GhostMile 4614 Napisano Novembar 29, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dilema....nesto ala Hamlet, toBorNotoB,...ili kako da udje, a da ne udje.... Znaci, kao sto je vec svima poznato, ja planiram mastam da idem na tour od Holandije do mozda cak Crne Gore, kroz HR, BiH i SR. Pored raznih prepreka, kao "kuda je najljepse" ili "nema nikog da mi se pridruzi", dvoumim se i oko izbora motora. (posto imam dva)\ Primarni (ljetni), CBR929, je relativno bling bling, u jako dobrom stanju, stalno tetoshen i ide kao mahnit, lezi kao palacinka i vrrrrlo je pouzdan.....sunce tatino Secundarni (zimski), XJ900, postoji samo zbog prakticnosti zimi: -nema lanac !!! -sav je sheban = nema brige (pad, kradja, sudar) nema zakljucavanja sa 100 brava - nema pranja - jeftine gume - sjedi vozi i to - nema soli na CBR-u - sjedi se uspravno, sto je kroz guzvu blagoslov, (ako imate 60 km guzve ispred sebe) Znaci, da se vratim na "udje ne udje", ja bih najradje sa CBR-om, ali se bojim da mi na pola puta ne popucaju ledja, dupe, zglobovi i ostalo.... Sta vi mislite? Da li ima SS tourera sa iskustvom na duzim stazama u "lezecem polozaju"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 25 Napisano Novembar 29, 2008 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Nije licno iskustvo, ali kad je ovaj mogao: http://www.sjaaklucassen.nl/ sto ne bi i ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 29, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ahh, chuveni Sjaak i njegov R1-camper Kad ovo vidim, odmah mi se 4000km ucini sitnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Novembar 30, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini sto me mrzi da sad trazim, ali imas u rubrici Putovanja, negde na pocetku, pre par godina, Luka je isao sa, mislim bas CBRom negde do Slovacke, Ceske, jbm li ga, slicna kilometraza kao ovo sto ti planiras.... pa mozes procitati. Koliko se secam, nista mu nije falilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 30, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvini sto me mrzi da sad trazim, ali imas u rubrici Putovanja, negde na pocetku, pre par godina, Luka je isao sa, mislim bas CBRom negde do Slovacke, Ceske, jbm li ga, slicna kilometraza kao ovo sto ti planiras.... pa mozes procitati. Koliko se secam, nista mu nije falilo. Ovo sto su oni uradili je otprilike kako sam ja to zamisljao. Idealno. U svakom slucaju jedna briga manje. Definitivno CBR! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 1, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan http://www.pashnit.com/forum/showthread.php?t=19264 Nisam citao sadrzaj linka, ali cenim da ce biti nesto korisno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 1, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan To što ti tražiš/pitaš, već se nalazi u tvojoj glavi. Svačija je glava drugačija i svakog dupe drugačije boli na CBR-u. Znači, put pod noge i CBR-a pod dupe, a najlakše se vratiti posle X kilometara ako ne ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HD R1 0 Napisano Decembar 2, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Zašto svi komplicirate na udobnosti motora? Pa jesmo bajkeri ili razmaženi direktori u skupim S klasama merđe ili A6,A8 Audija? Ja ove godine na svojem R1 prošao Sloveniju, Mađarsku, Austriju, Češku, Slovačku,Bosnu, bio s njime na moru...Jedini problem koji mi je s njim bio na tim putovanjima je UDOBNOST NOVČANIKA;D pa ako druge godine bude sve po planu bit će Grčka, Turska... I zato ljudi nemojte voziti od birtije do birtije ;D i tražit izgovore da motor nije predviđen za putovanja , već ako ima para i benzina samo gaaaass.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ovo i meni cesto pane na pamet kad 'popizdim' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 2, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.pashnit.com/forum/showthread.php?t=19264 Nisam citao sadrzaj linka, ali cenim da ce biti nesto korisno. Skoknuo sam malo, covjek ima slican"problem": Kako prepraviti R1 za duza putovanja sa djevojkom iza? ;D Neko mu je predlozio da podigne spigla na dizalicu, odsarafi R1 i ubaci FJR ispod. ;D Znaci, sve u svemu, nece puno da me boli. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HD R1 0 Napisano Decembar 3, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Kolega ti ne mora puno toga mijenjeti. Ono što sam ja morao mijenjati zbog cure koja je stalno na putu sa mnom na R1 je auspuh. Jednostavno staviš neki malo glasniji od serijskog i ne čuje se prigovaranje i zanovijetanje sa zadnjeg sjedala ;D a brzina naravno da mora biti žešča jer na sport motoru bole šake i leđa ako voziš polako, to svi znamo ;D -a sad ozbiljno-ja na svom imam visoku tank torbu, i bočne torbe i sve je ok čak i pri većim brzinama oko 200 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...