Toma Blagojevic 2 Napisano Maj 13, 2022 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, trenutno sam u potrazi za svojim prvim motociklom. Kako sam polozio za A1, gledao sam Duke 125 ili Yamahu r125. Intresuju me iskustva sa ovim Duke-om. Kakav je sto se tice pouzdanosti i odrzavanja, posto sam cuo razne utiske i price sto se tice KTM-ova? Yamaha je proverena vec i dosta toga je receno, za Duke nisam uspeo da nadjem mnogo materijala. Hvala unapred. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deity 1 Napisano Decembar 18, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po iskustvu ne preporučujem yamahu r 125, brza je i sve , ali je previše lagan i čitao sam da ljudi kažu da je nesiguran u krivine pri većoj brzini, dok kod Duke-a mogu da ti kažem da se dosta i izmišlja o njemu. Kažu da se kvari i da je spor, ali iskreno dok sam vozio Duke nijesam imao nikakvih problema sa njim. Ima baš dobro ubrzanje i top speed, a usput i dosta malo troši. Izdržljiv je dosta, vozio sam ga dosta i slabo se prebrojava čak i ljeto. To je sve što ti mogu reći, a za svaki slučaj još malo prouči šta bi uzeo, a samo za yamahu mogu da ti kažem da je nesigurna, gledaj veće kubikaže jer su one dosta sigurnije od 125-ice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Decembar 22, 2022 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ta prica o nepouzdanosti KTM-a proslost. Dosta su napredovali zadnjih 10 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Decembar 23, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Ја терао КТМ кроса од 250 ццм, душу сам му вадо по фрушкој гори пре 30 и коју годину пре, била неподерива направа ... толико о непоузданости Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Decembar 23, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Octobar 19 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo hteo bih da osvezim ovaj post imam istu dilemu pa jos neko iskustvo nije na odmet hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...