BusMan 2025 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( Saucesce prodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put u zivotu dajem komentar u ovoj rubrici. Poznavao sam ga...i sutra moram da odem na sahranu... Ne znam kako,bice srasno mnogo me poremete ovakve stvari. I dalje nisam svestan sta se desilo.Ekipa iz Mladenovca sutra ce poci motorima do njegove vecne kuci i odati mu pocast... Toliko od mene... :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Decembar 1, 2008 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam gledao neke njegove slike na forumu. Izbacio je slike motora njegovog oca i tada mi je skrenuo paznju na njegovo detinjstvo uz motore. Strasno! :-[ Moje saucesce. Bas tako. Iskreno saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Decembar 1, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan moje iskreno saucesce. strasno! kako je Nikola bio potpisan na forumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Decembar 1, 2008 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Strasno...saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Decembar 1, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Tragedija... :'( Saucesce porodici i svima koji su ga poznavali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Decembar 1, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan sutra nas nekoliko iz smedereva idemo na sahranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Decembar 1, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Zalosno,saucesce njegovoj porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Decembar 1, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici,prijateljima i klubu!Neka mu je laka zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Decembar 1, 2008 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 1, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaki komentar je suvisan. Iskreno saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan mogu samo da cutim........................ slava mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Decembar 1, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno neznam sta da kazem!Danas kada sam saznao za Nikolu utrnuo sam,neverovatno koliko je to bio fin i kulturan decko,poslednji put kada smo se videli pricao mi je svom planu da na prolece sa svojim ocem putuje u portugaliju motorima,cak mu se i ispunila zelja idobio je vfr-a ali nazalost nije useo dugo da uziva u svemu tome!Iskreno saucesce porodici i prijateljima! Pokoj mu dusi i neka su mu prostani putevi nebeski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Decembar 1, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce porodici,klubu i neka mu je laka zemlja... :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 1, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto se ranije nisam javio u temi ali ceo dan mi je u haosu. Narode, ovako stoje stvari. Njegov otac me je zaduzio da do sutra do 13h skupim sto vise bajkera koji ce doci motorima na sahranu jer njegova poslednja zelja je da ga ispratimo necim sto je mnogo voleo i za sta je ziveo. Situacija je neprijatna, pogotovo sto je mlad zivot u pitanju, nas drug, nas brat po motoru ali zamolio bi sve koji mogu da ispostuju da se pojave sutra najkasnije do 13h ispred kapele u Sopotu, gde ce nas Nikola biti sahranjen. Ljudi, ocekujem vas i molim vas, nemojte da nas izneverite sada kada je najteze. A ti Watspe (Nikola), nadam se da si otisao na neko lepse mesto. Pocivaj u miru! Neka ti je vacna slava i beskrajni putevi Gospodnji! :'( :'( :'( Nikada te necu zaboraviti.'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Strasno... :'( :'( :'( :'( Saucesce porodici i svima koji su ga poznavali. Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Decembar 2, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan ..moje saucesce porodici.... neka pociva u miru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neka pociva u miru :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbia MC 3 Napisano Decembar 2, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan spokoj mu dusi,nek mu je laka zemlja i siroki nebeski putevi... moje saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Decembar 2, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Zaista zalosno. Neka mu je laka crna zemlja i siroki putevi Gospodnji! Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Decembar 2, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Stigla je VFR-ka,spremljena je oprema,stigla je garancija za Portugal samo njega vise nema.U ime Nikoline porodice zahvalnost svima onima koji su dosli da isprate Nikolu na vecno putovanje klubu Copers-Srbija,Extrem-Smederevo,Pozarevcu,Mladenovcu,Sopotu,Gevari i svima ostalima.Zbogom Brate Nikola vecno ces biti sa nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, pre neko vece sam gledao njegove slike pored ocevog motora kada je bio mali .......sad procitah ovo u najcrnjoj hronici.....zao mi je sto nisam znao za sahranu i apel njegovog oca...dosao bih sigurno...nadam se da su ljudi koji su znali ispostovali njegovu zelju i dosli motorima.... Moje najiskrenije saucesce porodici i prijateljima....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan A uuu Neka pocivau miru Kasno sam saznao, ali sam mislima i duhom bio u Sopotu Saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Vozi vozi siiineee moooooj,vozi sine moj stazama nebeskim,kako cu ja bez tebe sine,sta ce mi sada motori,sta cemi kada tebe nemam sine moj lepi,dete moje najlepse,VOZI SINE MOJ STAZAMA NEBESKIM DO TVOJE ZVEZDICE Uvek si me zvao Djole,nikad tata,bio si mi i vise od sina,nikada te necemo zaboraviti Tvoja majka,kako si je zvao,tvoje sestrice Naca i Nata i tvoj Djole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...