grlja 0 Napisano Decembar 1, 2008 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam kupio Suzuki gsx r600 2008 godina k8 a zivim na Kosovu tako da ovde ne mogu da odradim servis jer kod Siptara na mogu da nosim motor, imam problem jer mi na digitalnoj tabli ne pokazuje u kojoj je brzini, a drugi problem je crvena lampica koja stalno treperi i pokazuje znak kljuca, rekli su mi da trebam da resetujem kompjuter pa me zanima kako to mogu da uradim i rekli su mi da se to naj verovatnije radi na onim dugmicima na tabli ( cajgeru )? Moj e-mail je goranperenic@hotmail.com Unapred hvala svim dobrim ljudima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Nista bez ovlascenog servisa, jer to sto trepti kljuc znaci da imobilizator ne prepoznaje kljuc! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...