djo 85 Napisano Maj 21, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro će čuveni moto susret pa se prave planovi. Dvojba je ići Sarajevo-Mostar-Trebinje ili direkt iz Sarajeva. Kuda je bolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1270 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 930 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Oba puta su odlicna za voznju pa zato jednim tamo a drugim nazad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4429 Napisano Maj 21, 2022 motoras, 2521 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si već u Sarajevu, šteta je propusti vožnju preko Mostara. Ako ideš iz Srbije, onda ima smisla razmatrati kojim putem. Ima nekoliko opcija sto kroz Srbiju, što kroz Bosnu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5827 Napisano Maj 21, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1791 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ako si već u Sarajevu, šteta je propusti vožnju preko Mostara. Ako ideš iz Srbije, onda ima smisla razmatrati kojim putem. Ima nekoliko opcija sto kroz Srbiju, što kroz Bosnu. Što kroz Crnu GoruPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11836 Napisano Maj 21, 2022 Ne silazi, 2735 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svi putevi vode do Trebinja...biraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 992 Napisano Maj 23, 2022 MK Obrenovac, 586 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moje društvo i ja smo godinama išli u Trebinje na skup i svake godine drugom marsutom. I preko Visegrada i Zvornika i Romanije i preko Sarajeva pa na Mostar, pa jednom i na Jadransku magistralu pa preko Dubrovnika na Trebinje i preko CG i Durmitora pa čak par puta i preko Albanije i Prokletija pa CG i Trebinje, uglavnom ne postoji loša tura. Ti tamo predeli su prelepi, prepuni brda , planina, reka, jezera, krivina koliko ti dusa poželi..... Kojim god putem da odlucis da ideš svi su vrhunski za uživanje, negde je bolji asfalt pa se potera a negde je lošiji ali su zato priroda i predeli prelepi pa je opet uživanje zagarantovano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Maj 25, 2022 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja ove godine planiram preko Prijepolja, Pljevalja, Žabljaka i Nikšića, prošle godine sam išao preko Višegrada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...