. godište, oko 80 000 km. Nekidan je pao s nogare i ok problem je riješen, nogara zamijenjena. Nakon 1 dana počeo je iz mašine javljati čudan jak zvuk udaranja nakon 2500 rpm, motor ne dopušta ubrzanje jer iznutra jako lupa kad se dignu điri...Ne zvuči baš najljepše Hvala na komentarima. LP Moze da se desi da je popustena matica koja steze zupcanik na osovini za balans.Ako zvuk dolazi sa desne strane onda je vrlo moguce da je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinpercic 2 Napisano Jul 13, 2022 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, zuna89 je napisao: Moze da se desi da je popustena matica koja steze zupcanik na osovini za balans.Ako zvuk dolazi sa desne strane onda je vrlo moguce da je to Hvala na info, zvuk dolazi od naprijed nekako, motor ne može ubrzati preko 2 500, rad motora gubi ritam, to se sve događa kad je zagrijan i lupa neujednačenim ritmom kao da je nešto gadno otišlo u PM. Da li je moguće da je zbog pada s nogare, na lijevu stranu, nešto bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinpercic 2 Napisano Jul 18, 2022 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Molim pomoć u ovom slučaju. Postoji mogućnost da moram radit generalnu na motoru, XT je i 2000 godine. Imate li koga za preoporuku u splitskom području te gdje je najbolje/najjeftinije za nabavku dijelova? Ima domaćih distributera, nekih grčkim stranica, IMEX Japan... Puno hvala na pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinpercic 2 Napisano Jul 27, 2022 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV, PRODAJE LI KO XT600 MAŠINU CIJELU? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 332 Napisano Jul 30, 2022 Zainteresovan, 392 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš na KP oglasima...Jel možda neko ima preporuku za ulje 20w50, sipao sam ipone mineral i ovih dana ga pijucka. Pre toga Bardahl 10-50 nije ga trošila mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jul 30, 2022 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, plumber.ns je napisao: Imaš na KP oglasima... Jel možda neko ima preporuku za ulje 20w50, sipao sam ipone mineral i ovih dana ga pijucka. Pre toga Bardahl 10-50 nije ga trošila mnogo. Motorex 15-50 four stroke sipao sam pred put prešao sam na putu 2600km ništa nije popio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinpercic 2 Napisano Septembar 1, 2022 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.index.hr/oglasi/masina-i-ostali-dijelovi-za-yamaha-xt600e-iz-2000-godine/oid/3626845 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gummyslaw 1 Napisano Septembar 14, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gummyslaw 1 Napisano Septembar 14, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ponosni vlasnik modela "xt 600 z 3aj"... Bilo nekada . Sad je Yamaha Frankenstein . Svegqa ima na njoj. I kawe I honde I yamahe I home made... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 18, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Oprao ga od blata. Još uvek se družimo:) Još uvek mi nije jasno danas kako sam ostao na točkovima kad me u krivini sačekala bogata kaljuga sa barom. Imao sam osećaj da je odleteo poda mnom motor u stranu ceo. I iščupa... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1011 Napisano Octobar 15, 2022 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Prva kap ulja iz XT-a 2001 godiste Jel ovo neki gumeni dihtung oko osovine poluge menjaca?Tu je juce pocelo da mi kaplje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 15, 2022 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Semering.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jellenak 32 Napisano Octobar 25, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. Nakon par saveta i traženja motora za mene, poželela sam da baš Yamaha XT 600 E bude moj prvi motor. U potrazi sam za jednim dobro očuvanim i paženim . Ako neko prodaje motor ili zna nekoga ko prodaje, neka piše. Hvalaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 25, 2022 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan na oglasima sa zelenim ramom i sm točkovima znam lično taj motor, a i točkove sam ja pravio, generalnu je Elvis uradio od tad je malo vožen preporuka za kupovinu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jellenak 32 Napisano Octobar 25, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Šumi Zmajček je napisao: Ima jedan na oglasima sa zelenim ramom i sm točkovima znam lično taj motor, a i točkove sam ja pravio, generalnu je Elvis uradio od tad je malo vožen preporuka za kupovinu... Hvala na preporuci. Videla sam taj oglas, kao i onaj iz Boljevca. Sa vlasnikom motora koji navodiš sam se već čula. Ja bih pokušala pre da nađem motor koji je manje menjan, pa ću videti da li će mi ta misija uspeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 25, 2022 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Jellenak je napisao: Hvala na preporuci. Videla sam taj oglas, kao i onaj iz Boljevca. Sa vlasnikom motora koji navodiš sam se već čula. Ja bih pokušala pre da nađem motor koji je manje menjan, pa ću videti da li će mi ta misija uspeti Imam original točkove .. .:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 25, 2022 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan I da, osim točkova nije tu puno menjano, taj karb što pominje ne pase na taj motor, ima nove diskove brembo... I njemu je bio prvi motor pa se nije primio na motore... Uložio je u njega preko 2500€ plastike iz Japana, diskovi iz Italije, opruge... Točkovi, generalna 1000+€ tako da za 1800€ mislim da nećeš naći bolji xt na tržištu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1011 Napisano Novembar 14, 2022 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan On 10/15/2022 at 10:10 PM, Šumi Zmajček said: Semering.. Da li je moguce da je zbog prasine malo curkalo,posto sam tih dana cesto vozio off Jbt oprao motor,evo ni kap vise.... moguce i da je XT sam opravio semering Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1599 Napisano Novembar 14, 2022 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.10.2022. at 17:06, Sale_XT je napisao: Prva kap ulja iz XT-a 2001 godiste Jel ovo neki gumeni dihtung oko osovine poluge menjaca?Tu je juce pocelo da mi kaplje Kakvo je stanje na lancu meni liči da je to razlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1011 Napisano Novembar 14, 2022 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je to,kad sam ga oprao ocistio sam i lanac super,a danas hteo da kupim semering 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1599 Napisano Novembar 14, 2022 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da je lanac bio malo više nauljen, prati pa ćeš videti. Nadam se da je samo to u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1011 Napisano Novembar 28, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Ode XT 5 godina vozio 3 TB i 15 godina 4 PT... od kvarova za 20 godina riknuo regler i relej alnasera i jedna sajla kvacila se pokidala Na prolece prelazim na XT 660 X ili ako me sin ubedi na KTM LC4 640...ako nadjem neki da mu dusa nije izvadjena Jedva se rastadoh od moje plavuse Promenio Novembar 28, 2022 član Sale_XT 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 30, 2022 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Setimo se danas, na njegov rođendan Jovana Pantelića - Pante Zemunca. Promenio Novembar 30, 2022 član Arso 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kouč D. 101 Napisano Decembar 1, 2022 (promenjeno) U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, u situaciji sam da uzmem xt600, 1989. god. Nisam ga još uvek video, ali trebalo bi da je mašina dobra. Motor je dugo stajao tako da ima posla oko njega. Zanima me kakva je dostupnost i cena delova za njega. Vidim da ga svi hvale kao pouzdanu mašinu, ali malo me brinu godine. Hvala unapred! Promenio Decembar 1, 2022 član Kouč D. Greška u kucanju 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...