lord_oblivion 1361 Napisano Jul 15, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan @vlaky, lepa Može detaljnija fotka kako se kači futrola za telefon? @baltrekk, koja je tačno oznaka Twin Air filtera za vazduh koji koristiš i koga da kontaktiram da kupim i ja jedan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 15, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, vlaky je napisao: Pozdrav svima! Ovo novo jbt! Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano Jul 15, 2018 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, lord_oblivion said: @vlaky, lepa Može detaljnija fotka kako se kači futrola za telefon? @baltrekk, koja je tačno oznaka Twin Air filtera za vazduh koji koristiš i koga da kontaktiram da kupim i ja jedan? Ne znam koja je oznaka ali je taj filter za tt. pogledaj po netu pa javi ako nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 15, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, baltrekk said: Ne znam koja je oznaka ali je taj filter za tt. pogledaj po netu pa javi ako nema Jedino ako je nešto od ova tri:https://www.twinair.com/applications-catalog.php?s=&manufacturer_id=7&type_id=352&year= Ja dalje ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano Jul 15, 2018 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, lord_oblivion said: Jedino ako je nešto od ova tri:https://www.twinair.com/applications-catalog.php?s=&manufacturer_id=7&type_id=352&year= Ja dalje ne znam Po svemu što vidim to bi trebao da bude ovaj filter https://www.mxstore.com.au/p/Twin-Air-Yamaha-TT600-Air-Filter/152602 Njegova referenca je 152602 Informativno za ove što voze off-road - ne postoji ni jedan drugi bolji filter od ovog Air Twin-a za off-road svrhe, a da služi na duge staze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritz 59 Napisano Jul 15, 2018 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Raška Motocikl: yamaha xt600 Prijavi odgovor kao problematičan @bocca_bastard realnu cenu za xt-a da nadjemo. Inace mi je Goran iz S Mitrovice narucio taj filter twinair za tt. Zna @baltrekk o kome pricam. Ako treba @lord_oblivion pozvacu ga sutra,pa ce mi tacno reci. Mslm da neko donosi iz Madjarske i kosta 20 evropskih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 16, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Treba, kako ne treba. Hvala unapred Moj XT je 600E 3TB 1990god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 16, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sam TwinAir filter vazduha, hvala Fritz i Baltrekk Takođe naručena kuplung sajla sa Wemoto. Sad, ako neko ima originalni stari kartonski filter za 3TB, rado primam na poklon ili trange-frange za piće po izboru kad se vidimo. Važno je da je okvir ceo i neoštećen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Avantura 9 Napisano Jul 17, 2018 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kos. Mitrovica Motocikl: xt600 plavi Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja da narucim TwinAir filter vazduha, kako da kontaktiram Gorana iz Sremske Mitrovice? XT 600e 2002god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 17, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Imaš pp. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 20, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko stari filter vazduha za 3TB 1990? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jul 20, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon gledanja slika sa poslednjih par strana u ozbiljnoj sam dilemi da vam se opet pridruzim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 23, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Neko sa fabričkim loncem 3TB 1990 ? Treba mi info o oznaci za homologaciju auspuha, fotkica oznake... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 28, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko dihtung gumu poklopca kutije vazdušnog filtera da proda? Treba mi i osiguravajuća podloška matice prednjeg lančanika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 29, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, lord_oblivion je napisao: Ima li ko dihtung gumu poklopca kutije vazdušnog filtera da proda? Treba mi i osiguravajuća podloška matice prednjeg lančanika. Ja sam te sigurnosne podloške (za Teneru) uzeo iz MRG Shop-a. Jedina fora je što se prodaju po 5 komada u pakovanju i celo pakovanje košta oko 20 evra otprilike... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaky 4 Napisano Jul 30, 2018 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko volje da mi pojasni koje su sve moguće opcije amortizacije za 2003 godinu. Jednostavno ne mogu doći kraju. Pisalo se dosta o tome. Sa suvozacem, kao da sam jučer sjeo na motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Avgust 4, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi odprilike izlasla generalna za XT600 2KF (1988), imam u komsiluku jedan primerak povoljno, imam proverene informacije da nije u nekom stanju mada po slikama sam i sam video, zapustena, estetika mi je manje vise bitna, to bih svakako sam sredjivao, ali kazu da se cuje neko lupanje u agregatu (covek od kog sam dobio info kaze da misli da je klipnjaca) i tesko ide kurbla pa predpostavljam da se sajla od dekompresora pukla, a mozda i gresim... U svakom slucaju, ukoliko je tacno da je klipnjaca i da je ta sajla otisla, koliko bih morao da dam za popravku u najboljem slucaju, a koliko u najgorem (komplet generalna)? Planirao sam danas da odem sa majstorom da pogledam, ali nisam stigao pa cu mozda sutra, ali bih ipak voleo da cujem vase misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 4, 2018 (promenjeno) MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Me je mala reparacija kostala samo 60.000din bez ruku majstora, zamena karika, sredjivanje glave, lanac bregaste, bregasta, klackalice, gumice ventila, set diktunga, ulje u masini, lamele... Minimum spremi 800€ +. Klip je 180€, diktunzi 60-70€, lanac bregaste 70€, klipnjaca 120-160€.. To su samo osnovni delovi.. Promenio Avgust 4, 2018 član Šumi Zmajček Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Avgust 4, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan S našim platama, veselo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Avgust 4, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Au covece, ocekivao sam da cujem do nekih 300e i da razmislim jos malo, ali ovo mi je previse Hvala na odgovoru! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Avgust 4, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 300e možda ovaj moj kinez sa delovima sa Alija i bez majstora Agregat je srce i najvažnija komponenta motorcikla. Najskuplje za lečenje. Sve ostalo oko njega može da se sredi sa relativnom količinom novca ali na agregatu ne treba mnogo štedeti ako hoćeš da dugo i beg brige i razmišljanja voziš motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 4, 2018 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, JankelA je napisao: Au covece, ocekivao sam da cujem do nekih 300e i da razmislim jos malo, ali ovo mi je previse Hvala na odgovoru! Za 300-350e mozda kupis klip i klipnjacu.. bez majstora, bez ostalih delova... Bas pre 2 god umalo da upadnem sa drugarom u slicnu zanimaciju.. Na pocetku trebalo je samo lanac bregaste da se zameni, kad je motor otvoren svee je trebalo da se menja.. tako da je motor otisao u delove.. Ako je cena tog motora sto gledas manje od 500e sa papirima vredi to za delove(ako tockovi nisu krivi i amortizeri nisu pustili).. Ps. (Karike original su 8500din, klip se nadje od 16.000 do 18/19.000) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Avgust 4, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Evo famozne Yamahe Jurio sam jednu sa foruma i bio gotov da je uzmem ali kolega nije u Srbiji i bice tek u septembru pa sam se malo ohladio, posto mi je prva zelja KTM EXC450 (za koji trenutno nemam dovoljno evropskih) hteo sam da uzmem nesto cisto da imam da se zadovoljim, ali sad sam u dilemi da li da uzimam ili da skupljam za KTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Avgust 4, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sačekaj da se kolega vrati? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Avgust 5, 2018 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim na slikama,sajla dekompresora stoji kako treba. Mene je izrada i zamena koštala oko 15-ak eura. Sređivanje mašine ti je već napisano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...