ThePainkiller 4384 Napisano April 21, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni bobina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 21, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 21, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mind-e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 21, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno je da manual prodje kroz ceo ingition sistem osim CDI i onda kaze ako je sve ovo ok znaci da je CDI, zameni ga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 21, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Odnosno nema direktnog nacina testiranja CDI sto mi je kao elektronicaru malo neprihvatljivo. Nazalost nemam vremena da se udubim u temu al sa generatorom signala i osciloskopom 100% moze da se testira hahahhhaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 21, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel si probao da se igras sa smesom , mozda ima previse vazduha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 21, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Odnosno nema direktnog nacina testiranja CDI sto mi je kao elektronicaru malo neprihvatljivo. Nazalost nemam vremena da se udubim u temu al sa generatorom signala i osciloskopom 100% moze da se testira hahahhhaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 21, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan nema nikakve logike da je do cdi-a problem , ako hladan radi kako treba kontam samo karburatori i i smesa vazduh gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WEST 014 5 Napisano April 21, 2016 U prolazu, 49 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan Motor popravljen. Posle ciscenja i stelovanja karburatora. Zamenjen i neki difuzor. Po majstoru sve je po malo uticalo na takvo ponasanje. Od karburatora, ventila, prljavstine, prevezivanih kontakata, problema na samom situ i slavini valjda itd.. Uglavnom sve je pretreseno i ostaje da uzmem sutra i da ga vozim. Nadam se da je to kraj misterija i da cu sad jedno vreme samo terati magare. Hvala svima na pomoci i predlozima. Uzdravlje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 21, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjen difozor? Kod nas majstori uglavnom otvor karburatora prema glavi nazivaju difuzor. Zivo me zanima sta je ustvari zamenjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WEST 014 5 Napisano April 21, 2016 U prolazu, 49 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ni sam. Uglavnom bitno da magare opet melje. Samo ako me ne bude opet zezao ima da ga namunjim da dubi. Iservisiran je dobro sad, od kocnica, guma, viljuski, ventila itd. Samo da me ne zeza ovako da ne znam sta mu je. Planiram da se posvetim estetici malo. To je moj resor. Za mehaniku sam tezak duduk. Sto se tice voznje tu pomalo ucim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 21, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Daj pitaj majstora, kazi ima tamo na forumu 10 ljudi koje sad zivo zanima sta je bilo, ce se pojedu od muke ako ne saznaju. U krajnjoj liniji koristice jos nekome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 21, 2016 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Moze lako biti difuzor izmedju karburatora i cilindra da je supalj, tj da uvlaci fals vazduh. KAd je hladan, ne teras ga u obrtaje pa radi normalno. Kad se zagreje cim ga malo poteras puca-dimi iz auspuha-trokira. To je bilo kod mene pre par godina kad sam kupio XT. Promenio difuzore, nastelobani karburatori - od tad do sad palio i radio ko mina Doduse, pre dva meseca mi umro regler i ubio akumulator, al to je druga prica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WEST 014 5 Napisano April 21, 2016 U prolazu, 49 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan pitacu ga sutra, a vrlo moguce i da je clan pa cita sve ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 22, 2016 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Difuzori su (tako ih zovu) gume izmedju karburatora i cilindra...vuku fals vazduh, kad se zagreju neka pukotinica se rasiri. Gde je nabavio gumu/difuzor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 22, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan To je bila i moja pretpostavka par stranica ranije, inace su na XT zbog konstrukcije odnosno mesavine guma metal problematicni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WEST 014 5 Napisano April 22, 2016 U prolazu, 49 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi je sad doslo iz dupeta u glavu, jer sam ja u samom pocetku hteo nesto tipa Husqvarna, KTM, mozda i Husaberg, pogotovu sa matorim svedjanima pitanje je kako bi se snalazio za delove, jer nema stvari koja se nece pokvariti, a opet za xt ima delova, a neki su jeftini, neki ne. Tako da cu dobro da se navozam sa ovim, da naucim prvo da teram posto sam postao bajker pod stare dane(28god) , a onda dobro da razmislim sta ce biti sledeci motor. Po recima majstora xt je odlican motor, napravljen da traje, mozda malo ogranicen sa snagom, to jest nece da skace ko jarac na gasu kao ta Husqvarna ali ce dobro da sluzi bez nekih vecih problema. Pogledali smo i ulje nakon 1000 km, nema potrosnje, sto je opet dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WEST 014 5 Napisano April 22, 2016 U prolazu, 49 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: XT 600E Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjena je gumica izmedju difuzora i glave valjda. Ako sam dobro razumeo.Ne razumem se u tu tematiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano April 26, 2016 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko jos za delove od Dekija Kanjiza, i Elvisa Zajecar? Za 2kf? Ako ima, zakasao sam, puko mi zupcanik za kurblu, onaj sa unutrasnje strane na poluzi sa 35 zuba, dva zuba otisla, pa da vidim kolka je cena i da li ima negde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 27, 2016 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Da se upišem po drugi put. U nedelju dovezao iz Odžaka 2KF 1987. Motor je poznat starijim učesnicima teme, pre-prethodni vlasnik je bio Miša-Pei Za sad jedna loša, mutna i mračna fotka ali bolje nemam, biće.Prošli sam prodao pre godinu i nešto dana, vozio VFR750F RC36, posle toga (prinudno) dva GPZ-a 500s i sve vreme razmišljao o 21" napred. Ovaj se ne prodaje 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamamiki 7 Napisano April 27, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zlot Motocikl: Yamaha xt 600 tenere 43f Prijavi odgovor kao problematičan Da se upišem po drugi put. U nedelju dovezao iz Odžaka 2KF 1987. Motor je poznat starijim učesnicima teme, pre-prethodni vlasnik je bio Miša-Pei Za sad jedna loša, mutna i mračna fotka ali bolje nemam, biće. Prošli sam prodao pre godinu i nešto dana, vozio VFR750F RC36, posle toga (prinudno) dva GPZ-a 500s i sve vreme razmišljao o 21" napred. Ovaj se ne prodaje U zdravlju te sluzio i puno predjenih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritz 59 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Raška Motocikl: yamaha xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi stap prednje vile,zna li neko gde ima da se nabavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 27, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da se upišem po drugi put. U nedelju dovezao iz Odžaka 2KF 1987. Motor je poznat starijim učesnicima teme, pre-prethodni vlasnik je bio Miša-Pei Za sad jedna loša, mutna i mračna fotka ali bolje nemam, biće. Prošli sam prodao pre godinu i nešto dana, vozio VFR750F RC36, posle toga (prinudno) dva GPZ-a 500s i sve vreme razmišljao o 21" napred. Ovaj se ne prodaje Čestitam ti i ovde! Da se srećno navozaš sa njim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano April 28, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Da se upišem po drugi put. U nedelju dovezao iz Odžaka 2KF 1987. Motor je poznat starijim učesnicima teme, pre-prethodni vlasnik je bio Miša-Pei Za sad jedna loša, mutna i mračna fotka ali bolje nemam, biće. Prošli sam prodao pre godinu i nešto dana, vozio VFR750F RC36, posle toga (prinudno) dva GPZ-a 500s i sve vreme razmišljao o 21" napred. Ovaj se ne prodaje Neka je sa srecom i puno dobrih voznji i kurblanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 28, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Da se upišem po drugi put. U nedelju dovezao iz Odžaka 2KF 1987. Motor je poznat starijim učesnicima teme, pre-prethodni vlasnik je bio Miša-Pei Za sad jedna loša, mutna i mračna fotka ali bolje nemam, biće. Prošli sam prodao pre godinu i nešto dana, vozio VFR750F RC36, posle toga (prinudno) dva GPZ-a 500s i sve vreme razmišljao o 21" napred. Ovaj se ne prodaje Ajde neka ti je sa srećom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...